Manduca - dTest

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
6.3.14 17:37

@Karlaaa Já bych se ale hlavně řídila i tím, jestli bude sedět zrovna tobě a to je potřeba vyzkoušet někde v krámu. Třeba V Bavlnce mají speciální těžkou panenkou (pokud s sebou nemáš dítě a nebo ti spí :lol: ) a s tou tam můžeš třeba půl hodiny chodit a pak poznáš, jestli ti nosidlo sedí nebo ne :palec: V takovýhle obchodech jiná než ergonomická nosítka snad ani nemají :) ono je to hodně o postavě, někdo má široká ramena, někdo boky atd. takže fakt je lepší vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.3.14 08:49

@Amys on je to právě problém, že taky v blízkosti tady obchod kde manducu prodávají není :( nejbližší obchod je jen v brně a to je pro mě 1,5 hodina cesty :nevim:
ale včera jsme si ji už objednali tak snad mi sedne a nebudu zklamaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.3.14 08:59

Děkuju za založení diskuse i za info o výsledcích. Zrovna o koupi manducky přemýšlím. Mám ji půjčenou od kamarádky na vyzkoušení a malému se v ní líbí. Jdu zkouknout stránky dtestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
7.3.14 09:01

Ja jsem se na Manducu tesila, ale nakonec mne ani male nesedla. Je to skoda, nekolikrat jsme to zkousela doma, pak jednou doma a mala rve, ze by zborila dum. Myslela jsem, ze si zvykne, ted uz ma 8 mesicu…ale nic. Takze mne zbyva jen ten kocar a Manducu musim prodat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.3.14 12:45

Tak Manduca dneska došla :dance: nejprve to vyzkoušela 2 letá dcerka a té se v ní líbí hodně :mrgreen: jen malí nejprve plakal a teď píši v manduce a spícím miminkem v ní :lol: :lol:
jen potřebuji radu nevím do kterého mám zacvaknout novorozeneckou vložku v návodu jsem nic nevyčetla máme 58cm a 5400kg
jestli do toho spodního nebo až nahoře? :nevim: :nevim: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
20.3.14 17:59

Prosím nevíte jak dopadlo v tom dtestu Beco? Manduca mi nesedí..tak se rozhoduji nad Becem a Kibi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68838
20.3.14 18:11

Beco na patem miste, ale pokud vyskrtneme visitka, tak z ergonomickych nositek za manducou a ergobaby.

Psala jsem jim tam slusny mail, jak je to s tim, ze hodnoti jako nevyhodu manducy nemoznost noseni celem od nosice a vyhodu klokanek, ze tuto pozici umoznuji, tak pry na to meli strasne negativnich reakci, takze pripravuji nejake dodatecne vyjadreni. Ale pry to testovali nekde v cizine, coz me dost prekvapuje, protoze mam pocit, ze ortopedie v cizine je casto mnohem benevolentnejsi nez u nas (napr. poazovani nesedicich deti a tak). Tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí