Manipulátor nebo láska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
18.8.24 07:05

Sama víš, co máš dělat. Vždyť to píšeš jasně, cituji : snaží se mě vmanipulovat tam, kam nechci. Dále píšeš jasně, že s ním bydlet ještě nechceš, že mu úplně nevěříš, že pochybujes o tom, jak to měl v minulosti. Jsou tam další vykřičníky: vystřídal několik žen, dvakrát rozvedený, nemá vlastní bydlení, o svých ex nemluví zrovna hezky, vysává z tebe energii. Ty VÍŠ, co máš dělat. Ale jsi teď zblbnutá několika věcmi: jeho sladkými řečmi, jeho zamilovanými zprávami, jeho doprošováním, vynucováním si něčeho + vidinou, že budeš mít chlapa pro dítě. Prosím tě, kolik ti je let? Jsi naivní osmnáctka nebo co? Strč si hlavu v těchto vedrech do studené vody a pak použij hlavu!!! Ty víš, co je správné udělat!!! Nemusíš se s ním zrovna hned rozcházet, ale rozhodně bych si ho k sobě nestěhovala a zvolila taktiku, že ho budu střízlivýma očima sledovat, jak se chová v různých situacích. Nenechám se ovlivňovat jeho řečmi a sliby, ale budu uvažovat jako rozumná ženská, co má dítě a je za něho zodpovědná a tudíž si k sobě do života vpustí naplno chlapa až tehdy, když mu bude věřit. A ty mu nevěříš a zřejmě funguje šestý smysl, který nechceš poslechnout a říká ti, že si máš dát bacha. Tak se tím řiď!!! Ten chlap prostě smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
18.8.24 07:57
@Anonymní píše: Více

On jde po určitém typu ženských.

Hledá osamělé, hloupé, zoufalé, s děckem a vlastním bydlením.

Které mu skočí na lep a budou žrát jeho kecy, přehlédnou jeho zoufalou vztahovou minulost a budou věřit, že ony jsou pro něj ty pravé :)
Pak i zaplatí případné dluhy z baráku atd., budou tolerovat jeho různé Ex.

Nechápu, jak o tom můžeš vůbec uvažovat, máš doma malé dítě, myslíš, že stojí o tohohle kašpara?
Kdybys byla sama, je to něco jiného, ale takhle je šílenství o tom vůbec uvažovat.

Kdysi jedna moje známá si po měsíci nastěhovala domů chlapa a řešila pak sex. obtěžování své dcery.
I toto se děje.
Ty ho v podstatě vůbec neznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8496
18.8.24 08:18

Proboha, uteč od něj. Vždyť tady jsou jasné red flags! Hlavně si ho nenastěhuj domů, to se ho absolutně už nezbavíš. Mysli na svoji dceru aspoň, takového tatínka pro ni fakt nechceš, ani zadarmo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
18.8.24 08:33

Manipulant.

• Citovat
  • Upravit
1822
18.8.24 13:33

Taky jsem jednou měla takovou známost. Ani jsem nevěděla jak, a byl u mě denně. Podotýkám, měl své bydlení a daleko větší. Bral určitě čtyřikrát tolik, co já. Tam měl hezky uklizeno. U mě se vesele svítilo, spotřebovávala se voda, chtělo se denně teplé čerstvé jídlo. Na popud své matky mi nabízel příspěvek na domácnost, jeho by to snad ani nenapadlo. Ta byla ráda, že se o něj má kdo starat. Tvářil se velice spokojeně, když mě vyzvedl v práci, odvezl nakoupit a sedl si k televizi. Za pár týdnů jsem známosti měla plné zuby. Frekvenci sexu bych označila za manželství po třiceti letech. Zpočátku vedl opěvné úžasné řeči. Na konci mi říkal, co mám říkat v práci a že jsem moc často v kontaktu se svými dětmi. Moje názory považoval za zcela nepodstatné. Důležité byly ty jeho. Takže se naprosto nedivím, že chlap po padesátce je sám. Že je pohledný a bohatý je sice zajímavé. Ale žít se s ním nedalo. Navíc, co jsem nevymyslela, to nebylo. Kdo by stál o takovou kouli na noze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1822
18.8.24 13:36

