Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najdou se maminky na pokec? Jsem z Prahy 3 Nikoho tady neznám a chtěla bych si najít někoho, ským bych mohla jít třeba na kávu, nebo do parku s dětičkama. Mám 2a půl letou a 3 měsíční. Praha 3 a okolí najde se někdo?
Ahoj! Jsem sice z devítky, ale není to zas taková dálka. Mám kluka 24m.
Ahojky,já jsem Praha východ,ale 1km od P 9
mám kluka 4 roky a co nevidět přibude další mimi ![]()
já jsem z 10 a nejlepší je to na nejakém hřišti tam je hodně maminek já jsem se taky takhle seznámila s mamkama.
@kissi A odkud ze trojky? Ja jsem z Prahy 10, ale obcas zajdeme do parku na Krizek nebo na Pece (oboji kolem Ohrady), male jsou 2,5mesice
Ahoj Žižkov
Chodíme většinou do Riegrovo parku. je moc pěkně upravený, nebo na parukářku
Jak říkam jsem tady chviličku praktický nově kdyby jste chtěli pokecat budu ráda..
@KaMartulka píše:
Ahojky,já jsem Praha východ,ale 1km od P 9mám kluka 4 roky a co nevidět přibude další mimi
@zanda81 píše:
Ahoj! Jsem sice z devítky, ale není to zas taková dálka. Mám kluka 24m.
Jj vím kde je devítka ![]()
@KaMartulka píše:
Běchovice jsou kousek od nás…a teď Žizkov?Tam dělá manžel
Jojo Žižkov:-) Problém je, že tady nikoho neznam
Ahoj, jsem taky z trojky, mam syna rok a pul. Jestli chces, muzem se sejit treba na Vitkove.
@Vero9 píše:
Ahoj, jsem taky z trojky, mam syna rok a pul. Jestli chces, muzem se sejit treba na Vitkove.
Ahojky, ráda bych, zatím ale nevím kde co je .:-( Vím jen kde je riegruv park. Kdyby jsi měla zájem, napíšu ti kontakt do vzkazu
Vitkov je velky park jak je tam socha Zizky. Neni to daleko, jede tam tramvaj cislo 9, zastavka Biskupcova. Tak kdyztak napis do vzkazu