Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte milášci, tak tady pročítám témata a jedno mě napadlo, teď jak byl ten sváteční čas, pohodička, rodina, vánoce, dárky, stromeček a hlavně ta kouzelná atmosféra… Jak to máte vy, co podvádíte své milované polovičky doma sami v sobě srovnané? Máte milenku/milence, s ní/m se pomuchlujete, popřejete krásné svátky a pak to samé doma se svou polovičkou? Co na to vaše svědomí? To se užíráte a trápíte i o svátcích, nebo už vám to podvádění přijde jako rutina?
Nejsem žádný trol ani provokatér, jen mě to fakt při procitání těch témat zde napadlo ![]()
Milenců mám tolik, že nestíhám, ještě se zahlcovat výčitky svědomí, to tak. Na to nemám milášku čas.
![]()
Ano, už mi to přijde jako rutina.
Svědomí mě netíží, Vánoce mám obecně ráda, ale zas tak je neprožívám, abych nějak více přemýšlela o tom, co kde s kým dělám, než v ostatním čase během roku.
S milencem si popřejeme hezké svátky, dárky si nedáváme (během roku příležitostně ano, ale na Vánoce z více důvodů dárky bojkotujeme). Prostě nic zvláštního.
Ještě nějaký dotaz?
Svědomí je netíží, protože žádné nemají. To není rejp (od rýpání, ne od rape), tak to je.
Mezi zadanými Čechy a Češkami bylo nebo stále je nevěrných svému protějšku celkem 37 procent osob. U víc než poloviny z nich jde o jednorázový „úlet“, třetina si chce ale milenecký poměr udržet co nejdéle. ceskatelevize.cz - clanek o milencich a milenkach
Vánoce moc neprožívám, ale je pravda, že s milencem máme dlouholetou tradici sejít se mezi svátky, většinou druhý svátek vánoční.
Letos také tak, v hospodě u něj si dáme víno, popovídáme, naladíme se na sex, ten si potom užijeme u něj.
Jako bonus jsem se nechala vyfotit nahá pod jeho vánočním stromečkem (letos se mu mimořádně podařil nazdobit), at má vzpomínku.
Také mi pouštěl vánoční zvonění, pořídil od českého výrobce, vypadá opravdu jako zvonění z dob mého dětství.
Prostě pohodička, Vánoce přece mají být svátky klidu, míru a pohody… ![]()
@Pajjjina píše: Více
Tohle právě netuším, jak takový život může vypadat 😂
Svoje čtyři milence stíhám obhospodařovat všechny. Rovnost přístupu se tomu říká.
Když jsem měla milence, s manželem nebyl už dávno žádný fyzický kontakt. A vánoce jen kvůli dětem.
Takže bez problému