Manduca v létě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
andyn82
1.5.12 19:53

Manduca v létě

Ahoj mamky,

mám 4 měsíčního chlapečka a dneska jsme poprvé zkoušeli manducu. Je v ní spokojený a dokonce usnul. Na hlavě měl klobouček a ještě jsem ho zakryla tou stříškou, takže sluníčko na něj nešlo. Ale samozřejmě jsme se zpotili. Chci se zaptat, jestli v tomhle teple v manduce nosíte a v jakém oblečení. Mám si koupit nějaké funkčí prádlo? Měl trošku otlačený nožičky v místě, kde koukají přes látku ven, mám mu je něčím podložit?
Díky za odpovědi :) .

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
1.5.12 20:03

To jsou dobré otázky. Taky jsme začali nosit (v mei tai). Takže neporadím, ale počkám si s tebou na odpovědi zkušenějších.

• Citovat
  • Upravit
784
1.5.12 20:08

Ahoj :mavam: ,
já to loni v létě taky řešila, ale ať jsem prckovi i sobě oblékla cokoliv, vždycky když jsem ho sundala, měli jsme oba břicha celé propocené :nevim:
Nosila jsem většinou funkční trička (prcek měl funkční jen jedno, tak pokud bylo čisté, nosil ho taky :mrgreen: ), protože na nich ty mokré mapy aspoň nejsou vidět jako na klasických bavlněných tričkách. Ale zpocení jsme byli i tak :think:
Jinak nožičky měl otlačené vždycky, ale když jsem se na to ptala, tak mi prodavačka řekla, že lehce otlačené být můžou, to prý nevadí, ale nesmí se do nich Manduca zařezávat, to pak mám trochu povolit ramenní popruhy, aby tam prcek nebyl tak napevno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.5.12 20:13

nosila jsem malýho i v létě. abych trochu omezila to pocení, dávala jsem mezi nás plínu. Nožičky měl taky otlačené, ale to i když byl oblečený, takže to jsem neřešila.

• Citovat
  • Upravit
17595
1.5.12 20:18

Během nošení venku dcerku nevyndavám a jak přijdeme domů, tak se obě převléknem :lol:
Až bude větší a chodící, budu asi převlékat i venku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.5.12 20:21

já jsem koupila triko a kalhoty z merino vlny, mají termoregulační vlastnosti, takže se v nich mimino nepotí, v zimě naopak udržují teplo. V zimě je používám jako spodní vrstvu, teď v horku dávám přes merino triko ještě obyč bavlněné (aby si nepokecala to merino přesnídávkou třeba :-D), přes kalhoty už nic nedávám. I když je to oboje dlouhé, tak malá je úplně v poho :-)

Příspěvek upraven 01.05.12 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.5.12 20:22

Ted to resim, chci koupit nejake tenke merino tricko, ale proste musim prevlekat, takze kdyz jdeme na delsi vylet, beru nahradni obleceni.

• Citovat
  • Upravit
17595
1.5.12 20:27

Jak tak koukám na ty merino hadříky, tak jsou pěkné drahé.
Nemáte tip na výhodný e-shop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.5.12 20:35
@terulína píše:

já kupovala o několik čísel větší, aby jí do dlouho vydrželo :-D Triko nosila tři čtvrtě roku, teď budu pořizovat nové, kalhoty jí ještě dost dlouho vydrží, ty jsou nějaké megavelké :mrgreen: Ale když je zapnutá v manduce, tak na estetiku moc nehledím, stejně z ní není moc vidět, a taky to z ní nemůže spadnout, tak co :mrgreen:
Kupovala jsem v Bráně k dětem, ale ceny jsem moc nestudovala, klidně je možné, že se někde najdou lacinější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14091
1.5.12 20:36

Měla jsem na holku bodyčko a kalhoty od fy Engel, vlněné prádlo s hedvábím.

PS: Synek má krásné jméno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14091
1.5.12 20:37
@terulína píše:

Merino je vždycky drahota, ale zato opravdu funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
1.5.12 20:44

Díky, zkusím pohledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.5.12 20:45

Merino je asi to nejlepší, ale dá se to řešit i prádlem od Moiry. Mi se podařilo koupit z druhé ruky. Merino se z druhé ruky shání hůř, ale můžeš to zkoušet. Z čehož vyplývá, že i pokud zainvestuješ do Merina, tak ho pak zase výborně prodáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.5.12 20:47

Nosili jsme v manduce v osmi až deseti měsících, taky oblečení v merinu. Je to na prd, propotíš se ty i dítě. Takže sebou minimálně 2 sady oblečení (trička, pro dítě většinou i kalhoty) sebou podle délky tůry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
1.5.12 20:59

S merinem mám dobrý zkušenosti, už dlouho mám deku a polštář a super. Ani jsem nevěděla,že z toho dělají i oblečení. Tak to asi pořídím :palec: . Díky holky.

@Flyingfrog Díky za pochvalu :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak