Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím. Jdu na svatbu a pořídila jsem si tyto fialové šaty. Problém je v tom, že nevím jaké si k ním mám vzít v barvě boty, kabelku či psaníčko, nějaké bolerko
…Je mě jasně, že by asi bylo dobré mít stejě barevnou kabelku s botami, ale co dál? Jinak mám právě bílé botky, ale černé psaníčko
…Poraďte prosím ![]()
Přikládám foto šatů.
@Mischa69 určitě bych dokoupila jedno nebo druhé ve stejné barvě, levněji vyjde podle mě koupit psaníčko, než boty.
Černé boty + černé psaníčko. nejsem 100% zastánce stejné barvy u těch dvou, ale k této barvě šatů bych už další 2 barvy fakt neladila.
@Mischa69 muzes mit bile boty a stribrne psanicko, stribrne boty a cerne psanicko.
Boty a kabelka stejne barvy se nosila v 90's. ![]()
K fialové by šla stříbrná, tělová, šedá nebo hnědá kůže. Černá i bílá mi přijdou jako přehnaně tvrdé barvy.
@Weru píše:
@Mischa69 muzes mit bile boty a stribrne psanicko, stribrne boty a cerne psanicko.
Boty a kabelka stejne barvy se nosila v 90's.
a taky může svítit všemi barvami jako papouch ![]()
Tyrkysová, smaragdová, hnědá. Černá a bílá se mi k této fialové nelíbí.
@dani24687 píše:
a taky může svítit všemi barvami jako papouch
Zalezi ![]()
Jako, za sebe, kdyz uz bych si musela vzit tyhle saty, tak se priznam, ze bych vzala stribrnou kabelku a stribrny boty.
Byla bych out, ale nejak si k temto satum nedokaxu nic jinyho extra predstavit ![]()
Já tedy taky nejsem na tyhle lesklé uměliny. Působí to na mě, jako by to byla spodnička a šaty zapomněla dáma doma.