Manžel ignoruje děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.3.24 10:37

Abych to upresnila, asi jsem to blbe napsala. Muz neni zadny milionar. Proste vydela tady na tu domácnost, kdyz je neco potreba koupit, tak to zařídí. Ja mela nejake penize nasetrene, takze z toho prispivam. Ale uz se blizim s penezi ke konci. Kdyby jsme se rozvedli, vim ze by syna zmanipuloval, aby chtel zůstat s nim. Manzel se kolikrat syna zepta a rekne ve smyslu neco jako ze v tom ma mamzel pravdu i kdyz ja i syn vime, ze to pravda neni, ale syn ma k nemu takovy respekt nebo nevim, ze proste da manzelovi za pravdu i prede mnou. Minule jsem mu rekla, vzdyt to neni pravda a dobre to vis. Ale syn stejne byl na strane manzela. Me ma syn jakoby jistou jsem pro nej i spis jako kamaradka, proste pro nej funguji porad. Ale takhle to proste je, ze on vzdy v uvozovkach leze do zadku manzelovi a ten to dobre vi. Nevim jestli bych financne vse utahla, nemam ani zadne pribuzne uz. Mam jednoho styce mamky brachu, ktery teda zije sam. Jinak mamka mi zemřela pred 3 lety a nikoho nemam. Manzel si je toho vseho vedom. Ale on nikdy neprizna to co mu ja vyctu, to co mi vadi. Rekne, ze jsem nevdecna, ze se tady o nas stará a hotovo. Tim mysli ty finance. On na sobě nevidi zadnou chybu a ja jsem pro nej ta zla, která si podle neho niceho nevazi. Ja proste mam na starosti deti i domacnost. A po nem jsem chtela jen to aby s temi detmi neco delal trochu se jim venoval. Kdyz vidím jak je prehlizi mam po nalade a pak uz jsem na neho protivna. Kdyz mu to reknu popre to. Proste on to asi nevidi, nebo nevim. Jinak dum je take jeho. Ten uz mel pred svatbou. Takze proste situace na nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.24 10:44

A ted by jste meli vidět jak funguje, kdyz se nebavi. Hned rek mladšímu synovi, ze odpoledne s nim pujde ven. Staršímu, ze mu ukaze nejake hry az prijde ze skoly. A me úplně ignoruje. A takhle to je vzdy, kdyz se se mnou nebavi. Kdyz se pohadame a nebavime se, tak proste funguje pro ty deti. Jinak ne. Je to tak vzdycky. Ale vzdy jen kdyz se nebavime a ja mu ten nezajem vyctu. Pak kdyz se spolu zacneme bavit, tak se to zase vrati zpatky. Takze opravdu na hlavu tohle to.

• Citovat
  • Upravit
21311
18.3.24 11:11
@Anonymní píše: Více

Podívej buď si najdeš praci a osamostatnís se, nebo v tom budeš navždy. Klidně bych navrhla stridavku, ať mas taky chvíli oraz. Tohle není za mne k žití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37206
18.3.24 12:32

No tak se s ním nebav. Ignoruj ho, starej se o sebe a o děti a žij si svůj život když to nechces rozseknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
18.3.24 12:47

A ty v tu chvili rekni manzelovi, ze je zlato, že se postará o deti a okamžitě nekam vypadni. Snad nejsi tupá a něco si najdeš. A jestli to nedokážeš hned, tak se priprav na příště. Musíš využít příležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.24 12:57

Pokud by vzali mladšího syna v zari do skolky, tak bych samozřejmě sla hned do prace. Ale do te doby nevim.

• Citovat
  • Upravit
32578
18.3.24 13:04

Jo, tak to bychom se asi nebavili hodně dlouho. A mohl by k tomu i vařit, já bych ho ignorovala též, úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
18.3.24 13:15

Musíš se začít připravovat k odchodu, takhle se žít nedá a odnáší to hlavně děti, to je mazec jako. Chápu, že to budeš mít náročný, ale tohle je peklo. To raději denně čínskou polévku místo oběda, než tohle. Ty kluky to poznamená fest. Už ho šikanovali, ano i na tom má tatínek svůj podíl. A podívej se na sebe, ty si necháš taky vše líbit, copak chceš, aby tvoji synové a jednou žili takové životy? Že by buď se chovali jako hovada, jako tatínek nebo naopak se sebou nechali zamrzat jako maminka? Obojí se může stát, nemají zdravé zázemí. Tak se vzpamatuj. Dostaneš alimenty a neboj o kluky nepřijdeš. To tě jen vydírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
18.3.24 20:46
@smile_xxx píše: Více

A ve stridave peci s otcem uvidi lepsi vzor ze… a to, ze maminka bude zivorit a otec podnikatel drut bidu s niuzi, takze alimemty nuka nula prd jim take ukaze jak je vhovani spravne :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
18.3.24 20:53
@Matt 02 píše: Více

Promin ale nemohu souhlasit… co si bude koc dovolit po rozvodu? V dnesnim systemu, lde existuje jen pravo otce? Matka vubec nic, nude nez penez a on na ni bude kydat spinu… kluci s nim nebudou chtit byt, ale budou se ho bat… proste klasika… Tady plati to co rika Klimes… v manzelstvi jen nic nedela… ale beda jak by se zena chtela rozvest.. zacne si ze msty hrat na otce. Ne jim byt, ale hrat si na nej a byvale delat ze zivota peklo! Takze ja doporucuju setrit si a vydrzet nez mladsimu bude 8-10 let, pak uz se na deti bude brat ohled. Vzhledem k tomu, ze jsou deti kluci… pocitala bych, ze je po rozvodu zmaniouluke, bude si je kupovat… a pujdou treba i s nim, ale uz budou velke a vychovane tebou abudou se umet branit. V manzelstvi, kde se otec nestara na ne mas jediny vliv ty… pokid ted pujdete od sebe … nemas nic a nikdo se te nezastane a veskera vychova ve stridavce konci! Tam uz nikdy zadna neni, deti se jen nauci vyuzivat “rozbroje rodicu” a “to ze kazdy jede jinou vychovu”. Takze vnitrne si to usporadat v sobe, ze zijes sama jen vedle nekoho, starat se o kluky, co nejlepe je vychovat a pripravovat se materialne na rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
18.3.24 22:51
@Aglája75 píše: Více

On se starat nebude, čtyřleté dítě je ještě dost náročné na péči. Takový shnilý hova.do se v nejbližší době nalepí zas na nějakou takovou naivku. A pokud ano, tak v pořádku, ať se stará. Přece nejde žít v takovém vztahu a nechat v tom ty chudáky děti, které jsou jsi houba a přebírají chování rodičů. Co si z takového manželství rodičů odnesou do života? A co se vztahu s otcem, kterému nestojí ani za odpověď? I kdyby se začal starat na truc ex, pořád lepší, než to v čem žijí teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
18.3.24 23:00

Hele, je nechutny, o tom zadna…

Co si s nim po příští rozepri sednout a říct mu, ze pro vas je asi lepsi zit oddelene, ze to se pak detem konecne venuje?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML