Mamky z Tábora

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
17.5.11 21:11

no já to zvládám docela dobře, protože domu chodím většinou z práce jen spát pomalu. Ale manželka to zvládá asi malinko hůř :-D bane,ta to taky zvládá dobře, má havaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
5.11.11 20:32

Ahoj, my jsme ze sojčáku, Káje je 2,5 a chodíme tu na různá hřiště, jak nás napadne. Ale hlavně na procházky se psem. Chtěla jsem se zeptat, jestli by maminy, hlavně ze sojčáku neuvítaly hodinové hlídání dětí třeba když jdou na cvičení, úřady, kosmetiku, kadeřníka a tak. Nemyslim doma, ale v malé herničce. Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aulapaula
26.8.13 14:46

ahojky

Ahoj holky je tu někdo na výměnu písmenek teba po mailu? jsem v 6týdnu a ráda bych nabrala nějake zkušenosti. mamka mi tet moc neporadí začla chodit na chemoterapie do prahy :( jsem ze Sojčáku mail: ***@seznam.cz :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5411
1.1.14 15:35
@aulapaula píše:
Ahoj holky je tu někdo na výměnu písmenek teba po mailu? jsem v 6týdnu a ráda bych nabrala nějake zkušenosti. mamka mi tet moc neporadí začla chodit na chemoterapie do prahy :( jsem ze Sojčáku mail: ***@seznam.cz :mavam:

ahojky já jsem také ze sojčáku kdyžtak napiš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.1.14 16:26

@pavla.velova píšu ti píšu :) akorát už nejsem v 6tt ale 24tt :D kde bdlíš na Sojčáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
2.1.14 17:19
@oxonka píše:
@pavla.velova píšu ti píšu :) akorát už nejsem v 6tt ale 24tt :D kde bdlíš na Sojčáku?

já bydlím v Moskevské hned u hospody u Soudku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.1.14 21:27

@pavla.velova :D já v Helsinský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.1.14 17:18

@pavla.velova hned vle školy vykouknu zz oka a vidim na hřiště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
3.1.14 17:51

@oxonka přibližně vím kde máš facebook? že bysme si tam napsaly a domluvily se a třeba se i sešli já mám teda už 2 letou holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.1.14 19:59

@pavla.velova muj fb je Pavla Lukáš Klotzovi určo budu ráda tak si mě přidej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.8.14 20:03

nechty

Ahojky Táboračky potřebuji poradit kde dělaji dobře nechty dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.10.14 19:52

Obnovuji diskuzi :) nebyldim sice v tabore ale jezdim tam docela casto. bydlim druhym rokem (vlastne to v breznu budou tri :D ) na vesnici u tabora a nemam tu zadnou kamaradku :-/ cekam holcicku zacatkem unora, tak bych byla rada kdybych pak mela s kym jezdit na prochajdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.18 15:33

Hlídací centrum

Dobrý den,

jak by se Vám líbilo v Táboře hlídací centrum pro Vaše děti (celoroční provoz) včetně různých akcí?

Děkuji za nápady a odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6033
21.3.18 15:42

@Hlídací centrum

Líbilo a moc, ale mohla bych využívat nejdříve tak za 2 roky. Zatím ani jedno dítě nemám ve věku, kdy by bylo ochotné akceptovat někoho jiného, než je širší rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
21.3.18 16:30

@Hlídací centrum Líbilo. Ale záleželo by na tom, kdo by děti hlídal a plánoval aktivity a akce. Spousta lidí si poví, že hlídat děti je přeci prča, co zvládne každý a podle toho některé akce vypadají…
A v dnešní době „kvalitních“ pracovníků a brigádníků aby člověk někoho odpovědného pohledal. Určitě bych uvítala možnost vybrat si početnější či méně početnou skupinu dětí v hlídací skupině (podle toho i odpovídající finanční platbu). A určitě bych se snažila najít co nejvíc studentek mateřinky/národky, kterým bych to nabídla jako zajímavou brigádu. Možná i maminy z oboru na mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová