Manduca z druhé ruky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
759
15.9.18 16:10

Nevim co presne myslite, ale plast tam podle me zadny neni, spis molitan nebo co to je, je to mekke. Mam teda manducu hodne pouzivanou , nezachazi s ni zrovna v rukavickach a nic pokroucene tam nemam, hledala bych jinou, aby to nebylo pak nepohodlne na noseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2155
15.9.18 17:02

@Klanel Na Facebooku je skupina Nosíme děti, tam poradí dobře, navíc je tam fotogaleire, jak poznat originál Manducy od kopie, radím zkusit tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
15.9.18 17:12

Je tam cosi pevneho, nejsem si uplne jista, ze by to byl molitan, zda se mi to tvrde :nevim:.. Takove zvlnene, ten brisni pas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
15.9.18 17:19

Pokud chcete usetrit, mrknete na web kasparek- maji tam nyni na vse slevu -20% do zitra, po zadani kodu PODZIM20. Ja puvodne chtela kupovat Tulu, bazarkovou mi pani nabidla za 3600 a ja nakonec poridila za 3400 vcera nositko nove :) maji tam i Manducu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.9.18 17:49

Pokud se ti nezdá, nekupuj. Může to být fake kopie. Buď seženeš v té fb skupině nošenou a nebo zainvestuj do nového nosítka. Využiješ pro další dítě, nebo prodáš dál. Zájem je stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
15.9.18 17:56

@Murka je to od zname, proto jsem tomu tak nejak verila.. Toho prohnuti jsem si vsimla az pred chvili, pri zkouseni ne… A do noveho nechci investovat, uz mam druhé dite, vic jich neplanuju :lol: a chtela jsem to jen na prilezitostne noseni, tak je zbytecne novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.18 10:14

ahoj

z druhé ruky bych nebrala! taky záleží jak moc dobrá známá to je, ale asi bych raději koupila novou , když jsou pochybnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí