Maminky z Tábora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
618
20.2.14 10:12

Maminky z Tábora

Je tu nějaká maminka na společné procházky a seznámení? Je mi 23let a mám 2měs. syna Tadeáška..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.3.14 10:54

Ahoj..já už mám velkého syna, ale pokud hledáš kamarádku z Tábora, tak budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
25.3.14 11:58

@Destinyschild ahoj a kolik ti je? třeba se známe..:) klidně napiš do zpráv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 12:03

Jsem o deset let starší..ale důchodce nejsem, spíš na svůj věk trochu trhlá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
29.10.14 09:41

Ahojky, taky bych si ráda našla novou kamárádku :)bydlim na vesnici u Tábora, ale do Tábora jezdim docela často. V únoru čekáme miminko tak bych byla i ráda kdybych měla s kym provětrat kočár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prdolkaprdolka
23.9.15 14:29

Prosím poraďte, neznáte nějaké místo kde se setkávají v Táboře a okolí maminky s malými dětmi / cca rok / dceři je 15 měsíců a nechce chodit bez opory. Doktorka nám napsala lázně, ale rehabilitační je proti lázním, že je nepotřebuje a tak jsem si myslela, že když bude u stejných vrstevníků kteří už chodí, že by jí to mohlo pomoct.

• Citovat
  • Upravit
18.1.16 20:48

Maminky z Tábora

Zdravím všechny maminky z Tábora a okolí Tábora. :mavam: Jmenuji se Soňa, je mi 29 let a jsem na mateřské s ročním prckem Kubou. Pocházíme ze Západních Čech a nedávno jsme se sem přestěhovali a nikoho tady bohužel neznáme. Chybí mi nějaká kamarádka s prckem v podobném věku jako je Kuba pro společné procházky a popovídání si o všem možném. :)
Budu moc ráda, když se mi někdo ozvete. :) Soňa a Kubíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová