Jak oblíct 6nedělní do 25°C

6257
23.5.14 07:02

jak oblict 6 nedelni do 25 c..tepla

Holky male davam do kocarku, dupacky, body, svetrik, flisovou zavinovacku a na ten potah latkovej..nevim jak se tomu rika :lol:..Je to adekvatni k jejimu veku? Je ji 6 tydnu.Jak deti oblekate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
23.5.14 07:05

Oblékala jsem stejně, nedávala jsem zavinku a ani ten kryt na kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.5.14 07:08

Když byla tepla, tak jsem dávala body, dupky, čepičku, s sebou deku a vidělo se podle teploty. Nevím, jak u vás, ale u nás dneska zase fičí, tak bych možná i ten nánožník dala, ale už nic pod něj.

• Citovat
  • Upravit
26093
23.5.14 07:10

Já teda v 25 stupních měla prcka jen v bodyčku s dlouhým rukávem… :nevim: (občas s krátkým, jak kdy… :think: )To, co píšeš mi připadá hrozně moc… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.5.14 07:13

@Andy27 my máme dneska 6 neděl a dám max body s dlouhým a tenoučké tepláčky. uvidím jak dnes bude. v kočárku bude krytá ;) takže klidně bez čepičky, ale včera pofukoval vítr ;)
pod sebou má bavlněnou zavinku, kterou má rozepnutou.
to se ti nespotí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
23.5.14 07:20

Body s dlouhým (včera s krátkým), tepláčky, ponožky, sebou deku kdyby byla zima + plenka přes kočár proti sluníčku takže tam ani nefoukalo ;) přijde mi že máš moc hadříku na sobě, dala bych to bez svetru, mám taky miminko 6 týdnů :palec:

• Citovat
  • Upravit
24320
23.5.14 07:20

Taky mi to prijde strasne moc.Doma při 22-23 mel malej dupačky a body s dlouhym rukávem a bud zavinovačka nebo perinka…Takze venku při 25 plus to ze n slunku je vic bych dala pod neho tu zavinovačku a dle potřeby zakryla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
23.5.14 07:21

Mně to přijde moc vrstev.. :think: 8o Já dávám malýmu body s dlouhým rukávem, tepláčky a ponožky nebo body bez rukávů a overálek.. + čepička a deka samozřejmě, ale tu odkopává jinak ječí :mrgreen: u nás je už ted teda hrozný vedro :) Moc bych to dítě nenavlíkala. Beru vždycky náhradní oblečení s sebou kdyby něco :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6257
23.5.14 07:24

Zpocena nebyla :think:..spis byla teplejsi, tak to jsem jen rozkryla tu zavinovacku, jenze pak byla uz zbytek dne podrazdena, jestli byla prehrata :nevim: To me tak napadlo a hlavne byla i hladovejsi…Asi to bylo tim, musim ubrat vrstvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.5.14 07:27
@Andy27 píše:
Zpocena nebyla :think:..spis byla teplejsi, tak to jsem jen rozkryla tu zavinovacku, jenze pak byla uz zbytek dne podrazdena, jestli byla prehrata :nevim: To me tak napadlo a hlavne byla i hladovejsi…Asi to bylo tim, musim ubrat vrstvy

To víš, že jo. V takových teplech už dávej vrstvu jednu a ber s sebou deku. Já jsem měla loni šestinedělního i jenom v plínce a někdy i bez ní, když už byl fakt pařák.

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
23.5.14 07:27
@Andy27 píše:
Zpocena nebyla :think:..spis byla teplejsi, tak to jsem jen rozkryla tu zavinovacku, jenze pak byla uz zbytek dne podrazdena, jestli byla prehrata :nevim: To me tak napadlo a hlavne byla i hladovejsi…Asi to bylo tim, musim ubrat vrstvy

nebyla hladovější, ale měla žízen, páč bylo vedro a ona byla dost oblečená, zkus mít vrstev odbourala bych svetr 8)

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
23.5.14 07:28

@Andy27 Uber a dej do kabele.. přioblíct můžeš vždycky. Vyslíct sice taky, ale té malinké musí být taky vedro :) Já třeba nechápu matky co hodí přes kočár látkovou plínu a nechají dítě na slunku :| to jsem viděla včera rovnou 3×. Byl pěknej pařák.. ani se nedivím, že byl odevšaď slyšet řev :palec:

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
23.5.14 07:29
@Hr4sek22 píše:
@Andy27 Uber a dej do kabele.. přioblíct můžeš vždycky. Vyslíct sice taky, ale té malinké musí být taky vedro :) Já třeba nechápu matky co hodí přes kočár látkovou plínu a nechají dítě na slunku :| to jsem viděla včera rovnou 3×. Byl pěknej pařák.. ani se nedivím, že byl odevšaď slyšet řev :palec:

no to je šílený, taky jsme byli venku a teda na slunku by malej byl uvařenej kor v tom kočáru tam je o pár st. víc podle mě :oops:

• Citovat
  • Upravit
1267
23.5.14 07:32

Taky si myslím, že je to moc. Vždy jsem dávala o jednu vrstvu (nebo jen dlouhý rukáv) více, než mám já. Já včera měla tílko a kraťasy, takže dítěti bych dala dupačky a body s dlouhým rukávem a případně přikrýt dle potřeby plínkou nebo slabou bavlněnou dekou. Váhala bych i nad čepičkou, když je v korbě. Opravdu jsou velká tepla. Syn se mi už i přes opalovací krém 50UV spálil :( na rukách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.5.14 07:33

A davate ve vedrech jen kojit, a nebo date i treba cajik?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková