Manipulátor nebo láska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1874
10.12.24 07:52

Doufám, že už je to ex. Nátlaky na začátku jsou téměř jistota, že to je manipulátor. Já nedala na tyto pocity a do takového vztahu se uvrtala, včetně manželství. Teď už jen vyhlížím rozvod a mrzí mě, že jsem do toho zatáhla své dítě! Přitom okolí z něho bylo nadšené…ale jen já viděla každým měsícem a každým rokem víc a víc co je zač. Teď už se možná budu bát si kohokoli pustit plně do svého života. Radši sama s dítětem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.24 09:18
@ModraJeDobra píše: Více

Skončila jsem to po ani ne 2 měsícich, ale je těžké se ho zbavit a asi na něj ještě někde narazím..Nejspíš to hraje na všechny ženské v jeho okolí.. Ale byla to dobrá, životní lekce. Netušila jsem co znamená psychopat/manipulator a začala se o toto téma více zajímat. Neskutečne jak to sedí a čeho jsou všeho schopni. Bylo to velmi podezřelé, intenzivní a nedivím se, že ženy naleti.. Naštěstí bylo divné jak řešil hlavně sebe, že je oběť, hypochondr, nikdy se skutečně nezajímal o mě, ale bydlet s námi chtěl, protože neměl pořádně zázemí, tak sem se mu to hodila 😁 🤦 Věřím, že časem by došlo na agresy. Vlastně si uvědomuji díky němu,, že to není první případ v mém životě a budu si dávat velmi pozor. Nastesti nejsem na mužích zavisla, mám své zázemí atd. Uvědomila jsem si, že nám vyhovuje být samy, mít klid a pohodu, žádné stres a drama jak mají psychomanipulatori mají rádi..
Diskuze tady mi otevřela oči a sundala růžové brýle. A začala jsem samostudium techto osobnosti a proč si je přitahujeme do života. Je dobré zapracovat hlavně na sobě.. Dost mě to posililo a posunulo. Zůstat s ním, bude ze mě troska a bez sebeúcty. Tito lidé se lepí na slabe empaticke zeny, samozivitelky.. Už dokonce poznam, ze kterých děti vyrostou manipulátoři/psychopati. Bohužel to pramení z rodiny/výchovy..Tyto lidé fungují hodně na úřadech, ve vláde.. Hodně zajímavé a poučné téma.

• Citovat
  • Upravit
1874
12.7.25 21:43
@Anonymní píše: Více

Jo, holka, říkáš na úřadech? Můj exmanzel je úředník… :mrgreen: To by sedělo. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie