Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najde se tu nějaká maminka z Přelouče a okolí, která také hledá kamarádku na pokec, vycházky s dětmi? Pokud ano, budu moc ráda když napíšeš! ![]()
Ahoj ja jsem z Břehů a mam skoro trimesicni holcicku ☺ taky bych byla rada za prochazky se spolecnosti
Zdravim, jsem z prelouce, mam 2leteho syna a nikoho tu neznam. Budu rada kdyz se nekdo na spolecny radeni deti ![]()
Maminky, mám 10 měsíční dcerku a jelikož jsme se před rokem přestěhovali do Řečan nad Labem, moc lidí tu neznám…tak hledám nějakou maminku na procházky, popovídání,… Je to krásné být na mateřské, ale samotné už mě to doma někdy deptá, co vám budu povídat:) Mějte se hezky, Lenka.
Tak to tu zkousim trochu obnovit, zda by tu byl nekdo na pokec, prochazky a zacla jsem sportovat, tak kdyby se chtel nekdo pridat. At se z tech nasich andilku nezblaznine ![]()
ahoj ještě maminkou nejsem, ale jsem v 18tt a jsem doma. nevím prozatím co s volným časem. najde se tu někdo??
Ahoj, jmenuji se Ája a je mi „skoro“ čtyřicet let. Mám dvouletou dceru a půlroční ho syna. Chtěla bych se touto cestou seznámit přibližně věkově stejně „starou“ 😙 maminkou.
@Alenka.dl
Ahoj jsem maminka 11 měsíčního kluka Jsem z Řečan nad Labem a je mi 26. ![]()