Maminky z Přelouče a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
7.1.15 20:32

Maminky z Přelouče a okolí

Najde se tu nějaká maminka z Přelouče a okolí, která také hledá kamarádku na pokec, vycházky s dětmi? Pokud ano, budu moc ráda když napíšeš! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2966
7.1.15 20:40

Příspěvek upraven 20.01.20 v 23:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.16 07:38

Ahoj ja jsem z Břehů a mam skoro trimesicni holcicku ☺ taky bych byla rada za prochazky se spolecnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.4.16 17:24

Zdravim, jsem z prelouce, mam 2leteho syna a nikoho tu neznam. Budu rada kdyz se nekdo na spolecny radeni deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.8.16 20:02

Maminky, mám 10 měsíční dcerku a jelikož jsme se před rokem přestěhovali do Řečan nad Labem, moc lidí tu neznám…tak hledám nějakou maminku na procházky, popovídání,… Je to krásné být na mateřské, ale samotné už mě to doma někdy deptá, co vám budu povídat:) Mějte se hezky, Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.17 06:24

Tak to tu zkousim trochu obnovit, zda by tu byl nekdo na pokec, prochazky a zacla jsem sportovat, tak kdyby se chtel nekdo pridat. At se z tech nasich andilku nezblaznine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.9.18 14:04

Řečany nad Labem

ahoj ještě maminkou nejsem, ale jsem v 18tt a jsem doma. nevím prozatím co s volným časem. najde se tu někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.1.20 22:54

Maminka Opočínek a okolí

Ahoj, jmenuji se Ája a je mi „skoro“ čtyřicet let. Mám dvouletou dceru a půlroční ho syna. Chtěla bych se touto cestou seznámit přibližně věkově stejně „starou“ 😙 maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.1.20 22:46

@Alenka.dl
Ahoj jsem maminka 11 měsíčního kluka Jsem z Řečan nad Labem a je mi 26. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...