Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já ti nevím, ale ty jsi věděla, že má insolvenci, a nezajímala ses, v jakém je to stavu? Vždyť je to veřejné! Rozvedla bych se a hodně bych se styděla, do jaké situace jsem přivedla své rodiče.
A teda to manželství bys chtela držet proč konkrétně? Oba jste jinde, ty máš jinyho, on ve vztahu lže a podvádí tě
nechápu, proč jste se brali
@Hanča1234 Zajímala, ale ne každý den, ukazoval mi i platby, jak to posílá. Pak najednou přišlo, že kašlal jako OSVČ na placení zdravotního a sociálního a tak mu ji ukončili. Zuřila jsem, věřila jsem mu. Naštěstí jsem díky předmanželské smlouvě nikoho do ničeho nepřivedla, ale je to opravdu ponižujicí, že přišli k nám, když jeho nemohli sehnat.
@pikola Sama nevím, byla jsem velmi zamilovaná a chtěla mu pomoci. No, úplně zbytečně.
@janka1410 zrušení nebylo určitě ze dne na den. Takže si to asi moc nesledovala. Já bych to teda vědět chtěla. Nemohla bych s takovým člověkem být. On se nestydí? Je schopen s tebou žít a podívat se tvým rodičům do očí? Chodila bych kanálama.
@janka1410 píše: Více
No a co si čekala když mu insolvenci ukončili? Že se ty dluhy zázrakem ztratí když si udělal ještě další? To byla jen otázka času kdy u vas zazvoní exekutor. A teď s tim budou mit rodiče akorát starosti a budou muset dokládat co je jejich majetek. Bych ti teda na jejich místě pěkně poděkovala.
Ještě ze jsi měla aspoň trochu rozum a máš predmanželskou smlouvu. Jinak ten vas vztah byl totálně spatne od začátku.
@JancaS84 Já jako sama nechápala, že zvonili u nás. Však tu nemá ani trvalej pobyt. Nechápu, proč nešli k jeho rodičům, ale k mým. Naštěstí to je vyřešený a exekutor se i omluvil, že to byl omyl, že spletli trvalou a korespondeční adresu. No ale rozhodně to byla ostuda veliká.
Joo ten vztah byl špatně, ale on byl první velká láska a už v takhle mladém věku, prostě naivita.
Ale nespletli. Oni dobře vědí kde mají hledat. Trvalý pobyt není zárukou že tam ten člověk bydlí. Naopak kdyz mu někam chodí pošta tak se tam ten člověk bude spíš zdržovat.
Takže exekutora teda poslali k vám domů? Nebo vy teda bydlíte u tvých rodičů?
@JancaS84 přesně tak, docela bych se divila kdyby se omlouval. Kór když tam má kontaktní/ korespondenční adresu.
A to ti ani ty opakovaný nevěry neotevřely oči? Jak sis mohla vzít chlapa, kterej ti opakovaně zahýbal? A ještě ti doma brečí
To už není naivita ale hloupost. Budˇráda, že nemáte děti a podej žádost o rozvod.
@JancaS84 Ano, k našim rodičům a ano, bydlíme tu. Ale říkám, máme předmanželskou smlouvu a je to v uvedené ve všech rejstříkách, ale byla to jediná korespondence, co mu kdy přišla. Každé ráno nám obálky předává babička, on nikdy nic neměl za ty dva roky, co tu jsme.
@janka1410 a jak to víš? Může mít datovku a chodit mu pošta může tam.
@arinecka Tak tak, máš pravdu. To už byla opravdu hloupost. Bohužel, stalo se.
Stalo, čas nevrátíš. Ale můžeš změnit svojí budoucnost.
No tak oni asi logicky zvoní tam, kde si myslí ze ten člověk doopravdy bydlí a má věci, ne tam, kde má jen pobyt. Vždyť on tam fyzicky bydli, tak proc by se exekutor mel omlouvat? To by toho asi pak moc nevymohli.
Ty mi přijdeš hrozně naivní ve všem.