Maminky z Rožnova

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
6.2.15 16:09

Maminky z Rožnova pod radhoštěm

Zdravím všechny maminky :-)
chtěla jsem se zeptat zda tady není nějaká maminka se stejně starým dítkem(za týden nám bude 8 měsíců) na procházky a pokec..
a ještě, zda nechodí nějaká maminka s dítkem cvičit nebo tak něco.. že by jsme se přidali :-)

Příspěvek upraven 06.02.15 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2429
6.2.15 16:55

Myslíš rožnov pod radhoštěm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
6.2.15 17:00

Jestli jo tak já bývám u rožnova, ale mám už teda dvouletačku..jinak cvičení je v rožnově více, tak si stačí nějaké vybrat a s nějakou maminou se stejně starým dítkem se tam určitě seznámíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.2.15 17:11

Jj myslím z rožnova pod Radhoštěm :-) no já právě našla jen jedno cvičení v mamila klubu a zatím se mi neozvali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
6.2.15 18:37

@jamiška napiš zprávu Pavle, ona do mamily chodila cvičit, ted chodí do jiného cvičení, ale nevzpomenu si na název, napiš jí ona ti napíše víc jak o mamile tak o tom druhém cvíču https://www.emimino.cz/profil/paja100/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.5.15 10:48

Tak nikdo jiný se nenašel? škoda :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
29.6.15 06:57

Ahoj, já zatím miminko nemám ale čekám na září a řeším asi podobný problém. Do Rožnova jsem se nedávno nastěhovala a skoro nikoho tu neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
20.8.16 18:58

Ahojtee.Ja se přestěhovala před pul rokem do Rožnova a za 1,5mesice se nám má narodit nasi první mimco :) Nikoho tu neznám, krom přítele :mrgreen: :( ale snad se to zlepší až budu trajdat s kočárkem.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.8.16 20:37

Ahojte ja som tiež z Rožnova mám ročné dvojčátka a nejaká maminka na prechádzky a pokec by bola fajin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
20.8.16 20:57

To by bylo super :) A kolik ti je? Me je 22,tak snad ti to nebude vadit ze jsem mlada :) A klidne můžeme někam vyrazit na procházku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.8.16 22:12

Ja mám 33, tak snád ti nebude vadit že som stará :lol: kludne možeme niekedy vyrazit na prechádzku vetšinou som sama, priatel stále v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
20.8.16 22:16

Nevadí :) aspoň mi můžeš pak dávat rady ohledně mimca :mrgreen: A kde bydlite v Rožnově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.8.16 22:35

Bývame na korečanských pasekách kúsok od bazénu a kde bývate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
20.8.16 23:18

Takyy :mrgreen: Jak je nad hruskou ta socha (maminka s dítětem),tak do leva a tam bydlíme. :D ale budeme se stehovat na kulturní, jak je financak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.8.16 23:54

Tak to sme skoro susedky mi byvame oproti hruške :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie