Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Prosím nevíte jaké jsou výsledku na Manduca New Style v dtestu??
@pukacu jak vyšla nejlépe tak to je na 99% rozhodnuto
![]()
@monrom @pukacu děkuji ![]()
bála jsem se to objednat kvuli té ceně
V testech výborně, a máme ji odzkoušenou i na vlastní kůži, malá 2 a 1/4 se v ní nosí dodnes, když zdoláváme hory a kopce které ještě nevyšlape a super. Používáme ji od malička a je to k nezaplacení, hlavně když máš z nošení miminka odrovnané rameno tak že ruku nezvedneš ani na vyčištění zubů. DOPORUČUJI. *
@Kadlice
muzu se zeptat, jestli vis, s cim to porovnavali? ktere nositka tam byly jeste zahrnute?
Manduca New Style
BabyBjörn One
Cybex 2.GO
ErgoBaby Original
Beco Gemini
BabyBjörn Original
Chicco Go
Infantino Flip
Britax dětský nosič
Stokke MyCarrier
@Karlaaa Za pár kaček ti výsledky pošlou na mobil
mrkni najejich stránky
Příspěvek upraven 06.03.14 v 13:48
Já jsem uvažovala hlavně o té černé, ale bylo mi rečeno že v ní bude v létě vedro a že hodně vybledne
máte s černou zkušenosti?
Mám bezovou - přírodní a spokojena. u černé bych se bála ztráty barvy a tepla.
Mám tmavě hnědou a v létě je v ní opravdu vedro. Dávala jsem mezi sebe a mimino plenku. Ale i tak teda žhne ![]()
Vyšla z hodnocení nejlépe, ale není vhodná pro novorozeně - nedostatečné držení hlavy. Psali snad od 3 měsíců.
Mam cernou dva roky (limitovanou kolekci z biobavlny) a nevybledla ani o fous a nemam pocit, ze by se mi v tom ditko nejak extra parilo.
Naopak jsem tu potkavala pani s klasickou cervenou a te teda vybledla priserne.
@Karlaaa píše:
Já jsem uvažovala hlavně o té černé, ale bylo mi rečeno že v ní bude v létě vedro a že hodně vyblednemáte s černou zkušenosti?
měla jsem limitku černou s bílými kytičkami a nevybledla. Vedro v ní bylo asi jako v jakékoliv jiné barvě.
@Karlaaa Já bych se ale hlavně řídila i tím, jestli bude sedět zrovna tobě a to je potřeba vyzkoušet někde v krámu. Třeba V Bavlnce mají speciální těžkou panenkou (pokud s sebou nemáš dítě a nebo ti spí
) a s tou tam můžeš třeba půl hodiny chodit a pak poznáš, jestli ti nosidlo sedí nebo ne
V takovýhle obchodech jiná než ergonomická nosítka snad ani nemají
ono je to hodně o postavě, někdo má široká ramena, někdo boky atd. takže fakt je lepší vyzkoušet.