Muž, se kterým jsem si psala, zmizel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
leopanda
2.1.25 21:40
@Anonymní píše: Více

poučení do příště, nebuď snadná kořist pro každého hejhulu. :)

• Citovat
  • Upravit
10209

A třeba by jí pomohlo…kdyby si s ním dala rande.
Ráno napsala…že jde na pohřeb…
A pak nepřišla.
A zmizela.

Příspěvek upraven 02.01.25 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
@Trosečnice Ježíška píše: Více

když měla čas si s ním psát celé dny, tak bude mít čas i na fejkový profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
2.1.25 21:41
@leopanda píše: Více

fakt si nedovedu představit, že zakladatelka je 36letá žena, to nemůže být - doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
2.1.25 21:41
@Kfětoslava píše: Více

to tady dělá vícero lidí ehm ehm, pty například předpokládáš že se bude chovat, tak jak by ses zachovala ty a že tam teda asi nebude checkovat jestli četl, odepsal apod. Každá nemá takové sebeovládání. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.25 21:42

@Trosečnice Ježíška mě se také nechce
já na to nejsem
mě dal jasný signál
ze se na mě takto ošklivě vykašlal
něco domluvil, slíbil
a pak si mě zablokoval

jen mě mrzi, ze to udělal takovou formou
to jsem si nezasloužila
to asi nikdo

• Citovat
  • Upravit
22001
2.1.25 21:44

Slyšela jsem, že se tak třeba bavilo několik úředníků na magistrátu. Parta chlapů psali na sítích a seznamkach takovým těm naivním urputnym zoufalkam. I schůzka nebo videohovor proběhl, ženské celé blažené jaké terno je potkalo ve vzdělaném, pohlednėm a souznějicím partnerovi. A ono tu korespondenci dávalo dohromady několik chlapů, přesně vymysleli, co na ty ženské bude platit, čím je dojmou a namotaji. A když už byla totálně povolná, tak to stopli, protože samozřejmě nikoho nehledali, všichni byli zadaní a tohle brali za zábavu v pracovní době.
Tak ať zakladatelka vypisuje z jiného profilu, jak chce, možná se tím baví nějaké oddělení na úřadu. Těm zvlášť dobře chytajicim se, co je bavili nejvíc. Tak se po vygostovani jedním, za pár týdnů ozval další z teto party a bavili se ještě víc, protože už tu ženskou měli přečtenou z minula a psali přesně, co potřebovala číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10209
2.1.25 21:45

Tak jasný signál to zase asi nebyl :zed: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 21:47

@1010 proč myslíš?
nezlob se
já jen to nedokážu pochopit
já myslím, ze slušný člověk to neudělá
a on na mě proste působil jako milý slušný člověk
to je cele
tak jsem to chtěla tady s vámi probrat

• Citovat
  • Upravit
leopanda
2.1.25 21:47
@stinga píše: Více

jo no, holka to má těžký s tímhle důvěřivým přístupem.

• Citovat
  • Upravit
77008
2.1.25 21:52

dobrý, ale už asi stačí, a nemusíš to psát jako básničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 21:52

@stinga jj

• Citovat
  • Upravit
1322
2.1.25 21:56

Zkus o něm napsat na FB do skupiny „Zkušenosti žen z on-line seznamování“. Pochybuju, že tohle udělal poprvé. Třeba se o něm něco dozvíš, nebo minimálně varuješ ostatní 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6840
2.1.25 22:04

Zřejmě jsi dlouho sama a neměla jsi delší dobu chlapa. Já tě chápu. Také mám něco za sebou. Jeden čas jsem kdysi zkoušela seznamky a toto se stává i v běžném životě. Chlapi bohužel moc neumí komunikovat, pokud chtějí něco ukončit, co vlastně ani nezačalo. Je pro ně pohodlnější hodit ignor. Takto, jak se zachoval ten tvůj, tak se chovají zadaní muži. Bohužel. Je dobré pro příště, když už se s někým seznámíš na seznamce, omezit psaní a spíš se vidět na živo co nejvíc. Já takto vyřadila plno chlapů, protože ve skutečnosti si chtěli pouze psát a honit ego. Navíc, osobně nevím, co bych si celé dny s úplně cizím chlapem psala. Nikdy jsem na takovéhle vypisování nebyla. Snaž se to opravdu vypustit z hlavy a neber si to osobně. Příště se zkus seznamovat s chlapem s čistou hlavou a né hned lítat na obláčku. Jinak příště ber hned jako varovné signály, když se chlap svěřuje s ošklivými zážitky, které se mu přihodily, hlavně s ex a dále nějaké vyznávání lásky, když tě ani nezná. Z toho vždy kouká průser a buď ráda, že to neskončilo tak, že tě například neobral o peníze, s pohádkou, jak mu ex zablokovala účet atd. Popřípadě dalších schůzek, které by ke vztahu stejně nedospěly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
2.1.25 22:11
@stinga píše: Více

Tak to jsi musela být fakt děsná, když se raději vrátil k mámě. :lol: ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky