Maminky z Plzně na procházky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
134
26.7.20 14:04

Maminky z Plzně na procházky

Ahoj, nenajde se nějaká maminka z Plzně, která nedávno porodila a měla by chuť někdy na chvíli zajít na procházku s kočárkem :)? Jsem maminka dvouměsíčního chlapečka, bydlíme na Lachotíně a kamarádky jsou bezdětné nebo bohužel mimo Plzeň :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
26.8.20 18:07

Ahoj, pokud je to stále aktuální tak bych moc ráda vyrazila někdy na procházku. Také jsem v podobné situaci :D Kamarádky mám také zatím bezdětné nebo jsou z daleka. Bydlím malý kousek od Plzně a mám skoro měsíčního syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.8.20 08:19

Ahoj, jojo, je to aktuální. Jen nemám bohužel řidičák :( Takže se nikam moc nedostanu. Já už mám teď tříměsíčního syna. Můžeme si napsat SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.8.20 09:16

Ahojky, nejsem přímo z Plzně, ale kousek mám chatu, takže v poho můžu někdy dorazit :) taky bych občas ráda s někým tam na procházku, když jsem s malým sama :) Jemu už je teda lehce přes rok, ale nemyslím, že by to byl problém, koneckonců, kdo ví kdy přijde další :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.8.20 12:21

@Gabiiinka Tak super :) Tak to už je syn velký. To mi jen ležíme v kočárku. Tak kam bysme mohly vyrazit? Jen, teda nejsem pojízdná, jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová