Dárek pro ex po rozchodu

3
3.1.25 18:08

Dárek pro ex po rozchodu

Ahoj, jsem pár dní po rozchodu. S přítelkyní jsem se rozešel v klidu, byť tam bylo z obou stran dost slz. Náš vztah nebyl o hádkách ani podvádění, ani jedno nebylo důvodem samotného rozchodu. Prostě to tam už z mé strany nebylo a já nechtěl lhát ani sám sobě a už vůbec ne jí. Můj dotaz se týká toho, zda je vhodné věnovat “poslední” dárek, který by jí pomohl k splnění svého malého snu. Ten dárek by nebyl úplná maličkost, ale ipad. Přemýšlím nad tím - třeba by jí to pomohlo se s tím rozchodem jednodušeji vyrovnat. Měla by zkrátka častěji jiné myšlenky. Holky, dokázali byste takový dárek přijat nebo je to špatný nápad a bolelo by jí to o to víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36228
3.1.25 18:10

Ne, to fakt není dobrý napad. To si chceš zalepit jako špatný svědomí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9417
3.1.25 18:16

Jakože ji bude líp s ipadem? 8o No to teda fakt nevím. Spíš mi to přijde, že ji chceš tím dárkem zalepit pusu (neprovedl jsi něco a tak to chceš teď nějak odčinit?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37275
3.1.25 18:19

Určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.1.25 18:27
@izabe píše: Více

Provedl sem pouze to, že sem rozchod inicioval já. Jen sem chtěl slyšet názor jiných dam, zda to je nebo není dobrý nápad. Evidentně není a já děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18120
3.1.25 18:31

Hloupý nápad… nedělej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
3.1.25 18:57

Náhodou „drahý a štědrý napad“… navíc starostlivý a ohleduplný přístup i po rozchodu, jak výjimečné ;)
Myslím si, že by to nebyla žádna nalepená naplast, ale jak pises, jeste jedna hezka pomoc z tvoji strany… úžasná pomoc, když by ji to pomohlo ke splnění jejího snu, to je moc mile a obětavé, ukážeš ji, že ti na ni skutečně velmi záleželo :oops:
Takže za mě odpověď zní: ano, takový dar dokáže přijmout. Není duvod, aby ji něco bolelo, když jste se normálně rozešli v klidu a vyříkali jste si to jako dva dospělí rozumní lide 8)

• Citovat
  • Upravit
312
3.1.25 19:24

Splnění snu je dostat iPad? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.25 19:29

Tak lepší rozešlá s ipadem než rozešlá bez ipadu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
3.1.25 19:38
@Mandarinka104 píše: Více

Jakože rozchody v klidu nebolí? To si snad děláš srandu.
Ne, rozhodně žádný dárky nedávat, nepotkávat se a nekomunikovat dokud to oba nebudete mít uzavřený. Se mnou se chlap rozejít a pak si léčit svědomí drahým dárkem, tak mu ho nacpu tam, kam slunce nesvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.1.25 19:52
@Janli píše: Více

Díky za radu. Většina moc nepochopila, že to nebylo myšleno zle - proto sem si “přišel” pro radu než něco udělám. Ale dostalo se mi posměšků. No co už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9417
3.1.25 19:58
@Mike27 píše: Více

Posměšků? A jak máme vědět, že jsi nic neprovedl? Plus nebývá běžné, že si ex dávají porozchodové darky nebo u tebe jo?
Jestli chceš, tak ji to klidně dej, nikdo ti nic nezakazuje ;) já bych si takovy dárek od ex nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
3.1.25 20:23

@Mike27
Hele nehazej vsechny do jednoho pytle. Přijde mi, že zrovna ja jsem te podpořila. Ale toho sis zřejmě nevšiml.
Nechapu co zrovna na emiminu cekas, ty opravdu cekas mile a vlidne rady? To by tady musely byt mile a vlidne zeny :) :D :lol:
Vis v kolika diskuzich se tady akorat vsichni do vsech navazeji a shazuji je, stejne tak padne jeden chudák zakladatel za druhym, kazdy je pomalu zlyncovany a ukamenovany, ze si dovolil na neco se zeptat a prisel si pro podporu, ale opak je pravdou, kazdej si sem do nej prijde kopnout 🙈 proste kurník 🐔

• Citovat
  • Upravit
6626
3.1.25 20:47
@Mike27 píše: Více

Ale my chápeme, že to nemyslíš zle. Jen se ti snažíme vysvětlit, že to je dost nemoudrý nápad a může to být chápáno různě. Hlavně jako očištění svědomí. Vy se teď potřebujete odpoutat, ne se utěšovat drahýma dárkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
3.1.25 20:53

To je fakt šílenost. Myslím, že ipad jí tvoji lásku fakt nenahradí. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie