Mám se rozvést?

Anonymní
30.10.12 03:59

Mám se rozvést?

Ahoj holky,
Založila jsem tohle téma, protože už nevím jak dál a potřebuji poradit a vypovídat se. Jsme s man želem 4 roky, máme spolu 2 děti jedno 22 měsíců, druhé 7 měsíců. Náš vztah byl fajn, pohodový, ale postupem času manžel tráví více času v práci a když je doma jen spí, co se týče starosti o děti tak péče téměř nulová, když zrovna nespí tak kouká na tv, ikdyž jsem zakázala pouštět tv dokud děti nespí, protože starší pak kouká jen na tv, my už se ani nebavíme, protože když na něj mluvím téměř nevnímá. Už si dál nevím rady a tento víkend to dovršilo všechno. V pátek měl jít na nějakou akci, ale zároveň měli přijet jeho 2 děti z předchozího vztahu, tak jsem si řekla, že mu dopřeji, aby si taky někam vyrazil a nabídla se, že až večer usnou může jít, ale má se vrátit tak, aby byl schopný se druhý den postarat o děti. Vše dopadlo jinak, v pátek přijeli děti, vzali jsem je do cirkusu, v 19,30h jsme se vrátili domů, manžel jim namazal chleby, oblíkl se a odjel na svou akci a mě se všemi 4 dětmi nechal doma, a já musela vykoupat děti, nakrmit, uspat atd. Manžel přišel k ránu a jeho syn 5 let přišel, že se zpotil, pak jsem zjistila, že se počůral tak jsem ho převlíkla a manžela poprosila ať převlikne postel, bylo mi jen řečeno potom! Tak jsem to uklidila a děti se probouzely tak jsem jim udělala snídani a dala naše nejmladší spát a vyrazila s dětmi do bazénu, on byl doma a spal, když jsme se vrátili udělala jsem oběd, pak děti spí, odpo manžel stále nebyl k vzbuzení, tak jsem dala nejmladší spát a jeli jsme na nákup a do hračkářství, pak jsme se vrátili, dali si véču, děti tátu vzbudili na 15min kdy hrál člověče, nezlob se a u hry usnul, pak jsem děti uložila. V neděli ráno jsem ho vzbudila, že když má děti ať jim jde udělat snídani, tak byl agresivní a zlej, namazal 4 rohlíky, pustil pohádku a usnul, já celé dopo si s dětmi hrála, na jejich naléháni, že půjdeme do zoo jsem ho odpo vzbudila a musel jít s námi, vrátili jsme se v 18h on šel odvést děti a šel plavat. s dětmi a úklidem mi nepomohl. Když se vrátil tak jsem se snažila s ním mluvit a bylo mi řečeno, že on nic špatného neudělal. A na otázku, že jsem se celý víkend starala o děti sama mi bylo odpovězeno: No a co?.
Už nevím co mám dělat, a to manžel je kuřák a když se občas vzbudil, tak šel na balkon kouřit a slyšela jsem jak telefonuje s kámošema jak je rozsekanej a že půjdou zas. Já sama se svými dětmi toho mám dost a ještě se starám o jeho děti bez nějaký pomoci. Ty děti mám ráda snažim se, aby se u nás měli dobře, ale je to na mě moc. Takhle s ním dál být nemůžu a nevím co dál. Jsem na rodičáku, beru 8tisíc, sama s 2dětmi se neuživím. Nezlobte se, nedá mi to ani spát a potřebovala jsem se vypsat, asi mi nikdo z vás neporádí, ale budu ráda za vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
841
30.10.12 06:19

Když s ním není k mluvení asi bych akce když jsou uvás i jeho děti zakázala nebo prostě ráno vykopala z postele a nebo nechala děti ať si tatínka zbudí :-) když dokáže chlastat tak ať se pak stará a asi i občas mu i na hrb hodila ty vaše ať se spará a ty si můžeš odfrknout.
Ale asi je to hodně o tom jak to máte nastavený doma už od začátku. pokud ví že ty se postaráš a budeš ta hloupá tak asi to budeš mít ještě hodně těšké ale teda nevím narozvod to snad zatím není ne? nebo skus přes rodiče nějakou pomoc jestli to není možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
30.10.12 07:12

A co kdybys udělala to stejný? Ať se vžije do tvé situace? V pátek si vyrazit a do neděle být ‚nepoužitelná‘? Asi to bude těžký jen tak zevlovat, ale ať si to chlapec taky zkusí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
30.10.12 07:40

Já bych teda udělala to samý, domluv si víkend s kámoškou a nech mu děti doma, ať si to zkusí milostpán…Mylsím že každej má nárok občas vypnout a jít " pařit" a prospat pak den, ale pokud ví že je určitej program atd. tak by se měl chovat jinak.
Já bych asi oplácela stejnoou mincí at si uvědomí jaký to je… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
30.10.12 07:41

A víš proč skončil jeho předchozí vztah, ze kterého jsou jeho dvě děti? Nebyl tam nějaký podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.12 07:52

Ahoj mám doma jedno a to samé. Myslela jsem si, že píšeš opravdu o „nás“ :oops: včetně akcí a následného použití v domácnosti a starost o naše děti + 1× za 2.týdny jeho děti z předešlého vztahu. Ten můj když teda jde na akci v pátek okolo 2O.OOh někdy i dříve tak se vrací další den okolo oběda nebo navečer :-/ totálka na mol… a pak se diví, že jsem an něj nasr… do neděle večera je napoužitelný a v pondělí zase vstává do práce :-( Pomoc v domácnosti a co se týče dětí se rovná nule :-(

A když chci na akci jít já musím jít až když děti budou vykoupaný, najedený a spát. Přece nebude uspávat :-( máme taky 2 děti ale jednomu budou 4r a mladší bude rok. A musím se vrátit co nejdříve, abych se ráno postarala o děti :zed: Teď jsem byla o víkendu (sobota) na akci a vrátila jsem se okolo 5.ráno a v 7.h jsem musela vstávat a postarat se… odpoledne si je vzal na hoďku ven a když se vrátil tak byl nasranej, že jsem toho tady moc neudělala. To, že bylo udělaný nádobí, zametýno, uklizenej wc a upečenýž mufiny si nikdo nevšiml…

Bohužel radu nemám - sama bych potřebovala poradit. Jinak já mám RP 3.8OO,– tak buď si musím najít někoho hooodně bohatého a nebo zůstat a „trpět“!!! Já to budu muset holt vydržet déle - u mě to jinak nejde :,(

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
30.10.12 07:56

Ja bych teda zadne naschvaly ani podobne veci nedelala. To uz se muzes rozvest rovnou. :think:
Asi bych si nejprve pokusila v klidu promluvit. Vysvetlit, ze toho je na Tebe moc, ze bys obcas potrebavoala, aby deti vykoupal, nakrmil, cokoliv Ti pomuze.
A rozhodne bych mu vysvetlila, ze o Vase spolecne deti se staras, ale o jeho se sama uz starat nebudes. Priste, az bude po flamu a bude mit na starost deti z prvniho manzelstvi, tak bych vzala svoje dve deti a jela pryc. Jak jinak se ma naucit zodpovednosti? Nebo chces za par let resit, ze Tvoje deti budou jezdit na vikend k tatinkovi a Ty budes doma sedet s hruzou, co s nimi je a zda se o ne nekdo stara?
Necekej vysledky hned, ale rekla bych, ze se to da stale resit. Tedy pokud jeste chces. :)

• Citovat
  • Upravit
17310
30.10.12 08:02

Kdyť si máte být rovni 8o Když on na akci a spí celý den tak já tedy taky ;) Děti jsou naše, takže přece péče o ně je dohromady a já abych se nedej bože starala celý víkend o „jeho“ děti?

Promluv si s ním, zkusila bych to po dobrém. A ještě se zeptám, dělá tohle často? Ono kdyby to bylo jednou za půl roku tak se to dá tolerovat, prostě ujel, ale každých 14 dní bych asi nerozdýchala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.10.12 08:03

Nechala bych vsechny 4 deti tatinkovi a sla bych ven.
Kdyz ma pritel nejakou akci z patka na sobotu a nemuzem jit spolu tak sice pravda sobotu prolezi ale spis dopoledne ale zvlada si u toho i hrat s malou a ja uvarim a lehce pouklizim. A to ze male pusti pohadku me nevadi divaji se na ni z postele. Tohle mi nevadi.
Jinak pokud ja chcu tak jdu bud v tu sobotu nebo dalsi tyden taky nekam.Ale v posledni dobe se mi nechce a kdyz tak jsem zjistila ze stejne pak prndame akorat o detech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Navstevnice
30.10.12 08:08
@Scarlett2011 píše:
Ja bych teda zadne naschvaly ani podobne veci nedelala. To uz se muzes rozvest rovnou. :think:
Asi bych si nejprve pokusila v klidu promluvit. Vysvetlit, ze toho je na Tebe moc, ze bys obcas potrebavoala, aby deti vykoupal, nakrmil, cokoliv Ti pomuze.
A rozhodne bych mu vysvetlila, ze o Vase spolecne deti se staras, ale o jeho se sama uz starat nebudes. Priste, az bude po flamu a bude mit na starost deti z prvniho manzelstvi, tak bych vzala svoje dve deti a jela pryc. Jak jinak se ma naucit zodpovednosti? Nebo chces za par let resit, ze Tvoje deti budou jezdit na vikend k tatinkovi a Ty budes doma sedet s hruzou, co s nimi je a zda se o ne nekdo stara?
Necekej vysledky hned, ale rekla bych, ze se to da stale resit. Tedy pokud jeste chces. :)

Asi tak… nastavit pravidla - já bych vyžadovala, aby víkendy, kdy má „svoje“ děti, prostě přizpůsobil jim, tj. měly by být v jeho režii. Evidentně u vás chybí jakýkoli respekt z jeho strany k tvé práci v domácnosti. I ty se musíš víc „prodat“ - já třeba nečekám, až si muž „všimne“, prostě mu řeknu, co všechno dělám, že jsem občas unavená atd. atd. Oni ti chlapi tohle fakt nevidí :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.12 08:11

Já i děti jsme se ho pokoušeli vzbudit ráno, přes den a on byl jen nepříjemnej a otočil se na druhý bok. Kdyby se to stalo 1 víkend tak snad se to odpustit dá, ale co jsem s ním tak s jeho dětmi vstávám já, dokonce i když jsem bylo podruhé těhotná a bylo mi fakt ouvej. Nastavené to tak asi bohužel mám já, ale když ho poprosím když malej vstává, aby ho převlíkl, protože je pročůranej a dal mu snídani a on po 20min co mu to říkám nevstanu, tak to prostě udělám a on to ví a tudíž se starat nemusí. A stále poslouchám jak jen on chodí do práce a je ztahanej a my všichni ostatní děláme h*vno. A nevím jak ho donutit ke zmene a takhle to dál snášet nechci.
Anonymní opravdu jak kdybys skutečně mluvila o nás. :roll:

• Citovat
  • Upravit
17310
30.10.12 08:15

Je to jen o tom jak dovolíme aby se k nám druzí chovali ;) ;) Holky, z vašeho psaní je mi smutno. Jako by jste u vás doma byly jen služky a chůvy 8o 8o A co si dupnout? Zkoušely jste to? Prostě na něj zaječet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
30.10.12 08:15

Udělala bych to tak že když jeho děti přijedou na víkend, ty odjet s tema svýma a nech ho se starat…pokud si to nevyzkousí tak to asi nepochopi.
Ale je to pěknej sobec teda… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
30.10.12 08:16

Tak mu skus navrhnout že pujdeš do práce ty a on převezme tvojí veškerou práci doma a o děti. a nebo se doopravdy na víkend kdy tam máte jeho děti seber s vašema dětma a jeť třeba k rodičům ať se aspoň postará o své aby věděl že je to zodpovědnos a co to vše obnáší že nedře jen on ale ty dřeš mnohem víc i zaněj.
a někdy se hold obrň a nech děti řvát ať se tatínek třeba zvencne ať prostě musí vstát ne že to naněj budeš dělat ty. Manžel má taky syna z předchozího vztahu ví že kdikoliv se oněj automaticky postarám a může jít třeba i ven. ale druhý den funguje aniž bych to poněm nějak vyžadovala. nebo ho jde sám dát do postele umýt. nebo se prostě dohodnem. jde o komunikaci a o to mu dát najevo že jsou to i jeho děti a má povinnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.10.12 08:17

Já bych ho hajat nenechala ani omylem..když chce flámovat, ať se stará..vykopala bych ho z pelechu.
A jestli je to na rozvod? tak to si netroufám tvrdit, to budeš muset rozhodnout sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí