Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Macík74 píše:
já jsem asi půl hodiny od Pejru..![]()
Jé, my máme 2 km tamodtud chalupu! Ani nevím proč, ale z těhle končin bych tu ani nikoho nehledala ![]()
Ahojda holky, hlásím se taky.Bydlela jsem v Pejru, ale od podzimka bydlím kousek od Olomouce. ![]()
Myslela jsem, že tu z Pelhřimova ani nikdo není.
Tak to jsem ani nečekala, že se takhle rychle někdo ozve. Bylo mi líto, že Pelhřimov tady nikde nejni.
Já jsem přímo z Pelhřimova a i jsem se tu narodila. A vzhledem k mému věku už možná patřím i k historii města ![]()
DMartina píše:Macík74 píše:Jé, my máme 2 km tamodtud chalupu! Ani nevím proč, ale z těhle končin bych tu ani nikoho nehledala
Ber to tak, že E-mimino dorazilo i na vysočinu ![]()
jaaaanina píše:DMartina píše:Ber to tak, že E-mimino dorazilo i na vysočinuMacík74 píše:Jé, my máme 2 km tamodtud chalupu! Ani nevím proč, ale z těhle končin bych tu ani nikoho nehledala
vím, zní to trochu nabubřele, ale tak to znít nemá. ![]()
DMartina píše:jaaaanina píše:vím, zní to trochu nabubřele, ale tak to znít nemá.DMartina píše:Ber to tak, že E-mimino dorazilo i na vysočinuMacík74 píše:Jé, my máme 2 km tamodtud chalupu! Ani nevím proč, ale z těhle končin bych tu ani nikoho nehledala
Ne to je v poho
. Taky mě zajímalo kolik holek z Pejru tady může být. Proto jsme tu diskusi založila.
A jestli se můžu zeptat , kde máte tu chalupu?
Ahojky všem , vítám „Nováčka“
|Je pravda, že je to tady tak trochu umřelý…
No prostě Pelhřimov
![]()
Já tam mám segru a 2 roky jsem tam chodila do školy…takže posílám letecký pozdrav
![]()
Ahojky
Taky se mnou chodili lidičky z Dačic do školy. Mám SPŠS.