Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Že když do sebe necháš píchat ty, tak mu to taky dopřej, ty ses ho ptala na souhlas? ![]()
???
Opravdu? Fakt si to může dovolit jen kdyby byl štíhlý? Ses zbláznila?
@izabe píše: Více
Třeba se bojí, že bude hezčí než ona pak. Tolik peněz do sebe vráží ![]()
Nechápu co má váha společného s vlasy. Třeba ho ty vlasy nakopnou něco dělat i s tím tělem.
To jsem se pobavila při nedělním podvečeru
A to ti nevadí, jako botoxové královně s dokonalou image, mít vedle sebe pupkatýho plešatýho fotra? Přiměj ho k celkové změně. Jinak bohužel, on ti taky určitě nekrafe do toho, za co utrácíš společné desítky (stovky??) tisíc a neříká ti, že je to zbytečné, když stejně… Jako on si může s vašimi penězi bez zábran dělat to samé, co ty - smysluplně je utrácet za zkrášlovací procedury (čti vyhazovat je z okna pro povrchní pocit dokonalosti).
Ježiš to je hrozné. Ty po třicítce s botoxem aon bude dál vypadat jako starý fotr a to je mu 35. Hezky o něm mluvíš. Třeba si pak koupí i nové hadry, když bude se sebou spokojen víc.
U chlapa mi přijde zbytečné vyhazovat prachy za vlasy. Spíš do lepší stravy. Aby neměl brzo infarkt.
@izabe píše: Více
Třeba Laffitu to omladilo. Ale když otevře pusu a začne tou svou hatmatilkou (snad kdyby mluvil rodnou řečí, bylo by to lepší) a „kouzlo“ je prostě pryč. Vlasy nejsou všechno. A mnohým pleš sluší.
@Klávesa289 píše: Více
zakl sama uvádí, že to manželovi vadí a proto to chce udělat. Jestli mu to bude slušet nebo ne, už bude muset pak posoudit on sám, to není předmětem této diskuze.
@Klávesa289 píše: Více
to ani botox a přesto na něj chodí ve třiceti. Nesoudím jí, ale on si třeba myslí, že mu to pomůže.
Ojej, to jsem si dovolila mnoho. Že mám v čele píchnutý botox a v nosoretní rýze kyselinu hyaluronovou neznamená, že jsem plastiková příšera. Nemám ani obočí, ani řasy ani rty atd. Vypadám naprosto normálně a žádné píchání byste na mě nepoznali. Manžel nemá zájem sportovat a hubnout, ne že bych se o to s ním nesnažila.
Asi mám na to jiné vnímání. Základ je u mě zdravé tělo. Tlustý člověk je za mě neudržovaný a přidané věci jsou na nic, když ten základ není.
tohle si pamatuj nikdy nevíš co ti život přinese
Ahoj, manžel má 35 let a je plešatý. Vím, že mu to vadí a neměla bych nic proti investování peněz do vzhledu. Konec konců já taky chodím na kosmetiky a tak. Ale manžel hrozně zpupkovatěl. Je regulérně tlustý a většinu času je v teplákách. Nepřijde mi normální utratit desetitisíce za vlasy a přitom bude dál vypadat jak starý fotr akorát s vlasy. Co myslíte? Mi to připadá jako vyhozené peníze za háro. Kdyby byl štíhlý a udržovaný, tak bych mi to odsouhlasila. Sama chodím na píchání kyseliny hyaluronové i botox, protože jsem hubená a po třicítce už prostě na tom hubeném obličeji ty vrásky bez toho mám. Takže manžel právě operuje tímhle, že já taky utratím za vzhled dost. Ale mi to prostě fakt jakoby připadá zbytečné u něj, nechat si nastřelit vlasy za xx tisíc a jinak se přitom neudržovat.
Co si o tom myslíte?