Manipulátor nebo láska?

Anonymní
17.8.24 23:22

Manipulator nebo laska?

Prosim o radu/postrehy, nejak se v tom placam..Jsem sama dlouho s 6 r ditetem. Potkala jsem o 10 let starsiho, uspesneho muze (ma uz pres 50let), 2× rozvedeneho, kdy to skoncily jeho zeny a udajne po dalsim ukoncenem 5 letem vztahu, ktery skoncil on sam, kdy mezitim mel dalsi asi 3 zenske za cca rok a stale se styka s ex z 5leteho vztahu, kdy pry maji pratelsky/platonicky vztah a stale pro ni neco dela/opravuje atd. I kdyz k vuli me to casto odsouva. Ona mu neustale vola a nerespektuje, ze nema cas atd, ale pokazde ji bere telefon a predemnou se tvari jak ho to obtezuje, ale telefon ni stejne vzdy vezme, krome pozdev noci, kdy take vola.. Osobne z toho mam po nalade a on sam vi, ze mi to vadi, ale neverim, ze to prestane delat. Dale neustale tvrdi, jak me miluje, ze nam bude oporou, chce byt otcem me dcery, ktera sveho otce nezna a ze s nami chce bydlet, i kdyz ja s nim momentalne ne, neb se zname teprve ani ne mesic. Hodne tlaci na pilu a je videt, ze se i hodne snazi a je snad i uprimny, ale vadi mi ta neuzavrena minulost a rekla jsem mu to jasne/opakovane a ze to chci skoncit. Ale vzdy me obmekci, bombarduje s dlouhymi zamilovanymi zpravami, az nevim jak.. Prijde mi, ze se me snazi vmanipulovat nekam kam ani nechci nebo muze byt opravdu tak zamilovany? O vsech ex nemluvi moc pozitivne, spise jak mu utekli s jinyma a jak ho o vse pripravili apod, ze musi zacit znovu, ze mu chybi rodina, ze jim byl vzdy verny, ze vse delal pro rodinu atd. ale nemluvi o nich zas moc negativne ci sproste apod. to vubec ne. Spise vzpomina a prijde ni, ze se rad ve svych vztazich stoura… Nemam duveru, aby bydlel u me, jsem dlouho zvykla na sve soukromi a sam bydli na ubytovne a stavi barak, ktery mu sezere vsechny penize. Predtim bydlel u tech zenskych, prijde mi, ze mu to vyhovuje.. Jinak ma same pozitivni vlastnosti a tak ochotneho, napomocneho, slusneho muzskeho, uspesneho i na urovni jsem jeste nepotkala. Kdyz jsme spolu je mi s nim prijemne, ale pak se citim dost unavena/vystavena. Trapi me to a nevim co dal..

Příspěvek upraven 17.08.24 v 23:35

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1637
17.8.24 23:33

Chce se ti nakvartyrovat do bytu, neverila bych mu, ani ze stavi barak. Chlap v 50’ a na ubytovne? Ha ha, mel by alespon pronajem…
Dej na svuj instinkt - never mu ani slovo. Proto tlaci na pilu. Jak ho vpustis do sveho zivota (bytu), spatne ho budes odtamtud dostavat…
A jeste te energeticky vysava, jsi z nej unavena…
Lze ti proste…
Mimochodem, co dela za praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
17.8.24 23:35

Já si myslím, že ty to nemáš zapotřebí, hnát se honem do tohoto vztahu. Kde ten druhý na to hodně spěchá. On se nějak moc snaží, aby už byla ruka v rukávě. Kdyby byl tak úžasný, jak tady popisuješ, rozhodně by nebyl volný! Chce s tebou bydlet po měsíci nikoli proto, že tě miluje, ale proto, že se potřebuje k někomu nastěhovat. Myslím, že ti s šestiletým dítětem doma vůbec nic nechybí a klidně bych ho nechala stavět barák a kontaktovat se s bývalými ženami. Ať si dělá, co chce. A ty neudělej tu chybu, aby ses dala do kupy s někým takovým. Jakmile cítíš nějaký nátlak, je něco špatně. Zkus mu úplně klidně říct, že na svém životě nemáš potřebu něco měnit, že jsi spokojená s tím, jak to je. Měla jsem podobnou známost, taky pěl ódy, jak jsem úžasná a jen se nastěhoval, kecal mi úplně do všeho. Smůla. Okolí se divilo. Barák. Fáro. Vlastní firma. Jo. Potřeboval kuchařku, uklízečku, společnici a bytnou. Prostě nechtěl být u sebe doma sám. To radši obyčejný člověk na občasná setkání, se kterým je člověku fajn. Tak to mám teď a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
17.8.24 23:36

Uspěšný 50l co bydlí na ubytovně, protože staví barák? :think: navíc na vztah tlačí a divná ex? No nevim hele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.8.24 23:41

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.24 23:43
@Petája píše: Více

Barak jsem videla i kalkulaci/rozpocet. Dela na vysokem postu, dobre placene. Ubytovna je od zamestnavatele, coz chapu, ze mu to samotnemu staci a setri/splaci na barak, ktery je ale dost daleko, spise chata. Predtim bydlel 5let s zenskou a jejim vetsim deckem. Chce k nam udajne proto, aby se postaral a pomahal s malou, abych si odpocinula atd. Coz se snazi i delat, ale jsem velmi opatrna. Spise mi vadi, ze nema uzavrenou minulost a placa se ve vztazich.

• Citovat
  • Upravit
7296
17.8.24 23:46

Hlavně to individum vůbec neseznamuj. s řvou dcerou. V 50 na ubytovně, znáte se ani ne měsíc a tvrdí jak tě miluje, to bude nějaký exot, téměř jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
17.8.24 23:48
@Anonymní píše: Více

Takže z baráku je chata navíc daleko… Nevzala bych ho domu ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
18.8.24 00:12

Po měsíční známosti s dítětem doma bych ho rozhodně k sobě nenastěhovala, ať je jakej je..
Celé to smrdí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
18.8.24 01:14

„Prosim o radu/postrehy, nejak se v tom placam..Jsem sama dlouho s 6 r ditetem. Potkala jsem o 10 let starsiho, uspesneho muze (ma uz pres 50let), 2× rozvedeneho, kdy to skoncily jeho zeny a udajne po dalsim ukoncenem 5 letem vztahu, ktery skoncil on sam, kdy mezitim mel dalsi asi 3 zenske za cca rok a stale se styka s ex z 5leteho vztahu“ - eeeeh.. už tady se mi z toho začal křivit obličej.

Tlačí na pilu… bydlel u ženských… bombarduje zprávami, když to s ním chceš utnout… a po společných chvílích se cítíš vyšťavená… jen ti maže med kolem pusy a snaží se u tebe mermomocí uchytit a zkouší, co by na tebe mohlo ještě zapůsobit, zkouší, kde máš slabinu a na co třeba skočíš…

Já vím, že jsi byla dlouho sama. Vím, že bys měla pro své dítě tátu a pro sebe chlapa do rodiny. Vím, že to není jednoduché být sama a vidina aspoň někoho, kdo se tváří, že s ním by to šlo… ALE TOHLE POŘÁDNÝ CHLAP A DŽENTLMEN NEDĚLÁ!!

Nepokoušej svoje štěstí a svůj doposud zdravý rozum. Tohle není dobrá partie, to je obrovský RED FLAG :x: Naprosto souhlasím s Matt02…

• Citovat
  • Upravit
24788
18.8.24 02:34

Jojo
to mě jeden po měsíci pozval k němu domů
když jsem jela, zavolal, že matka dostala ráno záchvat a je u něj a tak musíme na hotel :mrgreen:
nakonec z toho vylezlo po mém pátrání, že v 50 má insolvenci a bydlí s matkou v jejím 2+1 :mrgreen:

hele, kdo v 50 bydlí na ubytovně a navíc ještě po měsíci chce dělat tatínka cizím dětem, je individum a pryč od toho!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
18.8.24 03:53
@Anonymní píše: Více

2× rozvedeny… ubytovna…znate se ani ne mesic… ty musis byt troll nebo s odpustenim uplne blba, pokud nad nim vubec uvazujes :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.24 04:11

Já jsem hele odstrašující příklad…Proto musím reagovat…15m jsem ve vztahu s o 4roky mladším chlapem.Je mu 34let, bezdětný, já se skoro 11letým synem. Přítel je ze seznamky, taky tlačil na pilu a řeči, že budem rodina, že si to zasloužíme, že konečně budu šťastná…Po 6týdnech se nastěhoval. Já nesouhlasila, ale stejně byl u nás deně, jezdil aniž by se zeptal, zda smí…Já se neohradila, tak jezdil, až byl u nás deně a přivezl si věci. Syna si hned získal. Bral nás do zoo, na různé výlety. Zpočátku trval, že bude vše platit, jak výlety tak jídlo na výletech. Je rád že nás našel…Teđ po 15 měsících remcá když si syn obědná o 100kč dražší jìdlo, než on.Je vidět, že už mu vadí, jak je syn živý…Syn si všiml jeho obratu a chce ať se rozejdem.Dnes mi to zrovna říkal. Že je protivný přítel a že i na něj je podrážděný. Je teđ nastydlý, tak nechtěl se synem hrát hru…Pořád si přítel je stěžuje, ale úplně na vše. Z vtipného chlapa plného optimismu, je mrzout, co jen heká. Nekoupí co není ve slevě. Jsou prázdniny, tak jsem synovi koupila drahé bonbóny. Jiní jezdí do Řecka atd…Já koupila bonbóny čokoládovè za 100kč bez akce…Syn je přinesl, odběhl pro ně a že myslel, že stojí 72kč. No asi koukal špatně. Jak to přítel asi 10minut komentoval, jak jsou drahé, že on by to nekoupil…Platila jsem to já…Teđ nemůžu spát a přemýšlím nad rozchodem.Ale to bude zas hrát na city…Bude to boj. Proto radím nenastěhovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.24 04:19

A ano je to dle mě manipulátor. Já jsem na ně magnet. Jakmile cítíš nátlak, je něco špatně…Já teđ po 15měsìcích necìtím làsku ve vztahu. Přijde mi, že opravdu se jen potřeboval někde nastěhovat a neplatit drahý nàjem. Já sama s děckem toužící po lásce = ideální oběť. Teđ si nadávám, jak jsem pitomá a co teđ.

• Citovat
  • Upravit
348
18.8.24 05:53

Nebrat! Je tam moc red flags.
A ta údajná ex, co mu pořád volá nemusí být vůbec ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí