Manžel mne trápí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
11.6.13 11:44
@Anonymní píše:
@Jasněnkaa
Já se nechci hádat, já chtěla jenom podpořit zakladatelku. Podle mě tydýt je. Kdyby chtěl ukázat debilitu matek, tak se jeho paní asi tak nevzteká. Spíš mi připadlo, podle té zakladatelčiny reakce, že to video sjíždí jako klasickej čumil, co potřebuje trochu adrenalinu. Jako, když na fb letělo video, jak petarda urvala mladýmu klukovi ruku. Já vím, že že dějou na světě jiný, drsnější věci, ale vidět to takle zblízka, to je horší, než o tom jenom slyšet.

já se taky nechci hádat :kytka: já teda nepochopila, že by to manžel sjížděl často, a měl to jako koníček :nevim: osobně ani na FB taková videa neotvírám, nedělá mi to dobře. A taky nemám ráda obrázky a ukázky utýraných zvířat, už jsem si i příspěvky od pár „přátel“ zablokovala, protože vidět denně několikrát krvavýho nebo upálenýho psa nemusím :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4637
11.6.13 11:45

No zkrátka to ber tak, že ho nenapadlo, jak moc tě to rozhodí. Balit kufry kvůli nějaké východoslovance, která si trenuje správného geroje, to je opravdu prehnana reakce. Většině lidí totiž přijde „létání mimin“ úplně mimo. Vůbec se vyhybej youtube, tam se občas objeví radne hnusy. A chlapovi rekni, ať ti neukazuje žádné vystrednosti s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.6.13 11:45

Hele ale to jsi měla napsat hned na začátku, že chceš podpořit a pomoct balit kufry. Já bych si netřepila ruce psaním, že jsi přetažená. Je fajn, že máš přístup takový, že kdo Ti chce pomoct, ale neplácá po ramenech, tak Ti nestojí ani za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
11.6.13 11:46

Děvče, mám pocit, že tady se nikdo nehádá. Jen má většina zdejších matek pocit, že jsi vyčerpaná, a zbytečně na každého vyjíždíš, v čemž mají pravdu… A ty máš zase pocit, že pravdu máš ty. V tom případě ale nebyl důvod zakládat tuto diskuzi…
Docela by mě zajímalo, jak se na tohle dívá tvůj manžel. Asi by to bylo velmi zajímavé počteníčko :think:
Jenže on by musel zatloukat, zatloukat, zatloukat, protože by měl okamžitě sbalené kufry (pokud si je nesbalí on sám dobrovolně :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.6.13 11:48
@ana11 píše:
Hele ale to jsi měla napsat hned na začátku, že chceš podpořit a pomoct balit kufry. Já bych si netřepila ruce psaním, že jsi přetažená. Je fajn, že máš přístup takový, že kdo Ti chce pomoct, ale neplácá po ramenech, tak Ti nestojí ani za reakce.

presne tak. ale tak vetsina lidi nerado posloucha pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.6.13 11:50

@Jasněnkaa byla si u more??? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 11:51

@Jasněnkaa Já právě taky takový videa neotvírám. Taky jsem citlivka, stačí mi jenom vidět tu fotku - to zastavený video a už to nemůžu dostat z hlavy. Tak právě proto si myslím, že její manžel, když jí zná a ví, že má rozhašený hormony (já měla po prvním porodu asi dva roky :mrgreen: ), tak má aspoň dobředu hlásit, že záběry mohou být drastické. Tím tydýtem myslím, že je nedovtipa, na rozvod to není, samo :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
11.6.13 11:52

Vždyť se tu nikdo nehádá 8o naopak jsou k tobě všichni vstřícní, snaží se tě pochopit. Jen tvá reakce je fakt přehnaná, nebo jsi chtěla slyšet že je tvůj muž necitlivé hovado, a že si máš sbalit kufry a rychle od něj? není, je to normální člověk, naopak s tebou je něco špatně, ale nikdo tě tu nenapadá.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
11.6.13 11:54
@dani24687 píše:
@Jasněnkaa byla si u more??? :-D :-D

nj, to víš musela jsem si odpočnout od harantů ;)

• Citovat
  • Upravit
4637
11.6.13 11:57

Ono je taky možné, že z toho byl sám natolik vyvalený, až automaticky sdílel toto video plné mateřské lásky s prvním, kdo byl po ruce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
11.6.13 11:57

@Jasněnkaa Už tři dny přemýšlím nad tím, jak ti říct, že jsem se do tebe zamilovala na první pohled :oops: :lol: :mrgreen:. Tak krásně dlouhé, štíhlé ruce, zářivý úsměv… :srdce: :srdce: :srdce: :mrgreen:
Kam ty na ty profilovky chodíš??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.6.13 11:59

@tterka nad ničím nepřemýšlej, normálně řekni „miluju tě“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4637
11.6.13 12:02

Ale co zasáhlo takto na dálku mne…
Tehdy to bylo ve zpravodajství, zemětřesení někde v Indii, tuším. Spadla tam díky němu škola. Záběr na absolutně vyřízenou ženu. Křicela do kamery: Prosím, pomozte, mám tam všechny čtyři děti…
Tak tohle budu mít před očima asi navždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.6.13 12:02

Ale co zasáhlo takto na dálku mne…
Tehdy to bylo ve zpravodajství, zemětřesení někde v Indii, tuším. Spadla tam díky němu škola. Záběr na absolutně vyřízenou ženu. Křicela do kamery: Prosím, pomozte, mám tam všechny čtyři děti…
Tak tohle budu mít před očima asi navždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.6.13 12:04
@tterka píše:
8o 8o 8o
Jsem asi totálně natvrdlá, ale proč by měl být manžel tydýt? To má jako kolem zakladatelky chodit celý život po špičkách, protože ona je přecitlivělá? A co zprávy v televizi, na netu, příběh ze života… To zakladatelka žije v nějaké bublině, kde je pořád všechno jen dobré? Manžel není ani tydýt, ani praštěnej nebo zvrácenej. Prostě je to normální člověk, který chtěl manželce ukázat, co všechno ženský dokáží se svým dítětem dělat (a upřímně, nesnáším jakékoliv pohyby typu létání dětí, jóga a podobné. Ale existují i matky, které své dítě mlátí, týrají, nedávají mu najíst, ponižují, nebo takové, které své dítě dokáží i zabít. Prostě svět už je takový a zakladatelka se s tím musí smířit). Také jsem citlivější od té doby, co mám děti, a co nadělám? Prostě s tím musím bojovat, a nevyjíždět na okolí. Když byl synovi rok, měla jsem na zmrzlé silnici hnusnou bouračku. Nemít kvalitní auto, zabila bych sebe, manžela i syna. Měla jsem se snad od manžela odstěhovat a nesnášet ho, protože mi koupil auto??? Nebo proto, že mi řekl, že si mám udělat řidičák, protože s dětmi budu potřebovat jezdit??? Možná jsem ho měla vzít pánvičkou po hlavě a minimálně rok s ním nemluvit :think: :think: :think:. A já blbá jsem to jen obrečela, protože jsem byla v šoku a dávala si vinu :think:
Zakladatelčin manžel se ničím neprovinil, neudělal nic špatného, jen má prostě ženu cíťu, která nezvládá a nejspíše si neumí říct o pomoc. S půlročním dítětem to není ještě tak zlé, co bude zakladatelka dělat za půl roku, až bude prcek běhat a lézt po nábytku???
Zakladatelko, nezlob se na mě, ale já bych to viděla na urychlenou návštěvu psychologa, protože pokud budeš pokračovat takhle, tak brzy přijdeš o chlapa, z čehož se totálně sesypeš, nebudeš schopna se postarat o dítě a přijdeš i o to…
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria