Nosící šátek lupilu

Chesekhake
12.8.18 07:03

Nosící Šátek lupilu

Ahojky zajímal by mě názor na nosiči šátek Lupilu z lidlu. Spíš názor těch, kteří ho mají. Jak jste s ním spokojeny? Jde mi jen od chvilkove nošení, abych mohla s pejskem a netahla kočárek, popř. Nakoupila. Nechci do toho dávat X tisíc. Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.8.18 07:28

Bude Ti táhnout ramena a nemá vlastnosti tkaného šátku - tudíž nepruží. Nemusíš dávat žádné tisíce, stačí se podívat tady na bazar nebo kdekoli jinde a hledat šátky značky Šanami, LittleFrog, Vantai, Amazon, i Yaro všechny tyto kousky seženeš do 1000,– a budou rozhodně lepší, pohodlnější a vydrží a až ho nebudeš potřebovat prodáš se ztrátou třeba 2 stovek, rozhodně neber Medley, Pentelku, WormarZaffiro - to je obšitá metráž a v té nejde nosit téměř vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
12.8.18 07:33

Já ho dostala jako dárek,naučila jsem se pár úvazů,když byl syn maličký,šlo to,ale když trochu vyrostl,šátek nedržel,ta látka je taková klouzavá. Já nejsem taky žádná extra nosící máma,ale osobně mi daleko víc vyhovuje nosítko. Je to o hodně rychlejší,pokud nenosíš 10 hodin denně a nemáš to ,,v malíčku".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chesekhake
12.8.18 07:39

@Kristyna.Vechtova děkuji ale myslím, že na těch 20 min denně není třeba dávat 1000 Kč :) kdyby se mi zalíbilo nosit, tak mrknu na tipy od vás :)

• Citovat
  • Upravit
12.8.18 07:42

@Chesekhake no tak jak myslíte, věřte že od nošení vás to spíš odradí neb to prostě není pohodlné, taky už teď nosíme víceméně sporadicky přesto mi jde o pohodlí tudíž mám šátek (Šanami bílá káva za 500,– vč pošty ;) ) a na malé miminko Šanami oříšek za 750,– včetně pošty. Teď zrovna tu byl LittleFrog tuším za 750,– a vydrží vám na cele nosící období neb je to 100% bavlna :) ale kdo chce kam :) a s tím že budete nosit jen 20 min, povíme si až se to miminku začne líbit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
12.8.18 07:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chesekhake
12.8.18 07:47

@Kristyna.Vechtova vyzkouším a uvidím ;) jinak dekuji

• Citovat
  • Upravit
44228
12.8.18 07:49

A je to jen pro hubene postavy,delka sátku se totiz odvíjí podle výšky a statnosti maminky,nekde jsou na to tabulky. Tento je krátký. Ja ho nemám,ale maminky na fb skupině píší,že je to smejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.18 07:52

@Chesekhake není za co, tak ať se nošení líbí :) Jinak doporučím skupinu Nosíme děti na FB tak se dozvíte veškeré informace a holky dokážou poradit a případně se tam i prodávají šátky, takže budeš mít jistotu že je o něj dobře pečováno a není poškozený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chesekhake
12.8.18 07:53

@Kristyna.Vechtova supr ;) mrknu tam :srdce:

• Citovat
  • Upravit
12.8.18 07:56

@Chesekhake tak přeju krásné nošení, my si ho užívané dodnes i ve 20m a už se těším v lednu na druhé - kolikrát mi šátek zachránil nervy, i v noci, ve chvílích kdy nechtěl být v kočárku (mimo spánek) a o výletech kam bychom se s kočárkem těžko nebo vůbec nedostali ani nemluvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
12.8.18 09:10

Já jsem dostala jako dárek a využívala na dvacet minut, půl hoďku, když syn plakal a já potřebovala něco udělat. To bylo tak desetkrát za dobu, co ho máme. Za mě teda dostačující. Na výlety využíváme Manducu, jinak jezdí v kočárku, je mu to pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
12.8.18 09:36

@Chesekhake tak jsem nasla par paradnich a kvalitnich na bazarku ;) navic zanoseny je lepsi :palec:
 https://www.emimino.cz/…nek-1715980/

https://www.emimino.cz/…ami-1719470/

https://www.emimino.cz/…mos-1662682/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chesekhake
12.8.18 10:02

@Káťa19 děkuji, jste hodná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21681
12.8.18 10:16

@Chesekhake :hug: treba Didymos je uzasny, fakt mekkounky a vaze se moc dobre, porizovaci cena je okolo 3tis, takze ten bys prodala bez ztraty ;) treti v odkaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí