Manžel se neumí omluvit

10019
20.10.11 16:57

Manžel se neumí omluvit

Ahoj holky, máme s manželem moc hezký vztah, až na pár detailů a mezi ně patří i to, že se mi manžel snad ještě nikdy za nic neomluvil. Třeba včera - dostal mě do dost nepříjemné situace, já z toho nějak vybruslila, ale dotklo se mě to. Tak mu to říkám a on nic. Tak se ho ptám, proč mi na to nic neřekne a on, že už se s tím teď stejně nedá nic dělat. A takhle je to se vším. On mi řekne: " Já vím, že je to pro tebe blbý, že tě to štve, že to je problém…", ale to je všechno. Takový to kajícný promiň, mrzí mě to, prostě abych mu mohla hned odpustit a skočit mu kolem krku, to prostě neřekne, takže takhle nemůžu teda říct, že s ním nemluvím, ale mám po náladě a mám pocit, že tu nepříjemnou situaci, kvůli které to vzniklo nemám vyřešenou…Manželovi jsem to i takhle polopaticky říkala, ale houby platný, asi to jiný nebude. Tak jsem se vykecala a třeba se tu někde najde spřízněná duše, která mě pochopí. Dík za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
20.10.11 17:08

myslím, že chlapa v tomhle nepředěláš :nevim: Někdo holt neumí říct Pomiň, někomu někde z pusy nějaké oslovení, jinému se špatně tyká neznamému.
Je to blbý, ale je to tak. Zvlášt pokud už jsi mu to narovinu řekla a nepomohlo to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
20.10.11 17:14

můj se taky neumí omluvit, něco pose*e, já se naštvu, vynadám mu a pak je uraženej on, že jsem mu nadala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.10.11 17:17

No jo, chapu, ten muj ma taky s omluvou potiz. Ale lepsi se, protoze ho buzeruju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.10.11 17:28

Njn, maminka ho to nenaučila, nevím nevím, jestli ho to naučíš ty :nevim:
Já toho svýho chlapa taky buzeruju, promiň mu holt nejde přes pysky. To radši hodinu pindá a vysvětluje, proč něco posral a že kdyby to a to, tak by to neposral a nejlíp ještě, když to ve finále svalí na mne. Ale já to nevzdávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
20.10.11 17:48

Můj neumí ani poprosit :roll: :cert: :nevim:
A já to pak mám učit děti :pocitac: no snažím se ho trénovat.. otázkou je kolik je pravdy na přísloví „starýho psa…“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.10.11 17:48

Tak já už druhej den čekám jedno slovíčko „PROMIŇ“, ale bohužel. Tak je tichá domácnost. On se prostě neomluví, protože ani neuzná svoji chybu, protože on chyby nedělá. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.10.11 17:49
Gina108 píše:
Njn, maminka ho to nenaučila, nevím nevím, jestli ho to naučíš ty :nevim:
Já toho svýho chlapa taky buzeruju, promiň mu holt nejde přes pysky. To radši hodinu pindá a vysvětluje, proč něco posral a že kdyby to a to, tak by to neposral a nejlíp ještě, když to ve finále svalí na mne. Ale já to nevzdávám :mrgreen:

Jo, tak to mame asi stejnyho manzela. Jen ten muj se teda neumel omluvit, ani kdyz mi slapnul na nohu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.10.11 17:49
To snad není možné, ty jsi psala o mém chlapovi? :mrgreen: :potlesk:
xyolga píše:
A já to pak mám učit děti :pocitac: no snažím se ho trénovat.. otázkou je kolik je pravdy na přísloví „starýho psa…“ :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
20.10.11 17:52

GINA108: mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - ty mi mluvíš z duše, tak přesně bych to u nás taky vystihla - :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.10.11 17:56
xyolga píše:
A já to pak mám učit děti :pocitac: no snažím se ho trénovat.. otázkou je kolik je pravdy na přísloví „starýho psa…“ :think:

Tak můj naštěstí jo, páč bez kouzelnýho slovíčka bych se na něj vyprdla :jazyk: Mmch teď se to všude píše jako vtip, ale já když byla poprvý ve školce a soudružka učitelka, že chce slyšet kouzelné slovíčko, tak jsem fakt řekla abrakadabra :oops: :mrgreen:
Ale přivedlas mne na myšlenku naičit ho se omlouvat spolu s dětma :palec: aby jako šel příkladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
20.10.11 17:57

:lol: můj MM má taky probléms e omlivit, on se naprdne, zmizí a třeba za 2 hodiny přijde a blbě čumí, tak já začnu krafat a on, já vím, a kajícný výraz. A 100 krát jsem mu řekal - nemůžeš prostě hned říct promiň, nemusíme se pak 2 hodiny užírat. „hmmmm“ :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
20.10.11 17:57

Jé tak to jsem ráda, že ten můj není jedinej. Ale vám to holky nepřeju. Musíme si holt říct, že jsou horší věci. Ale štve to :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.10.11 18:51

U nás je to samé, vidím, že je mu to líto, chodí okolo toho jak okolo horký brambory, tak vždycky kouknu z oka do oka a povídám, že pořád čekám a on naco a já že na omluvu, tak řekne promiň a já mu řeknu, že teď pomazlit a je vyřešeno. Život má tolik úskalí a zla, že trápit se ještě v jinak poměrně harmonickém vztahu, je zbytečnost. Já když ujedu, tak jdu obejmu ho a manžel povídá: Je ti to líto, viď? Tak řeknu, že jo, on mě taky obejme a je klid. Ty dny ranného mládí, kdy jsem se urážela na dva dny, ty už jsou pryč, nemá zo cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
20.10.11 19:04
viky23 píše:
můj se taky neumí omluvit, něco pose*e, já se naštvu, vynadám mu a pak je uraženej on, že jsem mu nadala :cert:
:mrgreen: . Mluvíš mi z duše…efekt naprosto opačný…a uražený chlap je fakt na facku..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí