Manžel ignoruje děti

Anonymní
17.3.24 18:32

Manžel ignoruje deti

Ahoj, potřebovala bych se zeptat, jestli ma někdo doma to same co ja, uz si nevim rady a asi to stejně nevyřeším, ale aspoň si tady ulevim.
S manzelem mame 2 deti kluk 9 let a druhy take chlapec 4 roky. Manzel pracuje jen o vikednu a přesto si absolutně nevsima deti! Za den na ne kolikrát ani nepromluví. Kdyz neco chce napriklad ten mladší, manzel se absolutne nezvedne. Kdyz na neho mluvi synové cumi do mobilu a neodpovida, kdyz mu rikam, na neco se te deti ptaji, tak mi rekne, at jeho nevychovavam. Dneska jsem uklizela delala pradlo nadobi do toho zametala a maly syn ze chce ven,.rikam, ted nejdu nemam ted cas a manzel dal sedi a cumi do mobilu! Malej znovu, ze chce ven a manzel no tak jaaa s tebou pujdu a sedi dal. Kdyz to syn rekl uz asi po pate hodina jsem koste na zem a rikam, ja s tebou jdu. A manzel no ja bych sel ale nevim kde ma veci na sebe! Sla jsem teda se synem na zahradu, on chtel pak piti, takze jsem sla po pul hodine pro piti a manzel tam lezi a cumi na film! Uz jsem to nevydrzela a zarvala, ze at tam teda aspon uklidi! A on ze ja mu nebudu rikat, co ma delat. Tak jsem mu rekla, at si teda najde chuvu, ktera se bude starat o deti, ze ja vse delat taky nebudu! Chci jen rict, ze ani nejde o me, klidne bych vse i uklidila, jako to delam stejne porad, ale je mi neskutecne lito deti. Ten starší syn, nema tady zadne kamarady ve tride ho i sikanovali, ted uz je to teda v poradku. Ale mrzi me, ze manzel treba nejde ven aspon s tim starsim synem si treba zakopat, nebo neco. Ja to vsechno nestiham. Doma manzel nic nedělá, protoze rika, ze nas zabezpecuje jako ze on vse plati. I kdyz to neni pravda obleceni a potreby detem a sobe kupuji ja a polovinu nakupu za mesic take platim. Mladsi syn kvuli nemoci neni ve skolce, takze jsem s nim jeste i doma. Rikam manzelovi, proc nevezme maleho ven, abych aspon mohla umyt okna, rikam mu, tys s nim nebyl venku ani nepamatuji a on mi na to rek, ze s nim chodi ven v tydnu! Tim myslel to, ze kdyz on sam jde do fitka, tak ja se synem mu jdu naproti! Me uz fakt klepne pepka. Jeste mi rekl, ze jsem hrozne nevdecna, ze me vezl v tydnu k doktorovi a ze se mi na nem porad stejne neco nelibi. Boze jsem fakt uz zrala na prasky! Me by stacilo, kdyby s detma aspon prohodil denne pae slov. Nekdy uz fakt na nej vybouchnu a kdyz se fakt pohadame, tak najednou vezme deti na hriste. Maximálne ale tak jednou, nez se zacnem spolu zase bavit. Aby mi jako ukazal, jak se stara, ale pak jde zas vsechno do kopru! Jine to je, kdyz prijede jeho syn 13 let z predchoziho manželství. To je jak vymeneny a muze se pretrhnout. To planuje vylety povida si s nim dela mu snidane atd. Ja to i chapu, kdyz ho vidi méně, nez nase deti. Ale to ze ignoruje nase deti, je proste fakt a ja jsem z toho fakt na prasky. Kolikrát to i na synovi vidim, jak proste je smutny z toho. Vim, ze si za to muzu sama, ze jsem si s nim ty deti porizovala. Ale ted uz s nim asi nehnu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
luccifera
17.3.24 18:55

A je to takto odjakziva?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.24 18:56

Pisu poprvé. Nevim zda to řešit tedy rozvodem. Jestli uz neni sance. Fakt nevim. A finančně uz vubec ne. Manzel pracuje jen vikend ma firmy a dost penez. To mam taky porad na taliri.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.24 18:57

@luccifera ano. Ale byly chvilky, ze to bylo i lepší. Ale ted uz je to dlouho na nic.

• Citovat
  • Upravit
35912
17.3.24 18:57

Poslala bych ho někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
17.3.24 19:03

Má tě na háku, protože ví, že si rozchod finančně nemůžeš dovolit.
Samozřejmě, že je to na rozchod, ale z čeho budeš žít, kde bydlet, z čeho vůbec platíš to, co říkáš, že platíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.3.24 19:03

Udělej seznam a Škrtej kdo co děla. Ještě velkým písmem nápis LEŽÍ, NEODPOVÍDÁ…
Ty nasbíras takovejch bodů :lol: :lol:
Ne, vážně. :nevim: jeho to nebaví s vámi, vás s ním. Nebylo by to bez něj v menším bytě lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2768
17.3.24 19:43
@Anonymní píše: Více

Tak když má tolik peněz tak nebuď pitomá a neplat pulku nákupu atd. Když se kasá jak vás živí, tak at vás živí! Domácnost ber jako svou práci, nech si za to posílat peníze. I tu paní na úklid bys asi mohla mít. Syn řekne jak chci ven. Tak řekni muži a jdete společně. Nechce? Jdi s nim sama navzdory oknům, obedu, smetáku. Pan manžel se ted přistěhoval že neví kde má dítě věci? Tak vzít za ruku a jako tydýtovi to ukázat. Nebo poslat malého syna at tatinkovi ukáže kde má věci. Nebuď trpitelka a superzena. Chlapi jsou líný a nechtějí se hádat. Vy si musíte asi víc rozhodit ty role a ty si zacni odkládat, abys nebyla pořád v tyhle pozici. Musím konstatovat že jsem čím dál víc alergická na chlapy kteří teda vydělávají ažaz, ale doma nehnou prstem, ženskou nechávají platit aby si náhodou něco nenasetrila a mohli ji tak držet v sachu. :poblion!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.24 20:01
@K. Rocánková píše: Více

Rekl mi, ze ja taky nevim, jak se neco zapina na pude, tak proc by on mel vedet, kde ma syn obleceni. Kdyz se pohadame tak jeden den trochu funguje, ale pak se to vrati do starých kolejí. Jak tady nekdo psal, ma me na haku a jistou no i co se tyce financí.

• Citovat
  • Upravit
3201
17.3.24 20:02

Tak to je strašně smutný. Chudáci děti. Hlavně ten 9-lety už to musí vnímat, že se táta nejvíc věnuje nejstaršímu synovi. Až budeš chodit do práce, to tě teprve klepne pepka. Jedině si s chlapem promluvit, co ti vadí atd. Vypadá to jakoby ty děti ani neměl rád. A bude to ten typ, co mu stačí jedno dítě a ještě ho vidět jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.24 20:15

@reny14
Ten devitilety vi jak to je moc dobře. Ale jak se s manželem pohadame a manzel ten jeden den funguje, tak je syn z neho cely vyrizeny a je jeste je ve vsem jakoby pri manzelovi.Jemu nic nerekne vse mu odkyve, je asi stastny, ze se s nim chvili bavi no. Ale ja to tak beru.

• Citovat
  • Upravit
3201
17.3.24 20:20

Tak to je šílené. Tohle bych nedala, chlapa bych si úplně přestala vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
17.3.24 20:23

Tak tohle je ale opravdu nechutny exemplar. 8o Takovy hnijici tvor zaziva, a jeho deti pritom na to koukaji. Fuj. Ja bych s timhle teda byt nemohla, uz kvuli detem. Jak asi vyrustaji, kdyz clovek, co je ma milovat, tak mu ani nestoji o pozornost. To bude sebevedomi jak bic.
O tom neustalem vytahovani, ze vas zabezpeci ani nemluvim. Ty snad nepracujes?
A rikam ti rovnou, nejakyma komentarema/hadkama tohle nespravis, to chce pouze nejake razne reseni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
17.3.24 20:24

Ano, a tohle je totiz vysledek. Pujde za kazdym naznakem lasky, i treba falesnym, jak slepej. Nejen ze strany otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí