Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Josefuna
Vzhledem k manželovi chování?
Vzhledem k tomu, ze kazdy ocekavate neco jineho. A ty jsi mu o sve nespokojenosti rekla, ale on to ignoruje a nebere vazne. A to neni dobre. Pro fungujici vztah je treba myslet i na spokojenost druheho. On zrejme zadne splynuti dusi a romantiku apod. nepotrebuje a stav spolubydlicich mu prijde dostacujici, tezko se zmeni, kdyz vi, ze jsi nespokojena a nic nedela. Tve potreby jsou mu jedno a to je velke minus.
Přijde mi to nějak málo na to, abys tak brzy hledala milence a začala pálit mosty.
Takhle se problémy neřeší. Hodně štěstí v životě, budeš ho potřebovat. ![]()
@Modra1 píše:
Přijde mi to nějak málo na to, abys tak brzy hledala milence a začala pálit mosty.Takhle se problémy neřeší. Hodně štěstí v životě, budeš ho potřebovat.
Na reseni problemu ovsem musi byt dva.
@Josefuna píše:
Na reseni problemu ovsem musi byt dva.
Samozřejmě. Ale já nevěrníkům jejich pohádky prostě nevěřím. Snaží se očistit od pocitu viny tím, že kydaj na partnera špínu.
Je divný, že po pár měsících (max 7) vyhledala psychologa, protože manžel nemá stejné zájmy. Příběh prostě prikraslila.
Nechtěl jsem ti říkat, že jsi pitomá.
Ale pokud tuto odpověď zakážeš, tak dostaneš zpětnou vazbu zkreslenou.
Dotaz ok, ale proč tam tak řešíš ten věk,?Já si pod mladším milencem představila aspoň 5-10let.
Vždyť ani mezi tím manželem a milencem vlastně není věkový rozdíl.
@Modra1 píše:
Přijde mi to nějak málo na to, abys tak brzy hledala milence a začala pálit mosty.Takhle se problémy neřeší. Hodně štěstí v životě, budeš ho potřebovat.
Malo? Jak dlouho bys cekala ty?
@Venetia píše:Řešila to 4 měsíce, pak přišel milenec. Nevím, jak dlouhá je vhodná doba snažit se napravit vztah, ale 4 měsíce, půl rok a i rok mi teda přijde málo.
Malo? Jak dlouho bys cekala ty?
A když teda je pro ni manžel pouze spolubydlící, požádám o rozvod, ať se můžu pelešit bez výčitek.
@Modra1
Rozhodně ne… Ač neříkám ze vína není na mě… Byla jsem starostlivá a hodně dávala na to aby měl manžel vše…
Vyhledala jsem pomoct protože jsem nevěděla kde je problém… Bohužel celý náš vztah byl skoro na stejný urovni ale já měla růžové brýle a měla moc práce takže jsem toto neviděla…
@Modra1
Milenec přišel sám a já bohužel se ubranila… Sex jsem neměla rok a ano Samozrjme to není omluvila ani důvod toto udělat… Ale moje potřeba mě dostala
@Anonymní píše:
@Modra1
Rozhodně ne… Ač neříkám ze vína není na mě… Byla jsem starostlivá a hodně dávala na to aby měl manžel vše…
Vyhledala jsem pomoct protože jsem nevěděla kde je problém… Bohužel celý náš vztah byl skoro na stejný urovni ale já měla růžové brýle a měla moc práce takže jsem toto neviděla…
A co on ti na to rekl, kdyz jste to resili?
@Anonymní píše:
@Modra1
A je to tady. Celý vztah stál za houby.. Pořád stejná pohádka. ![]()
Ahoj… Prosím vás o názor…
svoje záliby potřebuje zřejmě k životu, byla jsem i na psychoterapii několik sezení… Manžel stále očekává ze ač jsem byla smutná ze to přejdu jako vždycky…zadna změna.. Naše chvíle jsou hodinu u TV bez komunikace skoro…
S manželem jsme spolu 6 let on 30 a já 29…s manželem máme vztah jko spolubydlící dá se rict… On má svoje zájmy.. Bohužel již pár měsíců jsme bez společných chvil, zážitků, chtěla jsem a snažila jsem to resit celkem 7 měsíců.. Bohužel zadna změna z jeho strany.. Manžel si jede svoje ikdyz rika jak mě miluje
Samozrjme vždy má. Mince dvě Strany.. Ale bojovala jsem a říkala jsem ze když to takto půjde dál nedáme to a bude mezi nama větší odstup… Na toto ani nereagoval
Před 3mi měsíci jsem poznala o 2 roky mladšího kluka… Popravdě zvrtlo se to… Moje potřeby nejen intimní ale i cítění mít oporu, cloveka který po mě touží těší se na mě byli větší než já…
silene si to vyčítám… Bohužel se do mě nebo bohu dík do mě zamiloval milenec a chce být semnou… Nejhorší je ze máme tolik společného…
Nyní jsem ve fazi ze nevím co dělat… S manželem jsme prožila těžké ale někdy i hezké chvíle…
Prosim komentáře ze jsem pitomá apod si prosím nechte…