Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A jak to budeš dělat, když, jak píšeš, je každý vikend opilý a je i agresívní?
To v tom budeš vychovávat dítě?
A nemáš strach, že bude po něm, dnes se už ví, že i sklony k závislostem se dědí a dítě bude mít navíc vzor opilého a agresívního otce?
Taky jak to fin. zvládneš při případném odchodu?
@free333 vychovávat dítě s alkoholikem nechci. Kdybych odešla, tak mám kam jít
Jenže s ním budeš muset dál vycházet, bude mít možnost mít svoje dítě u sebe, vychovávat po svém, může si požádat o střídavku.
A živit tě bude krom alimentů kdo? Rodiče? Máš nějaké penize našetřené? Plus vychovavat bude i on
kdyby?
ale to není o tom, jestli máš kam jít, ale i o tom, jestli vás uživíš plus jsi dítku dokonce jeho zivota vybrala tatínka, se kterým bude mít jen problémy, za kterého se bude stydět
bude přítomno vasich hádek a kdo ví, jaký bude otec…
Tak rovnou odejdi, když máš kam. Čím dřív tím líp.
@free333 píše: Více
no právě a dítě bude s alkoholikem samo…
jako já už to mám dááávno za sebou, otec se uchlastal, ale jen tohle čtu, tak mě přepadá úzkost a fakt nepěkné vzpomínky
To začal chlastat na nemocenské jen tak z nudy? Spíš měl asi problém uz dřív, jen jsi ho mozna pro růžové brýle neviděla nebo se on hlídal
každopádně vyhlidky pro tebe ani dítě nevypadaji vůbec dobře. Dítě s alkoholikem vychovavat nechceš, ale to budeš, i když od něj odejdes, to si uvedom. Leda by on vůbec neměl zájem, ovšem na to spoléhat nejde..
do toho ty bez práce, on možná brzy taky, jestli se mu ten chlast vymkne…
Odešla bych od něj každopádně. Radit ti, jak s dítětem nebudu…já jsem proti potratům, ale tady to budeš mít opravdu hooodne těžké. Základ je mít práci, ovšem jako těhotná ji teď těžko seženeš, že. Prostě na pytel ve všech ohledech ![]()
Fuj, alkoholik a ještě hulic k tomu, to fakt chceš. Dite si nech, a odejdi od nej hned.
Nebo když je tam moc hodnej, proč teda nepřestane chlastat a hulit? ![]()