Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nevim co presne myslite, ale plast tam podle me zadny neni, spis molitan nebo co to je, je to mekke. Mam teda manducu hodne pouzivanou , nezachazi s ni zrovna v rukavickach a nic pokroucene tam nemam, hledala bych jinou, aby to nebylo pak nepohodlne na noseni
@Klanel Na Facebooku je skupina Nosíme děti, tam poradí dobře, navíc je tam fotogaleire, jak poznat originál Manducy od kopie, radím zkusit tam.
Je tam cosi pevneho, nejsem si uplne jista, ze by to byl molitan, zda se mi to tvrde
.. Takove zvlnene, ten brisni pas
Pokud chcete usetrit, mrknete na web kasparek- maji tam nyni na vse slevu -20% do zitra, po zadani kodu PODZIM20. Ja puvodne chtela kupovat Tulu, bazarkovou mi pani nabidla za 3600 a ja nakonec poridila za 3400 vcera nositko nove
maji tam i Manducu.
Pokud se ti nezdá, nekupuj. Může to být fake kopie. Buď seženeš v té fb skupině nošenou a nebo zainvestuj do nového nosítka. Využiješ pro další dítě, nebo prodáš dál. Zájem je stále.
@Murka je to od zname, proto jsem tomu tak nejak verila.. Toho prohnuti jsem si vsimla az pred chvili, pri zkouseni ne… A do noveho nechci investovat, uz mam druhé dite, vic jich neplanuju
a chtela jsem to jen na prilezitostne noseni, tak je zbytecne novou
z druhé ruky bych nebrala! taky záleží jak moc dobrá známá to je, ale asi bych raději koupila novou , když jsou pochybnosti