Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
hele ale my byli s krosnou spokojeni naramne - i mladej - teda dokud nespal. My jsme letiti turisti, takze 12 kil v krosne se slusnym zadovym systemem a bederakem nam ani neprislo - s tim jsme uz neco nachodili. to spis nositko je tak podivne nalepene na telo a hreje.
nicmene krosna byla znacne debilni v tom ohledu, ze je obrovska, clovek vsude skrta a kdyz v tom dite usne, tak to teda clovek skoro place, jak tam visi. prej se na to kupuje takovej ten nafukovaci polstarek do auta.
zas je ale dite ze vsech stran chraneny tou kontstrukci, asi je to relativne nejbezpecnejsi.
zkouseli jsme i kratkou vychazku (milesovka) s takovou tou minikrosnickou do obchodaku - a rekla bych, ze pro mlade to vyslo uplne nastejno a mene pohodlne to bylo jen pro nas.
ted mame to alpino, preci jen skladnost vyhrala a taky to spani - akorat ja nejsem schopna sama si to nandat na zada, to bych asi potrebovala nejakej kurs. cappy porad.
Tak já jsem na běžkách manducu s malou měla - ale jen vepředu a v rovném terénu. Na záda mi to přijde nebezpečné. Když je vepředu, tak se člověk může opřít o ruce. Běžkuju dost let a cítím se na nich jistá…tak možná proto..
aaaaja píše:Čistě teoreticky - jde v běžkách fakt upadnou přímo na znak? Podle mě v tom brání tu zapnuté špičky.
Tak já jsem na běžkách manducu s malou měla - ale jen vepředu a v rovném terénu. Na záda mi to přijde nebezpečné. Když je vepředu, tak se člověk může opřít o ruce. Běžkuju dost let a cítím se na nich jistá…tak možná proto..
Holky a když už teda se na běžky vydáte, tak kam chodítě nejraději? Nemáte někdo oblíbené místo okolo Brna? nedávno jsme se přestěhovali kousek za brnu (ze severní strany), tak zjišťuju kde bych mohla zkusit vyběhnout (až/jestli teda ještě napadne nějaký snížek)..
Já slyšela, že dost lidí vyráží na přehradu a pak jsem slyšela, že se dá běžkovat i na kaskádě, na tom golfovém hřišti. Ale sama vyzkoušené nemám ani jedno. Já na běžky chodím jenom když jsem u našich v beskydech. Zkusila bych se podívat do vyloženě běžkařských diskuzí, určitě tam nějaké trasy budou