Free 333 to vyjádřila velice trefně. Žena, která by se cítila povznesená, že ona je ta vyvolená, i když má dítě, by byla velice, velice naivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33649
18.8.24 15:54
@Anonymní píše: Více

No co, prostě ti to takhle nevyhovuje, tak to utni a on se odstěhuje. Ale jak píšeš, až zjistí že se ho chceš zbavit, tak se na chvilku srovná, bude ti hrát na city, jen abys ho nevyhodila. Takových pijavic se zbavuje těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
18.8.24 17:58

Nechápu, jak může vůbec někdo uvažovat o tom, že si po měsíci, ale i několika měsících hned nastěhuje k sobě chlapa domů. A ještě, když má dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
18.8.24 18:19

@Pe.M.1 A bylo složitÿ ho vyklepat z kvartýru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.24 18:42
@Bafonek píše: Více

Zatim spolu nebydlime, jen to zminil, ze bude prispivat, pomahat. Ale mam rada vlastni prostor, klid a soukromi. Jen me to prekvapilo..

• Citovat
  • Upravit
1822
18.8.24 19:02

@Bafonek
Hlavně to bylo zdlouhavý. Jsou lidi, kterým je málo naznačovat. Jsou splachovací. Ten jeho příspěvek na domácnost a spolubydlení nebudu fakt zveřejňovat. Umlátily byste se smíchy. Fígl v té půlce nájmu a inkasa/ mám relativně fakt levné bydlení/ spočíval v tom, že to dal na půl roku dopředu. Povídám. Já to nechci. Jak víš, že to bude klapat. Že si budeme rozumět. Jako nezlob se na mě. Kdyby tohle někdo řekl mně, mě by to aspoň trochu zarazilo. Léto jsem zvyklá trávit s vnoučetem na vesnici na zahradě. Hele. Děsnej problém. Chtěl, abych byla doma a čekala, až přijede z práce. A víkendy u něj na baráku s jeho matkou. Ať prý se mladí starají. Povídám. Já to tam mám ráda. Já tam chci být. Pětiletý dítě bude kde. Zeť a dcera pracují v soukromém provozu. Dovolená je tam jinak, než já měla ve školství. My zavřeme dítě do skříně a řekneme mu, hezky si hraj, rodiče přijedou odpoledne? Aby byl spokojenej on a matinka? To určitě. Tak jsem si s kámoškou smluvila koncert. Proč prý nejdu s ním. S tebou jsem byla minule a předminule i s tvou matkou. Povídám vytočeně. Hele, mám jen jedny nervy. Jestli jsem ustupovala tchánům, byli to aspoň prarodiče mých dětí. Prostě oni čekali, že padni na zadek za tu čest, že mě přijali do svojí smečky? Já už v takové situaci byla. On to věděl. Tak sakra, proč mi s ní organizoval život? A přišly mi dvě kamarádky na návštěvu. Věděl to dopředu. Kde já budu? Jevil se. Seděl vedle v místnosti, než odešly. Neskutečný. Jako klíště.

Klidně mohl jet z práce k sobě nebo k matce. Já bych věděla, kam ho poslat. Myslím, že to tu dojde každému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
18.8.24 19:10

@Pe.M.1 no tak to se divím, že jsi ho nevyrazila dřív. To byl teda materiál.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1822
18.8.24 19:25

A já blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
18.8.24 19:29
@Pe.M.1 píše: Více

Nojo, on se člověk nejlíp poučí z vlastních chyb. Kdyby ti to někdo říkal co to je za exota, tak bys ho třeba ještě obhajovala. Takhle se musela poučit jedna moje kamarádka. Rok jsme do ní všechny hučely než si sama nabila hubu. A to teda doslova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.24 19:46
@arinecka píše: Více

Bude to boj…Kor když řìkal, že ženy po něm moc nejedou… Tak je rád, že někoho má. On nenì zlý. Nevím jak to popsat. Problém je v sexu.On klidně měsìc nechce.Pak je sex na moje vyčtení a pak zas nic. A jen po tmě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí