Manžel strašně chrápe, má to řešení?

Anonymní
19.7.25 00:12

Manžel strašně chrápe, má to řešení?

Ahojte, jsem v prekérní situaci. Můj manžel strašně, ale opravdu strašně chrape. Jenže hlavní problém je, že ho kvůli rozsáhlé rekonstrukci a dodeláváni domu nemohu poslat do jiného pokoje. Nejhorší je, že v ložnici s námi spi i 15mesíční syn, takže špunty do uší si vzít nemohu, protože potřebuji být „na příjmu“ kvůli synovi. Bohužel i on se budí, takže místo užívání si toho, jak mi dítě hezky spí, jsme přerušovaně vzhůru a když manžela vzbudím, ať ho jde tedy uspat, tak je protivný a chová se hnusně synovy např.- okřikne ho, že nemá co řvat nebo ať spí… jenže on pláče, protože ho vzbudil. Pak se akorát pořádáme a já uz nevim jak dál… poradíte někdo něco? Samozřejmě ted taky nespím, proč asi, že…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
19.7.25 00:22

A to fakt nemáte obývák, kde by manžel mohl spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.25 00:38

Bohužel, je to staveniště, co máme hotovo, tak ložnice, kuchyň a koupelna. Normálním lidem by to na přežití, než se dodělá zbytek, stačilo. 🤷🏽‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.25 00:39

Uz jsem přemýšlela, že bych šla spát do auta, ale nemohu syna nechat samotného, manžel se totiž nevzbudi🙄 🙄 🙄

• Citovat
  • Upravit
5302
19.7.25 01:55

Tak at si da nafukovacku do kuchyne a objedna se do spankove laboratore :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.25 02:24

Oddělené spaní. Soucítím :hug:

• Citovat
  • Upravit
13496
19.7.25 04:25

Tohle řešení nemá. Chrápání dokáže manželství i rozložit. Možná by pomohlo zhubnout nebo chirurgický zákrok. Potíž je ta, že většina mužů to řešit nechce, protože oni problém nemají.
Na víkend jet se synem k rodičům? Anebo on k těm svým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
19.7.25 04:33
@Anonymní píše: Více

Nafukovací matraci do hotové kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15287
19.7.25 06:24

Tvůj manžel je sobecký hovado. Budí tebe i syna a ještě je pak agresivní. Ať si nafoukne matrací a a spí třeba na záchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.25 06:27

Me by na tom nejvic stval pristup tveho manzela. Muj manzel taky strasne chrape a sam se nabizi, ze pujde spat jinam.
Jinak ted mu na ORL zjistili, ze ma hodne velke mandle. Doufam, ze po operaci se to chrapani zlepsi.

• Citovat
  • Upravit
35161
19.7.25 06:30
@Anonymní píše: Více

Koupila bych matraci a poslala ho spát do kuchyně. Takhle se nevyspíte nikdo a jen se hádáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2399
19.7.25 06:48

Dejte matraci z postele do kuchyně na zem a jeden z vás tam bude spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37111
19.7.25 06:53

Přesně tak, dát mu nafukovací matraci třeba do koupelny nebo postavit stan jestli máte zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.25 07:02

Jak pisou ostatni, matraci do kuchyne, nebo jestli je prostorna, rovnou tam umistit postel. Presne tak jsme to v prubehu rekonstrukce baraku meli my. Obyvak a kuchyn a kazdy jsme spali v jedne mistnosti, nez se dodelaly loznice v patre.

• Citovat
  • Upravit
9880
19.7.25 07:49

My máme nafukovací dvojlůžka, když chtějí děcka nacpat k sobě víc přespávačů nebo přijede moc návštěv ve stejný čas. Spí se na nich dobře. Mají i jedno.
Tak mu jedno kup. A pošli ho do spánkové laboratoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí