Jaké boty a doplňky k šatům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
17.6.14 10:40
@bjetuschka píše:
Chtělo by to tu mašli nebo alespoň nějaký pásek. Ony ty šaty se tím dostávají do úplně jiné dimenze. :palec: Na promoci určitě zavřené lodičky. Já bych dala boty + kabelka ve stejné barvě; pásek + korálky/náušnice ve stejné barvě (ale jiné než boty a kabelka). Lak na nehty takovej, aby ladil s doplňkama. Juuuuuu :srdce:

na promoci muzou byt i lodicky s otevrenou spickou. Myslim tento styl, ktery ja osobne nosim nejvic a prijde mi hezci http://www.luxurymag.cz/…nou-spickou/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
17.6.14 10:43
@subsomi píše:
@wildcherry
jenže tady nejde o večerní společenskou akci, ale o promoce, takže bych raději šla do barev :think: teda taky nevíme, kolek let je zakladatelce :think: jestli jde jako přítelkyně studentka a je jí 22 nebo je jeho 17 letá sestra nebo 40 letá teta :think: pokud mladší, tak bych prostě radila barvy :think:

naprosty souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.14 10:43
@subsomi píše:
@wildcherry
jenže tady nejde o večerní společenskou akci, ale o promoce, takže bych raději šla do barev :think: teda taky nevíme, kolek let je zakladatelce :think: jestli jde jako přítelkyně studentka a je jí 22 nebo je jeho 17 letá sestra nebo 40 letá teta :think: pokud mladší, tak bych prostě radila barvy :think:

no to je vzdy pruser, kdyz nevime vek :think:.Jako klidne barvicky, nejsem proti :palec:,ale cerna by taky nevadila, ale opet, nejde jen o barvu, ale celkovy vzled a tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
17.6.14 10:45

Béžové boty by měly být součástí každého šatníku, unosíš je opravdu pak ke všemu. Investice do bot bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.6.14 10:45

@oxana1980 krásný šaty, mašli bych okamžitě zrušila a můžeš začít čarovat ;) k bílé můžeš kombinovat jakoukoliv barvu, černou ne, to je nuda. Chce to nějakou decentní barvu, ale jestli se ti bude chtít investovat do kabelky, bot a dalších doplňků ve stejné barvě, jestli je to jenom na tu jednu příležitost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
17.6.14 10:46

Což takové. A perly jako doplněk nemají chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12602
17.6.14 10:47

@wildcherry Jojo, peep-toe, jsou krásný, taky je mám ráda. :palec: Jenomže do nich se nenosí silonky a nejsem si jistá, jestli by bylo vhodný nemít na slavnostní akci silonky. Takže za mě radši ty zavřené lodičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
17.6.14 10:51
@bjetuschka píše:
@wildcherry Jojo, peep-toe, jsou krásný, taky je mám ráda. :palec: Jenomže do nich se nenosí silonky a nejsem si jistá, jestli by bylo vhodný nemít na slavnostní akci silonky. Takže za mě radši ty zavřené lodičky.

Proc by nemohly byt silonky. Existují i bez špičky prave do těchto bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
17.6.14 10:53

@oxana1980 jestli už nemáš čas nic shánět, tak bych zvolila klidně tu černo-bílou kombinaci, kterou máš doma. Plus dokoupila červené korále ke krku/nebo nějak dodělala tu mašli. Samozřejmě rudé rty a rudě nalakovala nehty. Černo-bílá není nudná, je to klasika! ;-)

A vlasy do drdolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
17.6.14 10:55

Tak záleží, jak moc máš na výběr, nové boty k tomu asi kupovat nebudeš, že? Co nějaké bolerko v jiné barvě a sladit zbytek. Jsou bílé, můžeš dát cokolit. Já bych se klidně vykašlala na ladění bot a kabelky. A co nějaká bižuterie… dnešní moda dovoluje skoro vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
17.6.14 10:56
@wildcherry píše:
na promoci muzou byt i lodicky s otevrenou spickou. Myslim tento styl, ktery ja osobne nosim nejvic a prijde mi hezci http://www.luxurymag.cz/…nou-spickou/
:palec:
@bjetuschka mám odtud http://www.luxusnipuncochy.eu/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
17.6.14 11:14
@Nik77 píše:
@oxana1980 jestli už nemáš čas nic shánět, tak bych zvolila klidně tu černo-bílou kombinaci, kterou máš doma. Plus dokoupila červené korále ke krku/nebo nějak dodělala tu mašli. Samozřejmě rudé rty a rudě nalakovala nehty. Černo-bílá není nudná, je to klasika! ;-)A vlasy do drdolu.

:potlesk: taky bych volila černé lodičky a kabelku a červené šperky a doplňky..to je boží kombinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12602
17.6.14 11:38

Holky, o těch punčoškách jsem nevěděla, díky za tip! Co se tady člověk všechno nedozví, hihi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.14 12:12
@bjetuschka píše:

jsou silonky beze svu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.6.14 12:14
@bjetuschka píše:
Holky, o těch punčoškách jsem nevěděla, díky za tip! Co se tady člověk všechno nedozví, hihi :D

ze jo? A pak ze je emimino slepicinec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková