Manžel příliš utrácí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Len aby ho radikalne riesenie s prazdnou chladnickou nedohnalo k nejakej tajnej pozicke, aby ti dokazal ze na to ma. skor ho naozaj posad, napis mu cierne na bielom kolko su mesacne naklady ktore nevyhnutne potrebujete zaplatit. to nech ti hned po vyplate posle na ucet a so zbytkom nech si robi co chce, aby nemal pocit ze nema ziadnu slobodu. tvoja materska bybola na sporenie a neocakavane vydaje. ![]()
- Citovat
- Upravit
Takže, večer jsme si s manželem promluvili. Čekala jsem hádku, ta se nekonala, manžel se omluvil a řekl, že mám pravdu, že samotného ho to mrzí, kam to až došlo, ale že nečekal tak velké problémy s proplacením firemních výdajů (takové prodlení se opravdu stalo po prvé a jedná se dost peněz). Sám navrhl, že až dostane proplaceno, pošle mi peníze na víc, které budou do budoucna, pokud by se něco podobného opakovalo. To, že je flink změnit nejde, ale prý si dá příště na vyúčtování služebních výdajů pozor. Byl v bance, hypotéka odešla v pořadku. Samozřejmě mu chci věřit, budu ale hodně ostražitá, snad jsem nebudu muset znovu psát pro radu. Díky.
- Citovat
- Upravit
@Evelína91 - to myslím, že na automatech závislý není. Je prostě flink a tu účtenku někam založí nebo schová, třeba se časem najde, ale to už je pozdě. Štve mě to, ale nemám možnost ho nijak v těchto věcech kontrolovat. Jednou se mu třeba stalo, že omylem vyhodil tisícovku do koše - byla v obálce a tak nám ji vždycky dávají rodiče, já po něm kontrolovala jiné doklady (firemní citlivé dokumenty chtěl vyhodit do normálního koše) a našla jsem ji.
Co je zajímavé, že v době, kdy vydělával sotva polovinu toho co teď nikdy takto nepozorný k penězům nebyl, to přišlo až poslední dobou…
Všem díky za příspěvky.
Zkusím na něj víc zatlačit a oznámím mu, že vzhledem k tomu, co jsem poslední dobou vše platila, peníze už mi došli a tudíž v lednici žádné dobroty (šunky, jogurty apod) už nenajde. Zaplatím nejnutnější a samozřejmě jídlo pro děti. Třeba ho prázdná lednice přijme k zamyšlení víc než má slova.