Nešťatná se střídavou péčí

1544
16.8.24 20:25

Nešťatná se střídavou péčí.

Ahoj holky.
Před měsícem jsem odešla od přítele. (Ve skratce - 15 let spolu, bydlení na odlehlém baráku bez lidí, celou dobu rozestavěný, [ přitom pořád říkal kdy to vše dodělá akorát vše začal a nedodělal], on se mnou celou dobu manipulovat, lhal o dluhách a nejspíš i o nevěře na kterou jsem přišla- on ale stále zapíra) Máme spolu 8 letou dceru o kterou jsem se starala převážně já. Ona je celou dobu zvyklá na to místo, je tam příroda, zvířata a já teď bydlím ve městě. Je to pro ní nezvyk a víc jí to táhne tam. Když pak přijede ke mně tak je taková smutná a mě to moc bolí. Trávila jsem s ní 100 % času a teď to moc bolí. Je to krátká doba tak si třeba zvykne. Napsala by mi maminka která má také střídavou péči a jak to zvládá.
Děkuji Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31289
16.8.24 21:00

A z ceho je smutna? Z toho, ze jde z baraku a přírody do města? Nebo z ceho. Je fajn mluvit, co a proc ji trápí. Pak ji muzes pomoci.
A ty také premyslej, jestli na ni nepřenášíš svoje pocity, ze nejsi 100% casu s ní, a ona neciti spis tvou úzkost nrz ze by bylo neco špatně u ní.
Pokud se ma s tatou dobre, je v rodnem domě a v miste kde to ma rada, tak přeci nemusi strádat :srdce:
My se stridame od synovych osmi také. První rok v kratsich úsecích, pak se to ustálilo na tyden a tyden, teď uz syn obcas v mem tydnu zajde k tátovi, obcas v jeho tydnu ke mě. Ale ja bych hlavne tedy neudelala to, aby se diteti měnilo prostredi, kamarádi- prestehovala sem se ani ne deset minut pesky, aby to pro syna nebylo tak komplikovaný.
Pristi tyden ma byt u me, ale k tatovi muze kdykoliv na bazén třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
16.8.24 23:14

My taky bydlíme blízko, a srovnatelně. U vás bych naopak viděla do budoucna jako plus ty rozdílné bydliště, v něčem je super příroda, zvířata, samota, v něčem město, školy, kultura, akce, obchody…Může mít obojí a využívat výhod obojího.
My máme asymetrickou střídavku od 3 a 5 let synů, dneska už jsou pubertaci. K střídání týden/ týden jsme se nakonec nedopracovali, vyhovuje nám to takhle. Mám větší přehled ohledně školy a tak. I když teď jsou oba na 2. stupni, samostatní, už by to šlo. Ale nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.8.24 00:54

My máme spolecnou péči. Střídame asymetrick Děti jsem do nedávna viděla denně, ke mě chodili denně po škole a k tátovi až o něco později. Letos už většinou díky kroužku a me pracovní době už je denně nevidím, ale jsou už to pubertaci. Původně jsem myslela, že xasem prejdem na týden a tyden, ale nikdo o to nestojí. Jak to zvládám? Musela jsem si najít jiný program, než jen děti, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
17.8.24 22:10

@Mar__tanka1983 Bydlíme od sebe taky kousek a taky se můžeme vidět kdykoliv. Vadí jí to, že ve městě je nuda ale je pravda, že jsou prázdniny. Ve škole to zase bude jiné. Tak musíme něco plánovat když mám volno.
Asi si to moc beru, je to čerství. Časem se to snad urovná.
Děkuji za Vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
17.8.24 22:15

@andelka83 Ahoj to máš pravdu že změna bude dobrá.
Je to teď čerství tak to nějak nezvládám, byt bez ní.
Ale moc děkuji za názor :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
17.8.24 22:18

@Lama Lama S většíma dětma je to asi jednoduší. Ty už si udělají svůj program a tolik tu mámu nepotřebují. Já teď mám taky blbou pracovni dobu a dělám do 17 h.
Děkuji za tvůj názor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
17.8.24 22:46

@MišaJustý moji byli malí, a byla jsem tak ko z nich, že jsem ty dny, kdy je měl otec vítala. Víkendy jsem trávila s přítelem. Teď mají 12 a 14, všechno v pohodě. T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.8.24 22:58
@MišaJustý píše: Více

Začali jsme střídat, když ɓylo dětem 4 a 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
18.8.24 11:57
@MišaJustý píše: Více

To se utrepe. Neboj, casem mozna bude zase radsi ve meste, kamaradky, větší vyžití.
Syn to ma naopak, u taty vopruz a prace okolo zvířat, uz ho to moc nebere, puberťáka, u me větší pohoda, blíž na tramvaj do centra i třeba do skoly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.8.24 21:50

@Mar__tanka1983 Jo taky si myslím, že pro deti to bude lepší ve městě. Tam je fakt mrtvo. On má teď hodně volna tak má čas se jí věnovat. Já jsem dost času v práci.
Zrovna dnes mi vyhrožoval že když si někoho najdu tak mi udělá že života peklo. A můžu být ráda že je tak hodný, že vysvětluje dceři že má jet ke mně ( myslím že jí manipuluje jako mě) a že by mě každý jiný zadupal do země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
19.8.24 08:00

@MišaJustý nenech se tím rozhodit. Ztrácí pole působnosti a kope kolem sebe. Časem pochopí, že jsi samostatná jednotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí