Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel, je to staveniště, co máme hotovo, tak ložnice, kuchyň a koupelna. Normálním lidem by to na přežití, než se dodělá zbytek, stačilo. 🤷🏽♀️
Uz jsem přemýšlela, že bych šla spát do auta, ale nemohu syna nechat samotného, manžel se totiž nevzbudi🙄 🙄 🙄
Tak at si da nafukovacku do kuchyne a objedna se do spankove laboratore ![]()
Tohle řešení nemá. Chrápání dokáže manželství i rozložit. Možná by pomohlo zhubnout nebo chirurgický zákrok. Potíž je ta, že většina mužů to řešit nechce, protože oni problém nemají.
Na víkend jet se synem k rodičům? Anebo on k těm svým?
Tvůj manžel je sobecký hovado. Budí tebe i syna a ještě je pak agresivní. Ať si nafoukne matrací a a spí třeba na záchodě.
Me by na tom nejvic stval pristup tveho manzela. Muj manzel taky strasne chrape a sam se nabizi, ze pujde spat jinam.
Jinak ted mu na ORL zjistili, ze ma hodne velke mandle. Doufam, ze po operaci se to chrapani zlepsi.
@Anonymní píše: Více
Koupila bych matraci a poslala ho spát do kuchyně. Takhle se nevyspíte nikdo a jen se hádáte.
Dejte matraci z postele do kuchyně na zem a jeden z vás tam bude spát.
Přesně tak, dát mu nafukovací matraci třeba do koupelny nebo postavit stan jestli máte zahradu.
Jak pisou ostatni, matraci do kuchyne, nebo jestli je prostorna, rovnou tam umistit postel. Presne tak jsme to v prubehu rekonstrukce baraku meli my. Obyvak a kuchyn a kazdy jsme spali v jedne mistnosti, nez se dodelaly loznice v patre.
My máme nafukovací dvojlůžka, když chtějí děcka nacpat k sobě víc přespávačů nebo přijede moc návštěv ve stejný čas. Spí se na nich dobře. Mají i jedno.
Tak mu jedno kup. A pošli ho do spánkové laboratoře.
Ahojte, jsem v prekérní situaci. Můj manžel strašně, ale opravdu strašně chrape. Jenže hlavní problém je, že ho kvůli rozsáhlé rekonstrukci a dodeláváni domu nemohu poslat do jiného pokoje. Nejhorší je, že v ložnici s námi spi i 15mesíční syn, takže špunty do uší si vzít nemohu, protože potřebuji být „na příjmu“ kvůli synovi. Bohužel i on se budí, takže místo užívání si toho, jak mi dítě hezky spí, jsme přerušovaně vzhůru a když manžela vzbudím, ať ho jde tedy uspat, tak je protivný a chová se hnusně synovy např.- okřikne ho, že nemá co řvat nebo ať spí… jenže on pláče, protože ho vzbudil. Pak se akorát pořádáme a já uz nevim jak dál… poradíte někdo něco? Samozřejmě ted taky nespím, proč asi, že…