Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@bjetuschka píše:
Chtělo by to tu mašli nebo alespoň nějaký pásek. Ony ty šaty se tím dostávají do úplně jiné dimenze.Na promoci určitě zavřené lodičky. Já bych dala boty + kabelka ve stejné barvě; pásek + korálky/náušnice ve stejné barvě (ale jiné než boty a kabelka). Lak na nehty takovej, aby ladil s doplňkama. Juuuuuu
na promoci muzou byt i lodicky s otevrenou spickou. Myslim tento styl, ktery ja osobne nosim nejvic a prijde mi hezci http://www.luxurymag.cz/…nou-spickou/
@subsomi píše:
@wildcherry
jenže tady nejde o večerní společenskou akci, ale o promoce, takže bych raději šla do barevteda taky nevíme, kolek let je zakladatelce
jestli jde jako přítelkyně studentka a je jí 22 nebo je jeho 17 letá sestra nebo 40 letá teta
pokud mladší, tak bych prostě radila barvy
naprosty souhlas.
@subsomi píše:
@wildcherry
jenže tady nejde o večerní společenskou akci, ale o promoce, takže bych raději šla do barevteda taky nevíme, kolek let je zakladatelce
jestli jde jako přítelkyně studentka a je jí 22 nebo je jeho 17 letá sestra nebo 40 letá teta
pokud mladší, tak bych prostě radila barvy
no to je vzdy pruser, kdyz nevime vek
.Jako klidne barvicky, nejsem proti
,ale cerna by taky nevadila, ale opet, nejde jen o barvu, ale celkovy vzled a tvar.
Béžové boty by měly být součástí každého šatníku, unosíš je opravdu pak ke všemu. Investice do bot bych se nebála.
@oxana1980 krásný šaty, mašli bych okamžitě zrušila a můžeš začít čarovat
k bílé můžeš kombinovat jakoukoliv barvu, černou ne, to je nuda. Chce to nějakou decentní barvu, ale jestli se ti bude chtít investovat do kabelky, bot a dalších doplňků ve stejné barvě, jestli je to jenom na tu jednu příležitost ![]()
@wildcherry Jojo, peep-toe, jsou krásný, taky je mám ráda.
Jenomže do nich se nenosí silonky a nejsem si jistá, jestli by bylo vhodný nemít na slavnostní akci silonky. Takže za mě radši ty zavřené lodičky.
@bjetuschka píše:
@wildcherry Jojo, peep-toe, jsou krásný, taky je mám ráda.Jenomže do nich se nenosí silonky a nejsem si jistá, jestli by bylo vhodný nemít na slavnostní akci silonky. Takže za mě radši ty zavřené lodičky.
Proc by nemohly byt silonky. Existují i bez špičky prave do těchto bot.
@oxana1980 jestli už nemáš čas nic shánět, tak bych zvolila klidně tu černo-bílou kombinaci, kterou máš doma. Plus dokoupila červené korále ke krku/nebo nějak dodělala tu mašli. Samozřejmě rudé rty a rudě nalakovala nehty. Černo-bílá není nudná, je to klasika! ![]()
A vlasy do drdolu.
Tak záleží, jak moc máš na výběr, nové boty k tomu asi kupovat nebudeš, že? Co nějaké bolerko v jiné barvě a sladit zbytek. Jsou bílé, můžeš dát cokolit. Já bych se klidně vykašlala na ladění bot a kabelky. A co nějaká bižuterie… dnešní moda dovoluje skoro vše.
@wildcherry píše:
na promoci muzou byt i lodicky s otevrenou spickou. Myslim tento styl, ktery ja osobne nosim nejvic a prijde mi hezci http://www.luxurymag.cz/…nou-spickou/
@Nik77 píše:
@oxana1980 jestli už nemáš čas nic shánět, tak bych zvolila klidně tu černo-bílou kombinaci, kterou máš doma. Plus dokoupila červené korále ke krku/nebo nějak dodělala tu mašli. Samozřejmě rudé rty a rudě nalakovala nehty. Černo-bílá není nudná, je to klasika!A vlasy do drdolu.
taky bych volila černé lodičky a kabelku a červené šperky a doplňky..to je boží kombinace
Holky, o těch punčoškách jsem nevěděla, díky za tip! Co se tady člověk všechno nedozví, hihi ![]()
@bjetuschka píše:
@wildcherry Jojo, peep-toe, jsou krásný, taky je mám ráda.Jenomže do nich se nenosí silonky a nejsem si jistá, jestli by bylo vhodný nemít na slavnostní akci silonky. Takže za mě radši ty zavřené lodičky.
jsou silonky beze svu ![]()
@bjetuschka píše:
Holky, o těch punčoškách jsem nevěděla, díky za tip! Co se tady člověk všechno nedozví, hihi
ze jo? A pak ze je emimino slepicinec ![]()