Maminy z Příbrami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
470
14.2.11 11:43

maminy z Příbrami

Ahoj holky,
jsem novopečená mamina a bydlím v Příbrami.
Bydlím tady už nějakou dobu, ale nějak neznám moc maminek ani těhulek. :-( Občas by bylo fajn pokecat si u kafíčka o stejných tématech nebo zajít na procházku třeba na Svatou až bude hezky :palec:
Tak se ozvěte, můžeme založit nějaký babinec :lol:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
14.2.11 11:53

Ahojky, já jsem z Dobříše, takže v podstatě sousedka :) do babince se přidám ráda. Jinak v dubnu se nám narodí mrňous ;-) Rodila jsi v Pb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
14.2.11 12:00

Ahoj taky jsem z Dobříše,rodit budu koncem července.Na svatý jsem nebyla už hoodně dlouho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
14.2.11 12:14

Já jsem taky z Dobříše, teda je nás tu dost na takové malé město 8-o Že by nebyla zastoupená žádná příbramačka?! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58832
14.2.11 12:26

Taky jsem z Dobříše. Do Příbrami většinou jezdím jen na nákupy.
Ahoj Luci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
14.2.11 12:31

Ahoj jsem příbramačka,ale momentálně bydlím na Dobříši.Také zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
14.2.11 12:35
Jaroslava1 píše:
Ahoj jsem příbramačka,ale momentálně bydlím na Dobříši.Také zdravím :mavam:

Kouklala jsem na profil,teda vás je :-) ale musí to byt fajn mít kolem sebe tolik dětí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
14.2.11 12:41

Katule-je to fajn,i když někdy i dost na nervy,ale přeci jen děti jsou radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9481
14.2.11 12:44

Ahojky jsem také z Příbrami, malé je 19 měs. A pod Svatou bydlím :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58832
14.2.11 12:52

Jaroslavo souhlasím, že víc dětí je naprosto super. I když ty moje jsou ještě všechny celkem malé. Nejstarší půjde v září poprvé do školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
14.2.11 13:01

Tezi-to máš pravdu,a já to mám lehčí,ty starší už mě tolik nepotřebují a užívám si těch malých.Ale jak se říká,malé děti malé starosti,velké děti velké starosti,tak to sedí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58832
14.2.11 13:06

To vidím, jak postupně ta starší roste :wink: A věřím, že to bude čím dál horší. Teď začala dělat závodně aerobik, malá se k ní přidá tak za 2 roky, no to bude něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
14.2.11 13:14

Tezi-tak to máš doma šikulky,ale máš pravdu.Každé dítě je jiné ,a srovnávat se nemá.Nechme je ,ať nám dělají radost po svém :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.2.11 13:15

Téééda, ta Dobříš je snad větší než vypadá :lol:
Znám Dobříš dobře, dřív jsem tam byla skoro denně.
Tak co pořád děláte? Koukám, že některé těhulky, jiné už několikanásobné maminy, to je paráda, alespoň nám nováčkům můžete dávat cenné rady :palec:
Tolik jsem se těšila, že už přišlo jaro a ono ejhle, zase sníh, to je peklo v tom tahat kočárek :poblion:
A co vy, drandíte i v tomhle počasí? Já plánuju dnes menší vycházku, tak snad nezmrzneme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.2.11 13:18
Verca182 píše:
Ahojky, já jsem z Dobříše, takže v podstatě sousedka :) do babince se přidám ráda. Jinak v dubnu se nám narodí mrňous ;-) Rodila jsi v Pb?

Ahoj, tak dubňátko, to je fajn, už budete mít snad jen sluníčko, protože ta zima už je nějaká dlouhá :poblion:
Jo a rodila jsem v Příbrami a maximální spokojenost, příště znovu tady, úžasný personál. :palec:
A víš, co budete mít?Holčička vs chlapeček? a nebo překvapení? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová