Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny maminky ![]()
chtěla jsem se zeptat zda tady není nějaká maminka se stejně starým dítkem(za týden nám bude 8 měsíců) na procházky a pokec..
a ještě, zda nechodí nějaká maminka s dítkem cvičit nebo tak něco.. že by jsme se přidali ![]()
Příspěvek upraven 06.02.15 v 17:12
Jestli jo tak já bývám u rožnova, ale mám už teda dvouletačku..jinak cvičení je v rožnově více, tak si stačí nějaké vybrat a s nějakou maminou se stejně starým dítkem se tam určitě seznámíš ![]()
Jj myslím z rožnova pod Radhoštěm
no já právě našla jen jedno cvičení v mamila klubu a zatím se mi neozvali..
@jamiška napiš zprávu Pavle, ona do mamily chodila cvičit, ted chodí do jiného cvičení, ale nevzpomenu si na název, napiš jí ona ti napíše víc jak o mamile tak o tom druhém cvíču https://www.emimino.cz/profil/paja100/
Ahoj, já zatím miminko nemám ale čekám na září a řeším asi podobný problém. Do Rožnova jsem se nedávno nastěhovala a skoro nikoho tu neznám…
Ahojtee.Ja se přestěhovala před pul rokem do Rožnova a za 1,5mesice se nám má narodit nasi první mimco
Nikoho tu neznám, krom přítele
ale snad se to zlepší až budu trajdat s kočárkem.. ![]()
Ahojte ja som tiež z Rožnova mám ročné dvojčátka a nejaká maminka na prechádzky a pokec by bola fajin
To by bylo super
A kolik ti je? Me je 22,tak snad ti to nebude vadit ze jsem mlada
A klidne můžeme někam vyrazit na procházku ![]()
Ja mám 33, tak snád ti nebude vadit že som stará
kludne možeme niekedy vyrazit na prechádzku vetšinou som sama, priatel stále v práci
Nevadí
aspoň mi můžeš pak dávat rady ohledně mimca
A kde bydlite v Rožnově?
Bývame na korečanských pasekách kúsok od bazénu a kde bývate vy?
Takyy
Jak je nad hruskou ta socha (maminka s dítětem),tak do leva a tam bydlíme.
ale budeme se stehovat na kulturní, jak je financak ![]()