Nejlepší nosítko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
22.4.12 21:49

Ale doporučuju nejdřív si to vyzkoušet, ono je možný, že prcek nošení ještě nebere celkově, nejen šátek .. abys pak nebyla natěšená na něco, co má ještě třeba čas. U nás čas nastal až v půl roce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.4.12 21:53
@Sonija221 píše:
No vím že maduca je super ale tá cena? 2700 kč,,, to je trochu moc a z druhý ruky jsem nikde na netu nenašla levnější :zed: :zed: :zed:

nepodléhej panice koukni na aukro a nebo modrykonik.cz tam se da taky sehnat ne tak draze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.4.12 21:57
@antche píše:
nepodléhej panice koukni na aukro a nebo modrykonik.cz tam se da taky sehnat ne tak draze

Na Aukru momentálně nic, na MMB nejnižší nabídka 1900 a jinak taky celkem nic, Koník taky celkem nic:-)) Panika!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.4.12 21:58

http://www.isatky.cz/…etrol-3.html já mám Manducu odtud. Za 2500 včetně poštovného a navíc byla s návlekama a ponožkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.4.12 22:03

@hofka teď jsem na to koukala a musela jsem se smát vždycky když neni potřeba tak jich je tam hafo. pak už jedině nosenideti.cz:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.4.12 06:45

Nejlepší bude to, co ti bude nejlíp sedět :-)

Mě třeba manduca vůbec nesedí, mám ergo a storchenwiege ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.4.12 07:11
@Novire píše:
Nejlepší bude to, co ti bude nejlíp sedět :-)Mě třeba manduca vůbec nesedí, mám ergo a storchenwiege ;)

prosím tě a v čem ti Manduca nesedí? Já mám totiž na ni asi úzká ramena, tak musím ty popruhy křížit. Myslela jsem jestli Ergo není třeba užší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.4.12 07:14

Vadí mi ten více vykrojený bederák a taky mi vůbec nesedí ramenní popruhy - nevím jak to, ale prostě mi vadí, překáží, špatně se mi dotahují. U erga je to raz dva… Zkoušla jsem manducu 2× a fakt to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.4.12 07:45

hmm, teď jsem si našla, že Ergo je spíš na širší ramena. Tak nic…

Jinak bych doporučila zakladatelce, aby nahodila cenu, která je pro ni přijatelná. Protože nemá smysl doporučovat Manducu a Ergo, když je to pro ni drahé. Chtělo by to vědět od jaké ceny se odpíchnout, nebo jestli má vůbec smysl něco v takové ceně shánět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
23.4.12 08:14

Já mám beco a odnosila jsem v něm dceru, teď nosím syna a mezitím kámoška svého syna. Obě jsme byly nadšená, ale beco řadím k těm drahým jako je manduca.

• Citovat
  • Upravit
5862
23.4.12 08:17

Na MMB je nejlevnější Ergo za 1490 Kč:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nebo za 1600 Kč:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.4.12 14:01
@Vera111 píše:
hmm, teď jsem si našla, že Ergo je spíš na širší ramena. Tak nic…Jinak bych doporučila zakladatelce, aby nahodila cenu, která je pro ni přijatelná. Protože nemá smysl doporučovat Manducu a Ergo, když je to pro ni drahé. Chtělo by to vědět od jaké ceny se odpíchnout, nebo jestli má vůbec smysl něco v takové ceně shánět :think:

No tak ta cena by byla do 1500-1600 ono totiž to bude jenom na občasné nošení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.4.12 20:33

no… tak to nevím co poradit. Jestli chceš nejlepší, tak se do téhle cenové relace nevejdeš. Leda nějakou klokanku, která zase ale není zdravá prodítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.12 21:46

A co to nosítko mei tai? To je do litru. Na to občasný poponášení by to asi stačilo, ne? Dítě je v tom v poloze jaké má být. Akorát vybírat dobře, aby měla bezpečnostní zapínání. Nabízí se šité doma nebo od výrobců také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.4.12 21:57
@hofka píše:
A co to nosítko mei tai? To je do litru. Na to občasný poponášení by to asi stačilo, ne? Dítě je v tom v poloze jaké má být. Akorát vybírat dobře, aby měla bezpečnostní zapínání. Nabízí se šité doma nebo od výrobců také.

hmm, to nevypadá špatně. Nic jiného tady stejně asi nevymyslíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí