Manžel a dítě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35241
3.12.25 12:16
@Anonymní píše: Více

No, jestli je to opravdu tak jak píšeš, což doufám že není, ale i tak by se to mělo prověřit. Takže @admin může kontaktovat policii, když ty se bojíš. Nebyla bys první ani asi poslední.

• načítám...
Anonymní
3.12.25 12:22

Může to být vymyšlené, ale taky to dost dobře může být – bohužel – pravda.
Já tomu věřím, protože jsem byla sama obětí DN a ke konci už opravdu těžko rozlišovala, co je nebo není moje chyba, byla jsem naprosto ztracená a hlavně – bála jsem se, že mi nikdo neuvěří, takže jsem všechno zatajovala, „uhlazovala“ atd. a další věc – neměla jsem absolutně kam jít a nemovitost byla ve výlučném vlastnictví manžela. Bezvýchodná situace.
Zavírání dítěte je ale opravdu síla. Tak zlé jsem to nezažila, ale taky mi nebyl sebrán telefon, ani nic takového a přesto jsem přihlížela vyhození staršího dítěte z domu za neuvěřitelných nadávek alkoholika. Taky jsem nebyla schopna nic udělat, takže tohle chápu. A kdo nezažil DN, tak tohle nepochopí. Až později jsem sebrala odvahu a zavolala PČR – okamžitě uvěřili a věděli, o co jde.
Nyní se doba vykázání prodloužila z 10ti na 14 dnů – to jsou ty první dny policejní ochrany.
V 99,9% se podává návrh na předběžné opatření – prodloužení na 30 dnů – soud rozhodne beze stran do 24 hodin. Ten měsíc navíc už je slušná doba na to vyřešit bydlení, řešit rozvod atd…po 30ti dnech jsem podávala návrh na další prodloužení (lze až na půl roku), ale o této době již rozhoduje normální soudní stání za účasti všech stran (i OSPODu, pokud jsou obětmi nezletilé děti)…..veškeré návrhy na vydání předběžného opatření sestaví Centrum pro oběti DN (Spondea atd…) - bezplatně samozřejmě…
Pro mě bylo nejhorší překonat to, že mi nikdo neuvěří. Ale policie prochází na tohle výcvikem a opravdu vědí, co a jak, umí se zeptat a hned rozliší, kdo je násilník a kdo oběť….

• Upravit
21069
3.12.25 12:30

Dobrý den,

diskuzi pro podezření na trolla zamykám, uživatelka zde napsala již víc témat, která spolu vůbec nesouvisí, je jí tam od 14 přes osmnáct let a tady je matkou od dítěte. Nevěřím, že se tedy něco takového skutečně děje. Zakladatelka je blokována.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky