Manžel a mé těhotenství

Anonymní
30.10.12 19:59

můj manžel a mé těhotenství

Jdu si k Vám pro názor jsem v 18 týdnu a manžel věděl celé 4 týdny že dnes jdu na kontrolu na kterou se moc těším. Ještě dnes jsem se ho ráno ptala a nechceš jít přece jen semnou a on že nemůže že má moc práce. Ráno jsem mu ještě volala protože nám onemocněl první syn 3,5 roku jestli by ho tedy pohlídal moc se mu nechtělo a že mám říct jeho sestře tak jsem tak udělala. A vyrazila z kontroly jsem měla obrovskou radost dozvěděla jsem se pohlaví a měla jsem zdravotní potíže od začátku tak jsem se dozvěděla že je to lepší. Hned jak jsem byla hotová napsala jsem manželovi sms připojila i slůvko miluji tě a žádná odpověd odpoledne mi to bylo divné tak jsem vyrazila za ním do práce je podnikatel a dělá ted tady vedle ve vesnici, přijela jsem na stavbu a manžel nikde tak jsem jela do vesnice do krámu a u hospody jsem uviděla jeho auto tak jsem nakoukla oknem že za ním půjdu a co jsem neviděla seděl tam s bývalou přítelkyní byl samí úsměv. Tak jsem mu schválně zavolala kde je a on mi začal přesvědčovat že je práci a ještě byl pomalu uražený že mu nevěřím. Tak jsem mu to řekla že je vidím a jela jsem domů on nic přijel před chvilkou řekl mi že jsem histerická kráva a šel spát. Je mi z jeho jednání a chování fakt smutno. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anett07
30.10.12 20:01

Kdyby mi řekl, že jsem hysterická kráva, už by mě v životě neviděl

• Citovat
  • Upravit
3140
30.10.12 20:02

To se ti ani nedivím, taky by mi bylo smutno…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 20:05

Nejvíc mi mrzí že v práci nebyl vůbec a nebo jen chviličku a ten čas měl aby semnou jel…

• Citovat
  • Upravit
Anett07
30.10.12 20:06

Čas měl, ale bohužel ho očividně nechtěl trávit s stebou :-(

• Citovat
  • Upravit
1675
30.10.12 20:07
@Anonymní píše:
Jdu si k Vám pro názor jsem v 18 týdnu a manžel věděl celé 4 týdny že dnes jdu na kontrolu na kterou se moc těším. Ještě dnes jsem se ho ráno ptala a nechceš jít přece jen semnou a on že nemůže že má moc práce. Ráno jsem mu ještě volala protože nám onemocněl první syn 3,5 roku jestli by ho tedy pohlídal moc se mu nechtělo a že mám říct jeho sestře tak jsem tak udělala. A vyrazila z kontroly jsem měla obrovskou radost dozvěděla jsem se pohlaví a měla jsem zdravotní potíže od začátku tak jsem se dozvěděla že je to lepší. Hned jak jsem byla hotová napsala jsem manželovi sms připojila i slůvko miluji tě a žádná odpověd odpoledne mi to bylo divné tak jsem vyrazila za ním do práce je podnikatel a dělá ted tady vedle ve vesnici, přijela jsem na stavbu a manžel nikde tak jsem jela do vesnice do krámu a u hospody jsem uviděla jeho auto tak jsem nakoukla oknem že za ním půjdu a co jsem neviděla seděl tam s bývalou přítelkyní byl samí úsměv. Tak jsem mu schválně zavolala kde je a on mi začal přesvědčovat že je práci a ještě byl pomalu uražený že mu nevěřím. Tak jsem mu to řekla že je vidím a jela jsem domů on nic přijel před chvilkou řekl mi že jsem histerická kráva a šel spát. Je mi z jeho jednání a chování fakt smutno. :(

Ahoj, je mi to líto. Jsem momentálně taky těhotná a vůbec si to nedokážu představit. Nevím jaký byl vztah u Vás do teď ale věř že tohle by si neměl k tobě muž dovolit ani kdyby jsi těhotná nebyla.Ze své praxe v poradně pro vztahy vím že pokud to nebudeš řešit budeš moc neštastná. Pokud chceš napiš mi do soukromé zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 20:08

Strašně by mě to zlomilo… jsem taky těhotná

• Citovat
  • Upravit
2075

Tveho muze neznam ale kdyz dava prednost ex pred rodinou o necem to vypovida… Jeste ti lze a dela z tebe " blbku".Nez takoveho chlapa tak radeji zadneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398

Na tohle ani nevím co napsat.. je to opravdu smutné… zvlášť, když nosíš pod srdíčkem toho drobečka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
30.10.12 20:10

Tak to je hnus!!!:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
30.10.12 20:10

Nechci tě strašil ale vidím to dost bledě! Příjde mi že si vás neváží a co možná hůř že o vás nestojí! Vím že tlačit na chlapa je hloupost ale je třeba si o tom s ním promluvit, aby jsi věděla o co jde a jakou v tom expřítelkyně hraje roly! Někdy je lepší drsná pravda než nevědomost a doufání! Tvá situace je opravdu nešťastná, ale nikdo tady mu nevidí do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 20:12

...

Přesně tak mi to přijde taky. Už máme delší dobu problémy to mi ještě dnes řekl že jsem nemocná at se jdu léčit.

• Citovat
  • Upravit
31287
30.10.12 20:13

auuu…to bolí, divím se, že si nevlítla rovnou do té hospody, když už si byla před dveřma - a že tě nazval hysterickou krávou? prosím??? on se na tajňačku schází s bývalkou, lže ti jak když tiskne a ty jsi hysterka?
chjo…jako nevim, co přesně bych udělala, ale za rámeček by si to asi nedal :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
30.10.12 20:13

Ach jo, to je mi líto :(

• Citovat
  • Upravit
2383
30.10.12 20:14
@Anonymní píše:
Nejvíc mi mrzí že v práci nebyl vůbec a nebo jen chviličku a ten čas měl aby semnou jel…

Tak v tom tě naprosto chápu! Promiň za ten výraz ale je to šmejd! Dát přednost nějaké ženské před nenarozeným miminkem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí