Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby mi řekl, že jsem hysterická kráva, už by mě v životě neviděl
Nejvíc mi mrzí že v práci nebyl vůbec a nebo jen chviličku a ten čas měl aby semnou jel…
@Anonymní píše:
Jdu si k Vám pro názor jsem v 18 týdnu a manžel věděl celé 4 týdny že dnes jdu na kontrolu na kterou se moc těším. Ještě dnes jsem se ho ráno ptala a nechceš jít přece jen semnou a on že nemůže že má moc práce. Ráno jsem mu ještě volala protože nám onemocněl první syn 3,5 roku jestli by ho tedy pohlídal moc se mu nechtělo a že mám říct jeho sestře tak jsem tak udělala. A vyrazila z kontroly jsem měla obrovskou radost dozvěděla jsem se pohlaví a měla jsem zdravotní potíže od začátku tak jsem se dozvěděla že je to lepší. Hned jak jsem byla hotová napsala jsem manželovi sms připojila i slůvko miluji tě a žádná odpověd odpoledne mi to bylo divné tak jsem vyrazila za ním do práce je podnikatel a dělá ted tady vedle ve vesnici, přijela jsem na stavbu a manžel nikde tak jsem jela do vesnice do krámu a u hospody jsem uviděla jeho auto tak jsem nakoukla oknem že za ním půjdu a co jsem neviděla seděl tam s bývalou přítelkyní byl samí úsměv. Tak jsem mu schválně zavolala kde je a on mi začal přesvědčovat že je práci a ještě byl pomalu uražený že mu nevěřím. Tak jsem mu to řekla že je vidím a jela jsem domů on nic přijel před chvilkou řekl mi že jsem histerická kráva a šel spát. Je mi z jeho jednání a chování fakt smutno.
Ahoj, je mi to líto. Jsem momentálně taky těhotná a vůbec si to nedokážu představit. Nevím jaký byl vztah u Vás do teď ale věř že tohle by si neměl k tobě muž dovolit ani kdyby jsi těhotná nebyla.Ze své praxe v poradně pro vztahy vím že pokud to nebudeš řešit budeš moc neštastná. Pokud chceš napiš mi do soukromé zprávy
Tveho muze neznam ale kdyz dava prednost ex pred rodinou o necem to vypovida… Jeste ti lze a dela z tebe " blbku".Nez takoveho chlapa tak radeji zadneho.
Na tohle ani nevím co napsat.. je to opravdu smutné… zvlášť, když nosíš pod srdíčkem toho drobečka ![]()
Nechci tě strašil ale vidím to dost bledě! Příjde mi že si vás neváží a co možná hůř že o vás nestojí! Vím že tlačit na chlapa je hloupost ale je třeba si o tom s ním promluvit, aby jsi věděla o co jde a jakou v tom expřítelkyně hraje roly! Někdy je lepší drsná pravda než nevědomost a doufání! Tvá situace je opravdu nešťastná, ale nikdo tady mu nevidí do hlavy.
Přesně tak mi to přijde taky. Už máme delší dobu problémy to mi ještě dnes řekl že jsem nemocná at se jdu léčit.
auuu…to bolí, divím se, že si nevlítla rovnou do té hospody, když už si byla před dveřma - a že tě nazval hysterickou krávou? prosím??? on se na tajňačku schází s bývalkou, lže ti jak když tiskne a ty jsi hysterka?
chjo…jako nevim, co přesně bych udělala, ale za rámeček by si to asi nedal ![]()
@Anonymní píše:
Nejvíc mi mrzí že v práci nebyl vůbec a nebo jen chviličku a ten čas měl aby semnou jel…
Tak v tom tě naprosto chápu! Promiň za ten výraz ale je to šmejd! Dát přednost nějaké ženské před nenarozeným miminkem!
Jdu si k Vám pro názor jsem v 18 týdnu a manžel věděl celé 4 týdny že dnes jdu na kontrolu na kterou se moc těším. Ještě dnes jsem se ho ráno ptala a nechceš jít přece jen semnou a on že nemůže že má moc práce. Ráno jsem mu ještě volala protože nám onemocněl první syn 3,5 roku jestli by ho tedy pohlídal moc se mu nechtělo a že mám říct jeho sestře tak jsem tak udělala. A vyrazila z kontroly jsem měla obrovskou radost dozvěděla jsem se pohlaví a měla jsem zdravotní potíže od začátku tak jsem se dozvěděla že je to lepší. Hned jak jsem byla hotová napsala jsem manželovi sms připojila i slůvko miluji tě a žádná odpověd odpoledne mi to bylo divné tak jsem vyrazila za ním do práce je podnikatel a dělá ted tady vedle ve vesnici, přijela jsem na stavbu a manžel nikde tak jsem jela do vesnice do krámu a u hospody jsem uviděla jeho auto tak jsem nakoukla oknem že za ním půjdu a co jsem neviděla seděl tam s bývalou přítelkyní byl samí úsměv. Tak jsem mu schválně zavolala kde je a on mi začal přesvědčovat že je práci a ještě byl pomalu uražený že mu nevěřím. Tak jsem mu to řekla že je vidím a jela jsem domů on nic přijel před chvilkou řekl mi že jsem histerická kráva a šel spát. Je mi z jeho jednání a chování fakt smutno.