Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Nik77 naprosto souhlasím, šla bych 100% do zlaté! Bude to vypadat líp než černá, neotřelé, hollywoodský styl, samozřejmě ne punčocháče.
@xantipi ano, souhlasím! řetízek k tomuto výstřihu (resp. ramínkům) ne, náušnice určitě ![]()
@elnido když punčocháče vyžaduje etiketa
a přesně - neotřelé ![]()
A mě se nechce číst diskuze ale jestli se řeší stále zakladatelčiny doplňky, boty atd… tak bych se nebála zlaté, rose, červené, klidně i modré…rozhodně bych nevolila černou=nuda. Stejně tak stříbro - nevynikne. Vůbec bych se nedržela nějakého rádoby pravidla boty, kabelka nedej bože pásek musí ladit.
Na druhou stranu doplňky jako naušnice, náramky…pokud budou plast budou působit lacině…joooo móda to je oříšek ![]()
Aaaa už jsem to přelítla, takže červený šaty jooo…tam bych šla do barvy kůže…tzv. nude…červená je silná, netřeba ji něčím přebíjet.
A je tam docela výrazná mašle, takže bych si vybrala nějaké náušnice a vynechala bych náhrdelník i náramek…nebo pokud vadí náušnice, dala bych prostě jedno z toho…rozhodně né všechno…
ANA píše:
A je tam docela výrazná mašle, takže bych si vybrala nějaké náušnice a vynechala bych náhrdelník i náramek…nebo pokud vadí náušnice, dala bych prostě jedno z toho…rozhodně né všechno…
Me se taky libi barva,,nude".akorát jsem ještě nenašla kabelku která by sla k botum.
@Nik77 :https://www.emimino.cz/…l/hanuska81/ Pokud jsou: lososové a černý květ, tak bych volila zlaté doplňky (psaníčko, řetízek, náramek). Lodičky na jehlách, aby to s tím květem nepůsobilo moc humpolácky.Lososova ne.je to spis cervena.
@Nik77 píše:
@hanuska81 Pokud jsou: lososové a černý květ, tak bych volila zlaté doplňky (psaníčko, řetízek, náramek). Lodičky na jehlách, aby to s tím květem nepůsobilo moc humpolácky.
@hanuska81 píše:
Me se taky libi barva,,nude".akorát jsem ještě nenašla kabelku která by sla k botum.
Kabelku bych dala černé psaníčko, nebo jaká je ta barva té mašle prostě ![]()
A lodičky v nude ![]()
Ahoj holky, tak i já se přidávám a moc a moc a moc vás prosím o radu: v září jdeme na takovou trochu hogo fogo svatbu, koupila jsem si tyhle šaty. Jelikož ale normálně nic takového nenosím, tak nemám ani jeden doplněk
takže co byste mi poradily? Jaké botky, svetřík (bude to celé pravděpodobně venku), šperk? Já si tak trochu myslela na všechno v bílé, ale samozřejmě budu moc ráda za další tipy ![]()
Ps.: jo a jsem světlejší typ, bloňďatý melír, modrozelené oči…to jen kdyby to hrálo nějakou roli ![]()
Tak co, ženský, poradíte mi taky? Máte dobrý nápady, tak šup sem s nima ![]()
@křížojc napadají mě boty.
já bych se odrazila od toho koženého pásku a šla bych do kožených gladiátorek na podpatku. Něco na způsob viz obrázek. Dále černé, kožené psaníčko. Nad doplňky se ještě zamyslím ![]()
@klenice botky úžasné, jen bych radši zavřené, když to má být celé venku, bůh ví, jak bude, abych pak neklepala kosu
a ještě jedna věc - nechce se mi do doplňků moc investovat, a pokud ano, tak bych ráda něco, co budu moct vzít k čemukoliv jinému (černá sukně, kalhoty, klidně i džíny…). Jsem asi náročná, co? Chci toho hodně a nejsem pro to ochotná moc obětovat
![]()