Mamma centrum Opatov

700
14.12.22 21:16

Mamma centrum Opatov

Otázka vyplývá, věřím :mrgreen:,z nadpisu.
Byla tu některá, s jakými zkušenostmi a nadšením? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
14.12.22 22:35

Nerozumim prispevku, zvlaste vyrazu,,nadseni,,
Ale jestli se ptas na peci v centru, jsem spokojena se vsim.

• Citovat
  • Upravit
4164
14.12.22 22:42

Tam chodím, resp. střídán Opatov a Hradčanskou, jak se mi zrovna časově hodí a jak mají volno, obojí super. Takže za mě tam je i to nadšení :mrgreen:.
Kéž by to u všech doktorů vypadalo takhle - příjemný personál, dodržuje se čas objednání, profesionalita, dost místa na sezení, navigační světelné tabule.
jediné, co bych vytkla, dozvíš se, jak ostatní ženy dopadly, podle toho, jak rychle vylezou od sdělování výsledků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
15.12.22 11:05

Jsem naprosto spokojená. Jediné minus je, že se tam nedá parkovat, ale zase je to u metra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
15.12.22 17:26

Já jsem právě byla včera poprvé, nejdřív tedy do ambulance. A recepce zapomnělo do systému dát můj příchod, tedy číslo :zed:. Takže, po skoro 2 hodinách když už se tam několikrát protočila čekárna ( ale přes ty kabinky nevíš kde kdo sedí) jsem se vrátila na recepci, jestli tam Dr ještě je… Najednou jsem šla do ambulance hned, omlouvala se tedy ambulance…recepce se to nejistě snažila mlžit..
A pak mě, v soukromém pracovišti, překvapil právě ten přístup k výsledkům všech. Jesna za druhou si tam podávají dveře :think:
Ale personál na ambulanci, i kafe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.22 21:24

Byla jsem před měsícem, kvůli zátěži v rodině, na sono prsů, recepce užvejkaná studená, byla jsem na 13:45, dovnitř jsem šla skoro o hodinu déle. Nevím jak to popsat, takové studené, neosobní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex