Manžel odešel - další smutný příběh

coreee
3.5.25 07:51

Manžel odešel - další smutný příběh

Pozor dlouhý příběh!!!
Zdravím a hlásím, že jsem součástí opuštěných maminek.
Jsme spolu 18 let ( 8 let manželé ). Máme tři krásné a zdravé holčičky ve věku 7,5 a 3 roky. Ve vztahu jsme pár krizí měli, ale byli jsme mladí a nějaký dočasný rozchody v pubertě vem čert, protože jsme neměli žádné závazky. Naposledy před 11 lety byl velký rozchod, ale dalo nás to dohromady. Všichni si ťukali na čelo, že jsme šli znovu do toho a já i teď můžu říct, že jsem za to byla ráda, protože to bylo velké nakopnutí a začátek nového a silnějšího vztahu.
Podle okolí jsme byli jak reklama na šťastnou rodinu a i já to tak vnímala. To že jsme na sebe neměli moc času jsem přikládala rozestavěnému domku, tři děti, práce a studium.
Ale jak už to bejvá, tak my ženy vycítíme, že se něco děje a do života nám vstoupila „kamarádka“, která má dítě a naše tříletá holčička si s chlapečkem rozumí. - Jo člověk si řekne: super, děti si pohraji a dospěláci si dají kafčo a jdou zpět domů za partnery. Jenže pak už to bylo pivo v hospodě, psaní na mobilu a já už dělala veliké zle. Takže bylo otázkou času, že mi řekne, že ho doma dusím a stěhuje se. Holky si střídáme ( je to milující otec, to nemůžu říct ani popel- krom toho, že díky svému odchodu mají holky v hlavě bordel). Říkala jsem si, že jde zase nějakou blbou krizi a že to zvládneme a pojedeme dál, ale minulý pátek se mi přiznal, že teď už spolu začali i spát, ale že si myslel, že někoho mám taky a bral to jako uzavřenou věc (prostě okecávačka aby neměl špatné svědomí). No co vám budu povídat, odvedla jsem ho do ložnice od holek a tam jsem ho strašně zmlátila, že utekl jak namydlený blesk. Klepala se mu brada a věřím, že cestou domů si pobrečel. Podle mě mu šlo o tzv pauzu, užití a pak návratu do rodiny. Jenže tohle už je za hranou. V práci jsem dostala volno a snažím se dát dohromady. Když nemám holky tak mizím do bytu co tady ve městě má tchán, protože tam to na mě padá. Jsem hlavně ráda, že to prasklo veřejně a on dostal céres od rodičů s klízí co zasel. Teď začíná mít finanční problémy, protože splácí hypotéku, platí si svůj byt, kde teď je a má další výdaje. Do toho na něj ještě tlačím já, že chci taky peníze a že házel ramena, že chce abych se měla dobře, tak ať platí, protože jestli se do ní zamilovat, tak je otázka času kdy se bude kroutit ohledně peněz ( a to už začíná ).
Teď je vidět, že už se v tom plácá. Příští týden přijde odhadce na nemovitost a co bude dál nikdo nevíme. A jestli bych šla znovu do vztahu - asi jsem blázen, ale jo šla (alespon bych to zkusila a třeba by to byl opět začátek něčeho nového). Důvěra je teda úplně v háji a budovat ji bude hooodně těžké. Sami to nezvládneme a chtělo by to terapeuta, který nám může říct svůj pohled. Jenže z jeho strany ani náznak, že by se chtěl vrátit, takže se budu muset smířit s tím, že se na nás manžel vykašlal (konkrétně na mě).
Všichni říkají, že on přileze až zjistí co ta paní je zač, že to je místní štětka, která ho odkopne, ale podle ona mě vidí, že bude mít barák (což pochybuji že bude mít, nemá vyplacení) a jeho příjem.
Takže se s tím peru, ale je to masakr. Je mi jasný, že nás je takových mraky a chce to čas. Budu muset nějak prostě bojovat.
Není to ani tak dotaz, ale vykecání. Je mi jasné že se budou hromadit, že vy byste znovu do něčeho takového nešli, ale pokud by to šlo napravit a čekalo by mě minimálně dalších krásných 18 let, tak jo šla bych do toho.

Anketa

Hlasovalo:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35751
3.5.25 07:59

Ty jsi ho zmlatila 8o tak to je síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.5.25 08:06

Pokud se vrátí, tak jen proto, že mu nic jiného nezbyde, ne z lásky k tobě. O takový vztah bych nestála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8462
3.5.25 08:07
@JancaS84 píše: Více

Jako takový generál na mě působí zakladatelka :lol: podle popisu mi přijde, že fakt čekáš až si chlap užije a pak ho vezmeš zpět - ještě pokud má finanční problémy a ty ho vrátit se donutí. Ale láska k tobě v tom nebude. Určitě si dost lidi bude klepat na čelo, zřejmě tě pak stejně zase podvede, ale i to mu zase odpustíš - ale tak je to tvůj život no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
3.5.25 08:19

A kdyby to bylo opacne prislo by ti v poradku, aby te odvedl do loznice a tam te zmlatil???Ja byt jim tak se teda nevracim ani za zlaty prase. Mluvis o nem fakt divne. Cely je to nezraly a nezdravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
coreee
3.5.25 08:20

@izabe Díky. Já nejsem generál :) ale prostě jsem na něj děsně naštvaná a nejhorší je, že on si myslí, že já se s ním budu ještě kamarádit a půjdu s ním na pivo. Znám ho opravdu dlouho a vím, že si chtěl užít a pak se vrátit (třeba se pletu), ale vidí že jsem hodně naštvaná. Za celý rok poslouchám, že mě má strašně rád a má ke mě úctu, ale že neví co dál. Přes rok co jsem tady každý večer brečela a prosila ho aby se pokusil zachránit rodinu. Všude tvrdil, že si dáváme pauzu (to jsem se dozvěděla nedávno). Od práce kde ona pracuje a on tam odebírá materiál mi píšou lidi, že mi strašně celou dobu lhal a že si tohle nezasloužím, se spolu někde venku trajdali a líbali se - opravdu mě to hodně bolelo.
To víš, že mě to zlomilo a to opravdu hodně. V pondělí mě ségra chtěla vést do špitálu, protože se mi zhroutil svět. Já k němu vzhlížela a doma měl absolutně všechno, ale prostě po tolika letech ucítil svěží vítr u jiné, se kterou nemusel řešit rodinné problémy a další věci. Jak už mi jednou řekl: s ní je prostě sranda a zasměju se, ale je to jen kámoška. To že jsem naštvaná je pro mě jakousi úlevou, protože když se lituji, tak je to pro mě těžké.

• Citovat
  • Upravit
coreee
3.5.25 08:22

@JancaS84
Ano, profackovala jsem ho poté co se mi přiznal, že spolu spí a obahajoval se, že až teprve teď a že si myslel, že taky někoho mám. Tohle já prostě neberu a je to podpásovka. Protože jsme se dál scházeli a stále mi tvrdil, že prostě neví co dál. Navíc si tu paní a naše děti bere na bouling. Možná si na tohle jejich scházení budu muset zvyknout - těžko říct co bude.

• Citovat
  • Upravit
2513
3.5.25 08:23

@coreee na co se k sobe po tom vsem vracet? Dej se dohromady, chvili to potrva, zacni novy zivot, ulehcete to detem jak to pujde a nevymyslej blbosti, zachovej sinejakou hrdost. Ted jste od sebe, tys ho dokonce zmlatila 8o a cekas az ho nejaka rajda odkopne, ze prijde a holky zas co, zas tatinek doma, jupi a za par let mozna mesicu se to stane zase, jediny kdo to odnese budou zase deti.

Pises sama, ze jste se vecne rozchazeli a schazeli, poridite si 3 deti a chcete v tom pokračovat s nima? Kdyz se nebudete hadat a delat si naschvaly, holky to zvladnou a budou mit nirmalni zivot, ale jestlize se budete k sobe vracet a chovat se k sobe jak chovate, tak jim to akorat udela gulas v hkave a ponesou si tohke divny nastaveni do svych vztahu..vas vztah fakt neni ok, podle me nejste jako partneri vubec kompatabilni, mas moznost najit jiny vztah…uz ta tvoje reakce v loznici, to je za hranou fakt..a pokud by se stalo ze se k sobe zas vratite, doporucuju fakt terapie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
coreee
3.5.25 08:24
@terien píše: Více

Já osobně si teď nejsem jistá co bude. Pokud ucítím, že to nedávám a nechci s ním být, tak k tomu dospěju sama. Ale tohle co udělal je velké špatné.

• Citovat
  • Upravit
8462
3.5.25 08:25
@coreee píše: Více

Na naštvaní máš samozřejmě právo, kdo by taky nebyl naštvaný, nešťastný…ale vzit ho do ložnice a zmlatit ho? 8o Jako vážně ti to přijde Ok? Jak už jsem psala, vrátit se skrz finance může, ale z pohledu chlapa to nebude proto, že si uvědomil jak moc tě miluje a udělal chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
3.5.25 08:26

Taky musim rict, ze rozdejchavam to zmlaceni. Celkove na me pusobis “namachrovane”.
Hodne stesti ti preju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.5.25 08:28
@coreee píše: Více

Tak právě proto bys měla přemýšlet trochu jinak. Ale řeknu ti, jak to dopadne. On se vrátí, protože to pro něj bude nejlepší a nejjednodušší řešení, ty budeš šťastná a uhasíš všechny red flagy. Budeš si zase pár let namlouvat, jak vám to klape než přijde další ženská. A takhle pojedeš několikrát dokola než ti to sepne. Každý svého štěstí strůjcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.5.25 08:30

Byla jsem naštvaná a tak jsem ho profackovala. :roll:

• Citovat
  • Upravit
coreee
3.5.25 08:33
@izabe píše: Více

Ano vím, že je těžké pochopit jak to cítím. Vím že spousti holek mě za to odsoudí.
Nemůžu mávnout rukou nad tím, co provedl a jedeme dál.
Na druhou stranu to může být začátek nového vztahu. Pokud to udělá znovu, tak budu doufat v to, že stavba bude hotová, holky starší a já si pak za vyplacení majetku budu žít slušný život a nebo se třeba zamiluju já. To vážně těžko říct. Jak už jsem psala, tak jsme si tím prošli a můžu říct, že ono to vážně jde znovu nakopnout.
Teď jsou holky malé a bohužel nejstarší to vnímá a to mě opravdu hodně štve. Podle něj je vše v pohodě a holky i já jsme vlastně spokojené.
Nejhorší je tady už někde rok poslouchat od něj, že neví… a já tady pořád jen brečela a snažila to nějak řešit. Musel přeci vědět, že jeho rozhodnutí bude mít i finanční následky a varovala jsem ho před tím, že to bude obrovský malér. Teď tady kňourá, že se mu rozkutálely pěníze, ale byla to jeho volba.

• Citovat
  • Upravit
9022
3.5.25 08:33

Pobavilo mě to, že podle okolí jste byli jak reklama na šťastnou rodinu :lol: šťastná rodinka, která se pořád rozchází, tatínek chodí jinam a maminka ho mlátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí