manžel by chtěl kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11779
22.8.06 13:13
Martina26 píše:
Doporučuji knihu „Jak přirozeně otěhotnět“ od Karen Trewinnard. Je tam i návod na chlapečky a holčičky. Stojí okolo 250,– Kč, ale je fakt super.Martina

dík to si přečtu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
22.8.06 13:43

Ahoj tak já přidám nějaký starý moudra našich babiček, jak počít chlapečka nebo holčičku. Stačí prý spát buď na vařečce nebo myrtě ( ta myrta mi přijde ještě dost dobrá) pro holčičku, pro chlapečka je potřeba mít pod polštářem sekyrku. :o Tak nevím, ale než spát takhle, radši to nechám na matce přírodě. :lol: Ono stejně záleží na chlapovi, co si pořídí. Ještě mě napadá ( někde jsem to četla), že je snad údajně možné úpravou stravy docílit, aby měl chlap ty „správný“ spermijky (holčičí nebo klučičí). Ale nikdy jsem to nezkoumala, třeba někoho napadne, kde to najít. Ale pochybuju, jestli by byl chlap ochotnej držet ňáký diety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
22.8.06 13:47

http://st.blog.cz/…/1902144.gif

Můj manžel, a chceme holčičku, jedna se mu povedla, no musím přemýšlet jak jsme jí tvořili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
22.8.06 17:56

Tak já také přidávám svou zkušenost. My jsme naši myšku zplodili opravdu několik hodin před ovu, protože jsem byla na UZ a dle Dr. jsem měla těsně před prasknutím foliklíku. Všichni ( i naše doktorka ) jsme si asi až do 19.tt mysleli, že to bude kluk, když se nám na detailním UZ ukázala holčička :lol: …mimochodem naše zlatíčko, stráááášně hodná a jsme z ní úplně nadšení!
O té stravě před početím jsem také kdysi četla a matně si pamatuji, že na holčičku zabírá kynuté těsto, sladkosti a hořčík. Na kluky tam bylo kořeněné jídlo, zelenina a myslím, že draslík???? To už si nepamatuji přesně, ale dá se to najít někde na netu.
Jinak nám podle čínskéko kal. vyšla holčička, ale podle stáří krve to měl být kluk.
U druhého mimi se budeme snažit o toho chlapečka, abychom měli páreček, ikdyž mě by nevadili ani 2 holčičky :wink: A budeme spíše zkoušet delší absenci v sexu a zkusit to načasovat spíš těsně po ovulaci, no uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
23.8.06 13:23

Tak vám holky všem strašně moc děkuju.

My už první dítě máme, je to holčička a je naším snem aby jsme měli páreček. Ale samozřejmě nebude vadit když to budou dvě holky. Hlavně ať je miminko zdravé a na ničem jiném zas tak nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
23.8.06 16:14

Ahoj, tak kluky jak vidíš umíme :D . Matěj podle mých výpočtů v den ovulace, Kuba jeden den před. Teď bych si dala holčičku, jen nevim jak na to :wink:
Hodně štěstí,
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.8.06 12:46

Ahoj, manžel chtěl kluka, tak se na to prý tak soustředil, že se mu to povedlo :-) Teď mi slibuje, že se bude příště intenzivně soustředit na „dělání“ holčičky. Myslím, že žádná metoda není zaručená. Taky jsem zezačátku chtěla chlapečka, ale po těch všech problémech, které jsme si prožili, už mi to bylo úplně jedno. Hlavně když bude mimi zdravé a v pořádku ho donosím :-) Ani nevím, jestli jsme měli tuleníčko před nebo během ovulace, ale podle mé knížky je před ovulací vyšší šance na holčičku a během ovulace na chlapečka. Spíš bude ale záležet na složení a kvalitě spermií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
24.8.06 12:49

Můj manžel se na kluka tak strašlivě soustředil, až mu z toho vyšla dcera :wink: (teda - ujišťujou nás o tom doktoři - snad se to co nejdřív dozvíme na jisto :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
25.8.06 18:27

NOGGIE: držíme palečky, ať máš co njedřív svou princeznou u sebe!!! Napodruhé budeme hold dělat ty kluky už naostro :lol: :wink:
Zuzanica + Žanetka 15. týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
11.1.07 19:06

Nevím zda nejdu s křížkem po funuse, ale zjišťovala jsem jak je to s teorií mladší krve a určení pohlaví dítěte a narazila jsem jak an tuto diskusi (někdo se ptal, jak se to počítá) a jednak na jeden článek
 http://www.zahady.cz/index.php?…

U mě i sestry to vyšlo, stejně tak u naší dcery, ale to neznamenám že je to stoprocentní metoda, že? ;)

Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
13.1.07 10:19

Chtít můžeš?!

Hm tak to my máme kluka jako buka a já moc chtěla holčičku. Manžel se mi smál, že on holky neumí hmmmmm a zase měl pravdu - i tentokrát to bude kluk!

Ono je to vážně jedno hlavně když je to zdravý a těhu je v pohodě.
A upřímně pokud to bude holka bude to s tatínkem umět nikdy už kluka chtít nebude

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky