Jaké boty a doplňky k šatům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
290
23.8.14 22:59

@Nik77 naprosto souhlasím, šla bych 100% do zlaté! Bude to vypadat líp než černá, neotřelé, hollywoodský styl, samozřejmě ne punčocháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
24.8.14 00:37

@xantipi ano, souhlasím! řetízek k tomuto výstřihu (resp. ramínkům) ne, náušnice určitě ;-)

@elnido když punčocháče vyžaduje etiketa :? a přesně - neotřelé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.8.14 01:19

A mě se nechce číst diskuze ale jestli se řeší stále zakladatelčiny doplňky, boty atd… tak bych se nebála zlaté, rose, červené, klidně i modré…rozhodně bych nevolila černou=nuda. Stejně tak stříbro - nevynikne. Vůbec bych se nedržela nějakého rádoby pravidla boty, kabelka nedej bože pásek musí ladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.8.14 01:20

Na druhou stranu doplňky jako naušnice, náramky…pokud budou plast budou působit lacině…joooo móda to je oříšek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.8.14 01:22

Aaaa už jsem to přelítla, takže červený šaty jooo…tam bych šla do barvy kůže…tzv. nude…červená je silná, netřeba ji něčím přebíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.8.14 01:23

A je tam docela výrazná mašle, takže bych si vybrala nějaké náušnice a vynechala bych náhrdelník i náramek…nebo pokud vadí náušnice, dala bych prostě jedno z toho…rozhodně né všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.8.14 08:16

Náušnice by si zvolila jaké.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.8.14 08:17

Jasně, puncochace určité. Klasika telove:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.8.14 08:25
ANA píše:
A je tam docela výrazná mašle, takže bych si vybrala nějaké náušnice a vynechala bych náhrdelník i náramek…nebo pokud vadí náušnice, dala bych prostě jedno z toho…rozhodně né všechno…

Me se taky libi barva,,nude".akorát jsem ještě nenašla kabelku která by sla k botum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.8.14 08:31
@Nik77 :https://www.emimino.cz/…l/hanuska81/ Pokud jsou: lososové a černý květ, tak bych volila zlaté doplňky (psaníčko, řetízek, náramek). Lodičky na jehlách, aby to s tím květem nepůsobilo moc humpolácky.
Lososova ne.je to spis cervena.
@Nik77 píše:
@hanuska81 Pokud jsou: lososové a černý květ, tak bych volila zlaté doplňky (psaníčko, řetízek, náramek). Lodičky na jehlách, aby to s tím květem nepůsobilo moc humpolácky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
24.8.14 09:11
@hanuska81 píše:
Me se taky libi barva,,nude".akorát jsem ještě nenašla kabelku která by sla k botum.

Kabelku bych dala černé psaníčko, nebo jaká je ta barva té mašle prostě :-)
A lodičky v nude 8)

http://1.bp.blogspot.com/…Seyfried.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.8.14 23:15

Další nerozhodná :-(((

Ahoj holky, tak i já se přidávám a moc a moc a moc vás prosím o radu: v září jdeme na takovou trochu hogo fogo svatbu, koupila jsem si tyhle šaty. Jelikož ale normálně nic takového nenosím, tak nemám ani jeden doplněk :nevim: takže co byste mi poradily? Jaké botky, svetřík (bude to celé pravděpodobně venku), šperk? Já si tak trochu myslela na všechno v bílé, ale samozřejmě budu moc ráda za další tipy :kytka:

Ps.: jo a jsem světlejší typ, bloňďatý melír, modrozelené oči…to jen kdyby to hrálo nějakou roli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.8.14 11:40

Tak co, ženský, poradíte mi taky? Máte dobrý nápady, tak šup sem s nima :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
25.8.14 12:15

@křížojc napadají mě boty. :) já bych se odrazila od toho koženého pásku a šla bych do kožených gladiátorek na podpatku. Něco na způsob viz obrázek. Dále černé, kožené psaníčko. Nad doplňky se ještě zamyslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.8.14 13:49

@klenice botky úžasné, jen bych radši zavřené, když to má být celé venku, bůh ví, jak bude, abych pak neklepala kosu :think: a ještě jedna věc - nechce se mi do doplňků moc investovat, a pokud ano, tak bych ráda něco, co budu moct vzít k čemukoliv jinému (černá sukně, kalhoty, klidně i džíny…). Jsem asi náročná, co? Chci toho hodně a nejsem pro to ochotná moc obětovat :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková