Nejlepší nosítko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
206
22.4.12 19:47

Nejlepší nosítko?

Ahoj mamči :-)
Chtěla bych poradit. Mám 3 měsíční mimčo. Chtěla bych koupit nějaké nosítko na občasné nošení. Vyzkoušeli jsme šátek a v tom malej nechce být :zed:
Protože by jsme ho využívali jenom občas nechci nic moc šíleně dahýho.
Můžete mi prosím poradit co by bylo nejschůdnější? S kterým nosítkem máte nejlepší zkušnosti?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
22.4.12 19:55

Hlavně dej pozor, at je to nosítko ergonomické, kde dítě nevisí za rozkrok, ale má pěkně podsazený zadeček. Víc ti holky poradí určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
22.4.12 20:12

Manduca :potlesk:
Je super. Nosili jsme asi od 8mi měsíců, pár dní si dítko muselo zvykat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
22.4.12 20:22

Jestli máš doma šátek,tak bych ho nezatracovala… naše v něm taky nejdřív nechtěla být a teď…nechce z něj…klidně si v něm i schrupne a bez problému zvládá i výlety do města… takže bych asi ještě párkrát zkusila šátek ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.4.12 20:24

taky jsem pro Manducu :palec: Je skvělá a použitelná do batolecího věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
22.4.12 20:26

My asi od 4m taky manduca a je super…chvilku si zvykal, ale ted to miluje ;-) uz je mu 14mesicu. Mozna bys sehnala nekde z druhy ruky levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.4.12 20:33

Nejlepší nosítko asi nebude nejlevnější ale. Tedy podle toho, co pro tebe znamená nic moc šíleně drahýho:-) I bazarová Manduca a podobné typy se šplhají pořád docela vysoko. Levnější manducoidní jsou mei-tai? Ale je to takový ne tak vymakaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
22.4.12 20:35

Za mě Manduca. Dítě v tom nevisí. Dá se nastavovat výšce a věku dítěte. Jsem s ní spokojená a malá v ní taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.4.12 20:46

ja jsem taky za manducu, levne to ale neni…v tomhle ale kompromis moc neudelas, pokud levne, tak casto neni ergonomicke. Dalsi jsou bak ergo a beco.

ja manducu taky nepouzivam kazdej den, v posledni dobe treba min, ale za tu investici jsem stejne rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
22.4.12 20:51

No vím že maduca je super ale tá cena? 2700 kč,,, to je trochu moc a z druhý ruky jsem nikde na netu nenašla levnější :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
22.4.12 20:57

Určitě manduca, ale levná není to je fakt. A z druhé ruky už se dá sehnat okolo 2000Kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
22.4.12 20:57

Taky hlasuju pro manducu, využíváme ji docela často a malej v ní krásně spinká, pozoruje okolí a je prostě maximálně spokojenej :palec: Pokud máš šátek, tak bych ho ještě parkrát vyzkoušela, třeba si musí jen zvyknout a hlavně je o tvým naladění, pokud jsi nervózní, tak to dítko vycítí a pak je nervózní taky a třeba brečí. Když budeš úplně v pohodě, tak si myslím, že to vyladíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14091
22.4.12 21:28
@Sonija221 píše:
No vím že maduca je super ale tá cena? 2700 kč,,, to je trochu moc a z druhý ruky jsem nikde na netu nenašla levnější :zed: :zed: :zed:

Jenže opravdu kvalitní nosítko musí taky něco stát.

To je pak jaksi znát na všech těch Chicco a Baby Bjoernech. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta1980
22.4.12 21:30

Tak já měla na obě děti Ergo Carrier a byla jsem moc spokojená. Na MMB se jich prodává celkem dost, takže se dá sehnat určitě levněji než Manduca a rozdíl moc nevidím :oops: . Ale i tak cena bude asi min. 1.500,–

• Citovat
  • Upravit
5862
22.4.12 21:36

Taky doporučuji Ergo Carrier. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat