Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi ho stara nepustila
nebo ses mu nelibila tak, jak si myslis ![]()
Jo, zakladatelko, taky mě to mrzí…
Je to takový už celkem pravidelný nešvar dnešní doby, není to hezké, nemělo by se to dělat, ale bohužel, po tak krátké době nemůžeš si být ničím jistá… zřejmě si prostě hrál…
Zase je ale lepší tomu šanci dát, než si dopředu myslet, že je to jen nějaká hra a obrátit se zády k někomu, kdo to myslí opravdu upřímně. Snad budeš mít v tomto novém roce více štěstí! ![]()
Asi ses mu zas tak moc nelíbila
Jen neměl koule na to, aby ti to řekl.
Nebo mu na to manželka přišla ![]()
@Anonymní píše: Více
fakt je ti 36? zníš jako 16letá, tak hrozně naivně,
no tak, udělal si z tebe srandu, nebo jak píše @Lekninka91 stará ho nepustila,
tlustá čára a zapomeň,
také sranda - když měl ráno pohřeb, jak mohl odpoledne dorazit ![]()
@stinga tak pohřeb trvá hodinu. Co by nemohl být odpoledne v pět nejde jinde?
Nejspíš mu na to přišla manželka a donutila ho smazat všechny profily, co měl za účelem seznamování se.
@Anonymní píše: Více
No tak buď ráda, že to skončilo dřív, než jsi mu skočila do postele.
Bože já jsem blbá. Toto jsem opravdu potřebovala. A moc mě to mrzí. Ještě jsem jela 15 km tam a zpět jen tak. Bože
Ahoj holky, poznala jsem na fb seznamce fajn chlapa, sešli jsme se jednou a teď jsme se měli setkat po druhé.
Ze začátku jsme si psali tak s rezervou, ale pak se mezi námi rozvinulo takové moc hezké pouto a psali jsme si hodně. Dnes jsme se měli v 17 setkat v čajovně
ještě včera potvrdil, že má ráno pohřeb, ale ze se na 17 těší
ráno napsal na dobré ráno
ja jemu
odpoledne jedu do čajovny a měla jsem mít asi 5 min zpoždění, tak jsem mu chtěla napsat na messengeru a ejhle - profil smazán. Tak jsem mu volala i napsala a samozřejmě bez odezvy
Moc se mi líbil, já jemu také. To jsem poznala, psali jsme si moc krásně
Věk 38 a 36
vůbec nechápu a moc mě to mrzí
asi proste někoho má nebo já nevím