Znásilnění v manželství

3003
30.10.12 08:07

"Znásilnění" v manželství

Ahoj holky :-) zajímalo by mě co si o tom myslíte vy.

Včera jsem se bavila s manželem (chtěl sex) ale prostě já ne!!! Tak mi řekl, že si stejně vezme „to co chce“ tak jsem mu řekla, že to by bylo znásilnění. On se ohradil, že nebylo, že to je plnění manželských povinností. :nevim: :nevim: :nevim:
Zdělila jsem mu, že i když jsme manželé tak on mě může znásilnit - znásilnění je když jeden sex prostě NECHCE a druhý si ho vynmucuje buď násilím a nebo něčím jiným!!! a můžou být manželé týden nebo 2O.let

Není to mezi náma růžové - ale sex máme opravdu často (teda podle mě a podle toho jak dlouho jsme spolu) :lol: :lol: :lol:
Díky za vaše názory ale zajímalo by mě zda to mám stejně a nebo jsem opravdu divná tak jak mi manžel říká :nevim: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1848
30.10.12 08:09

Tak to je snad jasné, že když jeden nechce a druhý ho donutí tak je to znásilnění. Vem manžela něčím po hlavě, ať se mu rozsvítí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
30.10.12 08:09

Divná rozhodně nejsi, podle mně to znásilnění taky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
30.10.12 08:11

Je sice pravda, že jsem 4,5 měs po porodu, ale ted za celej rok (od loni od října, kdy jsem zjistila, že jsem v tom) jsme měli sex snad dohromady 10× :-D
Ale ten muj naštěstí nijak moc nenamítá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
30.10.12 08:12

Samozřejmě že je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
30.10.12 08:14

Tak znásilnění to je, ale dost pravděpodobně se to o dost hůř prokazuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
30.10.12 08:15

Je a braň se hned ze začátku a dost razantně, protože by to mohlo bejt horší. Začne nad tebou vládnout a ty budeš trpět. Prostě se nenech ukecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
30.10.12 08:21

Znasilneni by to rozhodne bylo!!
My mame posledni dobou sex velice sporadicky, ale muj muz by si tohle opravdu nikdy nedovolil ani vyslovit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1563
30.10.12 08:21

Ahoj já mám zrovna období, kdy bych se bez sexu úplně v klidu obešla, a přítel to nechápr, furt za mnou chodí a prudí až je to otravné…donutit mě k tomu tak mu ty kuliska ukopnu, to by byl opravdu vrchol… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
30.10.12 08:23

Já nevím, ale proč musíš manželovi tak odporovat. Vždyť nemusíte mít sex když nemáš chuť, můžeš ho uspokojit i jinak -orál. Co tak čtu, tak chlapy mají celkově víc chuť než ženský a tak já osobně bych ho raději uspokojila než aby to uspokojil jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.10.12 08:24

Včera teda nic nebylo - odešel uraženě do ložnice ale někdy prostě má sex i když já říkám razantně NE! (teda semnou) :-D

@terezn
Jsme spolu 7.let a vždy byl prostě na sex - i teď ho máme 5-1Ox za týden. A prostě se 2.dětma mě ten sex unavuje a viděla bych se raději v pelechu jak zařezávám a načerpávám sílu na další den :-D

@mekkinka
Tak to by bylo pro něj utrpení :-D

@Petiik
:palec: :potlesk: :mavam:

@Les2311
Stalo se to tedy několikrát ale on si nevezme gel a mě pak ještě třeba den-2 bolí tak si myslím, že nějaké to poranění bych tam dole měla. Už jsem mu říkala, že se má jít léčit, že to není normální :lol: tak mi řekl, že jsem asi frigidní :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
30.10.12 08:28

@petula.bir No jako říct mi chlap, že jsem frigidní, tak ho nakopnu tak, že by byl hnedka impotentní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.10.12 08:29

@PetraKad
To ano, ale když „prudí“ třeba od 17h co přijde domů - děti chodí spát okolo 19.3O.-2O.OO tak prostě už pak na to chuť nemám jak pořád o tom „mele“ a spíš se mi to zhnusí než, aby mě to bavilo.

U sexu se mají bavit oba a ne, aby já to dělal jen z toho důvodu, aby nešel jinam - tak to ať si jde ale tašky ať si vezme s sebou! Já taky repektuji jeho nálady atd. tak on ať respektuje mě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
30.10.12 08:31

@petula.bir
Vy mate sex 5-10× do tydne a on si stezuje? :lol:
Jeste ze sem nechodi muj manzel a necte to. :P

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
30.10.12 08:33

@petula.bir Já si taky myslím, že pokud je to nedobrovolné, tak je to vždy znásilnění, a můžou být manželé nebo partneři, to je jedno, nechci, tak nechci a ten druhý to musí respektovat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky