Vložka do nosítka Ergo baby

491
6.2.14 12:50

Vložka do nosítka Ergo baby

Ahojte, chtěla bych se zeptat. Máte někdo zkušenost s pořízením a použitím novorozenecké vložky do nosítka Ergo Baby? Myslíte, že se vyplatí ji koupit a používat, nebo ne? Moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1314
6.2.14 13:06

Já viděla jen takovou teplou, záleží na jaké období. To nosítko je myslím od 4měsíců, tak jestli by vám to vyšlo na léto, tak bych to nevolila. Více na:
http://www.nosenideti.cz/…i/ERGO-baby/. tam vám se vším poradí, doporuší atd…
My raději pořídili manducu, ta už je s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
6.2.14 13:08

Používala jsem ji pro dcerku skoro do 5-ti měsíců. Není extra drobná, ale stále se vešla a bylo jí tam dobře. Zrovna to vyšlo i přes zimu, takže byla v teple, nosila jsem ji pod kabátem.
Taky záleží, kolik celkově chceš nosit. Jestli jen občas, je asi vložka zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
24.2.14 22:15

Ahoj, děkuji za odpovědi. No tak mě termín porodu vychází na červenec, tak tu vložku asi zatím pořizovat nebudu a pořídila bych jí třeba operativně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 08:15

Zeptám se švagrové, má to myslím doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
3.3.14 23:08
@stepkakorda píše:
Zeptám se švagrové, má to myslím doma.

Budu ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
30.3.14 22:27

Sice nevim, jestli je to jeste aktualni, ale my meli novorozeneckou vlozku a pro prvni par mesicu si to bez nic neumim predstavit. Dite ma potom uplne jinou pozici na sezeni a nase mala to uplne milovala. Uplne spokojene tam dokazala chrnet. Nemyslim si, ze je to o nejakem zatepleni, protoze je to takova vsuvka v podstate s polstarkem, n akterem to dite sedi a ma pokrcene nozicky a pres to je to ergo. Podivej se na youtube, tam to urcite bude. My nositkujeme i ted. Mala ho ma rada, ale je to asi individualni. Prvni syn, ktery je dost drazdivy, ho treba nesnasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
30.3.14 22:50
@lencula píše:
Sice nevim, jestli je to jeste aktualni, ale my meli novorozeneckou vlozku a pro prvni par mesicu si to bez nic neumim predstavit. Dite ma potom uplne jinou pozici na sezeni a nase mala to uplne milovala. Uplne spokojene tam dokazala chrnet. Nemyslim si, ze je to o nejakem zatepleni, protoze je to takova vsuvka v podstate s polstarkem, n akterem to dite sedi a ma pokrcene nozicky a pres to je to ergo. Podivej se na youtube, tam to urcite bude. My nositkujeme i ted. Mala ho ma rada, ale je to asi individualni. Prvni syn, ktery je dost drazdivy, ho treba nesnasel.

Ahoj, moc děkuju za radu… aktuální to pořád je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
25.4.20 10:29

Zdravim, zkusim polozit dotaz. Mam ergobaby a novo vlozku. Dceri je 7tydnu a ma pres 60cm a kouka mi z pulky ven. Bez ni ji tam ale nedam jeste. Muzu vyndat ten polstarek? Mate me ze je vyndavaci, ale nikde jsem nenasla jak tam bez toho to dite dat. Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
25.4.20 10:58

Tak bez toho polštářku to vlastně bude jen látka v látce, to nebude mít žádnou funkci. Navíc stejně se ta vložka už dávno nedoporučuje, není vhodná. A bez ní je nositko vhodné od 4 měsíců. Já jsem nosila dřív, ses jsem stáhla šňůrkou, aby byl správně od kolene ke koleni, ale i tak to nebylo ono. Nosila jsem vždy jen na chvíli, celkově mi to bylo nepohodlné a nikdy se mi dceru nepodařilo nastavit tak, abych s tím byla max spokojená. A cca od těch 4 měsíců je to v pohodě, krásné tam sedí, je tam spokojená, mně je to pohodlný… takže já doporučuju dle frekvence nošení buď počkat nebo stáhnout ten sed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí