Manžel daruje sperma

Anonymní
5.4.19 18:37

Manžel daruje sperma

Zdravím, manžel přišel s tím, že jde darovat sperma. A já jsem na vazkach, nevím jestli mám být ráda, že chce pomoci ostatním a nebo jestli mi má vadit, že pu po světě budou běhat děti, které nejsou naše. Co si o tom myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lalelale
5.4.19 18:39
@Anonymní píše:
Zdravím, manžel přišel s tím, že jde darovat sperma. A já jsem na vazkach, nevím jestli mám být ráda, že chce pomoci ostatním a nebo jestli mi má vadit, že pu po světě budou běhat děti, které nejsou naše. Co si o tom myslíte vy?

A on prošel testy? Já měla za to, že selekce je tam tak obrovská, že si vyberou jednoho z tisíce.

• Citovat
  • Upravit
749
5.4.19 18:40

proc? me by to asi vadilo, hlavne kdyby se rozhodnul bez ohledu na to, co si o tom myslim ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.19 18:47

@Lalelale prošel. Je na tom hodně dobře. @Gracelynx on mi to řekl, že chce a jestli mi nevadí, že do toho půjde. Tak jsem mu řekla, ať na ty testy jde.

• Citovat
  • Upravit
4380
5.4.19 18:51

proč ? stejně to prodají do zahraničí… když mu to za těch pár peněz stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.19 18:54

@Kaileee mu nejde o peníze, ale jde mu o to, že pomůže ostatním, což je chvályhodné, jen jsem na vazkach. Tak se ptám na názor ostatních. Jak by to braly jiný?

• Citovat
  • Upravit
36556
5.4.19 19:09
@Anonymní píše:
@Kaileee mu nejde o peníze, ale jde mu o to, že pomůže ostatním, což je chvályhodné, jen jsem na vazkach. Tak se ptám na názor ostatních. Jak by to braly jiný?

Tak ať daruje krev a neprodává svou DNA… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.4.19 19:12

Mne by to vadilo. Ale manzel ma na to stejny nazor jako ja, takze by do tohodle nikdy nesel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
5.4.19 19:13

manžel by to neudělal a řekla bych mu že se nejspíš zbláznil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
5.4.19 19:14

Jeden z tisíce? To asi těžko, to by těch dárců bylo hodně málo…
nevím jestli to jde do zahraničí, podle mne ne, tady se taky pouzivaji darovane spermie…no když se nad tím tak zamyslim, asi by mi to nevadilo. Je to jen geneticky materiál, s tou matkou ani dítětem se nikdy neuvidí. A někdo těm neplodnym pomoci “musí”, je to záslužný čin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32084
5.4.19 19:18

Mně by to vadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
5.4.19 19:19

Mě taky,ale asi bych o tom zkusila přemýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
5.4.19 19:23

Dřív by mi to asi vadilo, ale po nynějších zkušenostech už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.4.19 19:25

Mužů se že zvědavosti zeptat kolik za to platí? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.4.19 19:28

Pokud jste o to mluvili a ty nebyla proti :nevim: já osobně si nějak neumím představit že by naše dcery někde náhodou potkali úžasného kluka a on to byl jejich brácha ikdyž třeba jen z polovičky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.