Manduca a látkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
25.7.14 20:16

Manduca a látkování

Zdravím všechny,
holky chtěla bych se zeptat, které používáte Manducu a zároveň látkujete, mám skoro 3 měsíční holčičku a když jsem ji do Manducy poprvé nainstalovala, přišlo mi, že díky látkovkám má nožičky ve zvláštní nepřirozené poloze. Už tak jak je Manduca ergonomická, tak ty nožky jsou v té určité správné poloze, ale díky těm látkovým plenkám mi to přišlo takové, jak to říct, no nepřirozené a pro ni nepohodlné. To taky nemluvím o tom šíleném řevu, který vydávala, mám malou anarchistku :nevim: snad se jí to časem zalíbí, ale stejně, s těma plenkama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101450
25.7.14 20:20

@VenBit Měla jsem obě děti výhradně v látce a nepozorovala jsem, že by posez byl jiný, než když jsem občas nosila na nahato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.7.14 20:23

Taky se mi nezdá, že by mělav látce nějakou nepřirozenou polohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
25.7.14 20:30

Hoď fotku. ;) Nemá malá široké balení? Máš jí tam správně? Jinak mě nic nenapadá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
25.7.14 21:19

A davas ji do te novorozenecke vlozky? Mozna proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.11.15 18:39

Ahoj, potřebovala bych radu zkušenějších :-)
Mám měsíčního syna, váží 5kg a měří 57cm, od minulého týdne ho na chvilku když pláče a já potřebuji něco dělat, dám do manducy a hned usne. Dnes jsem ho zkoušela do manducy v látkové pleně a strašně plakal, vůbec se neuklidnil, navíc když jsem ho dala do novorozenecké vložky, byl nad okrajem manducy až po ramínka. Nosí se děti v manduce v látkovkách bez mimi vložky už takto maličké? Přijde mi, že neroztáhne tolik nožičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 22:40

@enyem
Takhle malého dávej určitě do novorozenecké vložky. Protože je v ní výš, je potřeba rozepnout zip na zádech a prodloužit záda.
Ten pláč nemusí znamenat, že mu vadí látkovka, třeba byl zrovna přetažený, měl hlad nebo něco takového. Ještě bych to zkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí