Jaké boty a doplňky k šatům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
15.4.15 12:36

@Teruna000 A vůbec není zač. Zkus se podívat ještě někde po tom velkém plédu - šátku přes ramena. Jednak tě to trochu zahřeje, ale taky to vypadá moc dobře. Můžeš si vybrat třeba barvu, abys ladila s mužem nebo k botám, jestli koupíš třeba ty světlé. Tady je měli všude snad kolem stovky. Určitě ho pak ještě využiješ třeba jako šálku. Jinak do budoucna koukni do Promod (nevím, jestli ho máš někde blízko), ale mají hezkou ženskou módu a hlavně - mívají slevy na poslední kusy, malé a velké, takže tam koupíš fakt pěknou halenku třeba za 250 Kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.4.15 12:37

@Gonyosoma ty jsou opravdu krásné…na tom si člověk nezlomí nohu? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.4.15 12:38

@Teruna000 Nezlomí, neboj. Taky jsem se to naučila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.4.15 12:40

@Gonyosoma když jsem zmínila před manželem džíny, tak se začal vztekat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
15.4.15 12:44
@Teruna000 píše:
@Gonyosoma když jsem zmínila před manželem džíny, tak se začal vztekat :-D

Manzel by se nemel vztekat, ale vzit te na nakupy! Nemyslim to zle, ale myslim, ze bys potrebovala ozivit satnik; hlavne nejaky zakladni kousky, lehce vzajemne kombinovatelne: jednoduchy cerny koktejlky, telovy lodicky, jednoducha elegantni halenka, atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.4.15 12:48

Tak jsem našla ty v černém od @Gonyosoma i v jiné barve. Nejsou uplne stejné, ale hezke jsou

http://www. deichmann. com/CZ/cs/shop/damy/damy-obuv/damy-obuv-lodicky//00010001276201/Lodi%C4%8Dkysp%C3%A1skem. prod? r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=damy/damy-obuv/damy-obuv-lodicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.4.15 12:48

@Gorlami on by vzal, ale jsme teď ve stavu, kdy na to opravdu nejsou peníze.
A já to hlavně nikdy nenosila..a teď ani není dobrá doba. Začínám chodit na kliniku, kdy by mi měli pomoct zhubnout, tak bych nechala nákupy až na pozdější dobu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
15.4.15 13:02

@Gorlami v tomhle s tebou souhlasím.
Vlastně nemáš zakladatelko vůbec nic na kombinování. A skoro bych řekla, že ani ke své váze /já sem taky tlusťoch, takže nereju ;) ). nevím sice na jakou výšku ta kila máš, ale ty první stříbrný šaty bych si na sebe nevzala, vypadá to jako vyzývavé mini, a pokud máš pocit, že si nemůžeš dovolit legíny, tak tohle už vůbec ne. Kalhotovou sukni taky ne (nebo bych to musela vidět naživo) a ty dvě halenky, co máš je žalostně málo.

Já mám jako základ pěkné leginy (a že mám váhu), dvoje černé společenské kalhoty, jedny s bílým proužkem, jednu klasickou sukni na kolena, no a pak dejme tomu deset svátečních „hořejšků“ (tuniky, haleny, košile, šatovky).
A i tak občas mám pocit, že nevím co na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
15.4.15 13:05

@Teruna000 takže partner trvá na sukni (šatech)?
I tak si myslím, že jedny černé společenské kalhoty, které se dají kombinovat od lodiček po žabky, když to přeženu, a od halenky přes tuniku až po obyčejné tílko, by tvá skříň určitě unesla i v hubnoucím režimu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
15.4.15 13:06

A jen doplním, že u vietnamců je seženeš mezi 200,– a 400,–Kč :D a můžeš si k nim v klidu vzít ty botky z fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.4.15 13:07

@Mar__tanka1983 neberu to jako rytí.
já to nikdy nepotřebovala. To co mám, mi na zkoušky do školy stačí a na pískoviště to neunosím. Za posledních 5 let mi šla váha o 20 kg nahoru, takže jsem to prostě vyházela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.4.15 13:08

@Mar__tanka1983 tak já věci na méně slavnostní příležitosti mám, ale tohle je opravdu něco extra oslava.

A jinak ano, nejenom manžel, ale i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
15.4.15 13:09

Určitě bych zkusila červené doplňky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.4.15 13:13

@Mar__tanka1983 Tak já si myslím, že to, že @Teruna000 chybí v šatníku podstatných pár kousků už taky ví. Teď je podstatné vyřešit tu událost, kvůli které se na nás obrátila, ne? Ideálně co nejlevněji a ke spokojenosti hlavně jí samotné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.4.15 13:17

@Gonyosoma díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie