Vnitřní orgasmus

6456
3.1.25 00:29

Samozrejme ho nech jet dale…a uz nebudes chtit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2039
3.1.25 00:29

Určitě můžeš, jen počítej s možnou potopou. Stojí to za to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
3.1.25 00:43

Viděla jsem na to video a k tomuto dochází drážděním měchýře. Může toho dosáhnout každá prý. Chlapi jsou čuňata, aspoň někteří, a čím víc křiku, stahů a vlhka je, tím víc je to bere. Zajímalo by mě, jestli takový byl i můj miláček, J. :think:

• Citovat
  • Upravit
2039
3.1.25 06:56

Zakladatelko, jen tě chci uklidnit, že případná odcházející tekutina není moč. A taky že se není za co stydět - naopak, jak píše Trosečnice (byť jinými slovy), pro mnoho mužů je to vzrušující zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39755
3.1.25 08:47
@Trosečnice Ježíška píše: Více

Měchýře? :) Vtipálku.
Jde o Skeneho žlázy.

https://cs.wikipedia.org/…A1_ejakulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
3.1.25 09:52

Kup si pod prosteradlo nepromokavy chranic matrace. V Ikea ho sezenes za tisicovku a muzes experimentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
3.1.25 14:45
@Žirafa 69 píše: Více

To nevylučuje měchýř, že? :) Jsou na to videa, se podívej. Dráždí se prstem nebo penisem měchýř. Proto takového orgasmu může dosáhnout téměř každá, na rozdíl od toho „pravého“ mokrého. Máš to v tom článku taky napsané, že jde o dva rozdílné orgasmy. U toho úniku moči, squirtingu, to není většinou skutečný orgasmus, ale jen dobrý pocit. U některých žen se to spojí dohromady.

• Citovat
  • Upravit
7.1.25 00:59

Mavam ho stale takmer kazdy ssx pretoze moj muz je uzasny milenec. Takzs kazdy drn prskticky to zazivam.
Aj klitor.. Aj vnutorny a mavam squirting.. Neboj sa. Aj ked sa pocikas. To je normalka. Voda je pritomna. Als uz nikdy nebudes chciet prestat ak rsz objavis caro vag. Orgazmu a stanes sa na gtom zavisla
Budes to chciet dsnne dvakrat takze smelo do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria