Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Viděla jsem na to video a k tomuto dochází drážděním měchýře. Může toho dosáhnout každá prý. Chlapi jsou čuňata, aspoň někteří, a čím víc křiku, stahů a vlhka je, tím víc je to bere. Zajímalo by mě, jestli takový byl i můj miláček, J. ![]()
Zakladatelko, jen tě chci uklidnit, že případná odcházející tekutina není moč. A taky že se není za co stydět - naopak, jak píše Trosečnice (byť jinými slovy), pro mnoho mužů je to vzrušující zážitek.
@Trosečnice Ježíška píše: Více
Měchýře?
Vtipálku.
Jde o Skeneho žlázy.
Kup si pod prosteradlo nepromokavy chranic matrace. V Ikea ho sezenes za tisicovku a muzes experimentovat.
@Žirafa 69 píše: Více
To nevylučuje měchýř, že?
Jsou na to videa, se podívej. Dráždí se prstem nebo penisem měchýř. Proto takového orgasmu může dosáhnout téměř každá, na rozdíl od toho „pravého“ mokrého. Máš to v tom článku taky napsané, že jde o dva rozdílné orgasmy. U toho úniku moči, squirtingu, to není většinou skutečný orgasmus, ale jen dobrý pocit. U některých žen se to spojí dohromady.
Mavam ho stale takmer kazdy ssx pretoze moj muz je uzasny milenec. Takzs kazdy drn prskticky to zazivam.
Aj klitor.. Aj vnutorny a mavam squirting.. Neboj sa. Aj ked sa pocikas. To je normalka. Voda je pritomna. Als uz nikdy nebudes chciet prestat ak rsz objavis caro vag. Orgazmu a stanes sa na gtom zavisla
Budes to chciet dsnne dvakrat takze smelo do toho