Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ale doporučuju nejdřív si to vyzkoušet, ono je možný, že prcek nošení ještě nebere celkově, nejen šátek .. abys pak nebyla natěšená na něco, co má ještě třeba čas. U nás čas nastal až v půl roce:-)
@Sonija221 píše:
No vím že maduca je super ale tá cena? 2700 kč,,, to je trochu moc a z druhý ruky jsem nikde na netu nenašla levnější![]()
![]()
nepodléhej panice koukni na aukro a nebo modrykonik.cz tam se da taky sehnat ne tak draze
@antche píše:
nepodléhej panice koukni na aukro a nebo modrykonik.cz tam se da taky sehnat ne tak draze
Na Aukru momentálně nic, na MMB nejnižší nabídka 1900 a jinak taky celkem nic, Koník taky celkem nic:-)) Panika!:-)
http://www.isatky.cz/…etrol-3.html já mám Manducu odtud. Za 2500 včetně poštovného a navíc byla s návlekama a ponožkama.
@hofka teď jsem na to koukala a musela jsem se smát vždycky když neni potřeba tak jich je tam hafo. pak už jedině nosenideti.cz:-)
Nejlepší bude to, co ti bude nejlíp sedět ![]()
Mě třeba manduca vůbec nesedí, mám ergo a storchenwiege ![]()
@Novire píše:
Nejlepší bude to, co ti bude nejlíp sedětMě třeba manduca vůbec nesedí, mám ergo a storchenwiege
prosím tě a v čem ti Manduca nesedí? Já mám totiž na ni asi úzká ramena, tak musím ty popruhy křížit. Myslela jsem jestli Ergo není třeba užší…
Vadí mi ten více vykrojený bederák a taky mi vůbec nesedí ramenní popruhy - nevím jak to, ale prostě mi vadí, překáží, špatně se mi dotahují. U erga je to raz dva… Zkoušla jsem manducu 2× a fakt to nešlo.
hmm, teď jsem si našla, že Ergo je spíš na širší ramena. Tak nic…
Jinak bych doporučila zakladatelce, aby nahodila cenu, která je pro ni přijatelná. Protože nemá smysl doporučovat Manducu a Ergo, když je to pro ni drahé. Chtělo by to vědět od jaké ceny se odpíchnout, nebo jestli má vůbec smysl něco v takové ceně shánět ![]()
Já mám beco a odnosila jsem v něm dceru, teď nosím syna a mezitím kámoška svého syna. Obě jsme byly nadšená, ale beco řadím k těm drahým jako je manduca.
Na MMB je nejlevnější Ergo za 1490 Kč:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nebo za 1600 Kč:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@Vera111 píše:
hmm, teď jsem si našla, že Ergo je spíš na širší ramena. Tak nic…Jinak bych doporučila zakladatelce, aby nahodila cenu, která je pro ni přijatelná. Protože nemá smysl doporučovat Manducu a Ergo, když je to pro ni drahé. Chtělo by to vědět od jaké ceny se odpíchnout, nebo jestli má vůbec smysl něco v takové ceně shánět
No tak ta cena by byla do 1500-1600 ono totiž to bude jenom na občasné nošení ![]()
no… tak to nevím co poradit. Jestli chceš nejlepší, tak se do téhle cenové relace nevejdeš. Leda nějakou klokanku, která zase ale není zdravá prodítě ![]()
A co to nosítko mei tai? To je do litru. Na to občasný poponášení by to asi stačilo, ne? Dítě je v tom v poloze jaké má být. Akorát vybírat dobře, aby měla bezpečnostní zapínání. Nabízí se šité doma nebo od výrobců také.
@hofka píše:
A co to nosítko mei tai? To je do litru. Na to občasný poponášení by to asi stačilo, ne? Dítě je v tom v poloze jaké má být. Akorát vybírat dobře, aby měla bezpečnostní zapínání. Nabízí se šité doma nebo od výrobců také.
hmm, to nevypadá špatně. Nic jiného tady stejně asi nevymyslíme…